Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Muzica romaneasca & prostitutia muzicala.
3 178 vizualizări
134 răspunsuri
Linkuri topic "Muzica romaneasca & prostitutia muzicala."
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Addicted
812 mesaje
din 28/04/2005

Dar aici se vb de trupe care fac 'prostitutie' in muzica romaneasca. Or fi ei tragand un semnal asupra acestora dar, hai sa nu ne indepartam de subiect.

MW Lurker
375 mesaje
din 01/07/2005

Mai BeNi, nu cred ca m-am indepartat prea mult de subiect, pentru ca la urma urmei pe langa prostitutia muzicii din Romania in acest topic ar trebui sa se mai vorbeasca si despre evolutia muzici din Romania in general.

MW Addicted
812 mesaje
din 28/04/2005

Eu zic sa ne conformam numelui topicului.

MW Addicted
2125 mesaje
din 07/07/2005
4 aprecieri

@carabulea intra pe muzica si posteaza acolo 
>sa revenim la topic .. Ce parere aveti despre Delia Matache, se poate incadra in topic?
)

>sa revenim la topic .. Ce parere aveti despre Delia Matache, se poate incadra in topic?

MW Addicted
812 mesaje
din 28/04/2005

Fosta componenta N&D ?

MW Addicted
2125 mesaje
din 07/07/2005
4 aprecieri

Da.. are acum o noua melodie (foarte aiurea dealtfel) ceva cu ziua de nastere ..
... Alta fufa care ma mai oftica la maxim e Andreea Antonescu .. e plina de impresii.

MW Addicted
812 mesaje
din 28/04/2005

Mi se pare ca delia matache a devenit un fel de beach(si nu numai ea) a muzicii romanesti usoare(ca si ea/ele) 
stie cineva ce mai produc fetiscanele ex-andre?

stie cineva ce mai produc fetiscanele ex-andre?

MW Addicted
2125 mesaje
din 07/07/2005
4 aprecieri

>Andreea Antonescu are acum o melodie cu Marijuana dar nu-i cine stie ce
>Andreea Balan a scos Invidia .. draguta melodia .. pacat de fitele pe care le are

MW Addicted
941 mesaje
din 03/06/2005
1 aprecieri

Prostitutia muzicala nu inseamna neaparat trupe de fete sau solo care au vestimentatii provocatoare. Daca ati observat,prostitutia muzicala se practica si in trupele de baieti! Sa nu ma intelegeti gresit,va explic. De exemplu Body & Soul cu hoarda de fete! Ati inteles,nu?

MW Addicted
2125 mesaje
din 07/07/2005
4 aprecieri

Da agresiv ai dreptate.. Dar sa nu-l uitam pe regele fitelor -> FIZZ(a) ..

Începător
35 mesaje
din 10/08/2005

Fizz asta se mai ocupa si cu altceva, nu doar cu "muzik"? eu nu stiu daca se pricepe la ceva,se vede din comportament si limbaj..

Începător
29 mesaje
din 11/06/2005

Sincer sa fiu,aveti dreptate in opiniile voastre despre muzica asta prostituata dar incercati sa creeati o bariera intre imagine si sunet! Eu cand vreau sa vad ceva sexy ma uit pe unul din posturile de muziaca romanesti,iar cand vreau s-ascult muzica incerc un post de radio.

Începător
29 mesaje
din 11/06/2005

Trebuie sa recunoastem ca unele fete arata chiar bine dar le-as recomanda sa faca filme nu videoclipuri.
Si piesa cu Andreea Antonescu&marijuana nu chiar atat de rea.
Si piesa cu Andreea Antonescu&marijuana nu chiar atat de rea.

MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005

@bunelu-
Fitzele ei(andreea b) au macar o tendinta de imagine,cele mai tari in domeniu mi se par LAGUNA si TRIDENT
Fitzele ei(andreea b) au macar o tendinta de imagine,cele mai tari in domeniu mi se par LAGUNA si TRIDENT

MW Addicted
2125 mesaje
din 07/07/2005
4 aprecieri

Mysha feat. Juan - Stii - exemplu cel mai elocvent pentru prostitutia din muzica romaneasca.
Înapoi la Free zone
cine e aici?