Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Alejandro Sanz y David Bisbal - Y si fuera ella (DAoo). / Alina Sorescu-Nimeni DJ CATY Basi la greu/ B.u.g. Mafia - Hai cu mine (cu Queen Bee)/ Bakstreet Boys-incomplete/ CIRO DE LUCA & GHIZMO -DANCEAMORE/ Deep Dish - Flashdance/ DEMMO - Ace De Ceas/ Elena Paparizou - My number one ( winner Eurovision2005)/ Faithless - Insomnia./ Global Deejays - What a Feeling/ Lucian Viziru - Numar stelele din cer / Thalia - Amar sin ser amada./ Will Smith - Switch/ Within Temptation - Angels/ Parazitii 2005\07. Cum sa jignesti o femeie etc
E ceva ce-mi place la melodia asta dar nush ce... Apocalyptica - Nothing else matters . Am impresia sau e coloana sonora de la Requiem for a Dream (2000)? Btw ,filmul e super chiar daca e vechi...
d[^_^]b Green Day - Wake me up when september ends d[^_^]b
> Coldplay - Fix you > Robbie Williams - Tripping > Parazitii - Violent / Praf > Keo - Azi vii maine pleci > Verbal & Puya - Toata noaptea > 50cent - outta control > Dj Tiesto - Traffic (dj montana 12'' edit) > System of a down - Chop Suey
Drowning Pool - Bodies Ferry Corsten - Holding On Ferry Corsten - Punk Ferry Corsten - Show Your Style Gheorghe Zamfir - The Lonely Shepherd Milk Inc. - Livin' A Lie Rob Zombie - Dragula Vali Barbulescu - Priveste
Vali Barbulescu - People Vali Barbulescu - N-am stiut SOAD - Will they die for you ? Rob Zombie - Bring her down Quarashi - Stick 'em up Parazitii - Violent (DJ Pagal Remix) K's Choice & Anouk - I alone House of pain - Jump around Evanescence - Missing Drowning Pool - Sinner DJ Project - Experience Dallas Superstars - Helium Celldweller - Switchback Paul Oakenfold - Southern sun Nikkfurie - The a la menthe DJ Quicksilver - Angel of love
Toate piesele lui Florin Chilian vi le recomand! Va place Chilian? Dupa parerea mea el canta cea mai autentica muzica din Romania. Restul sunt kitch-uri.