Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
E putin mai mult copiata ) .. Am auzit ca le-a dat bani grei celor de la ABBA ca sa o lase sa ''plagieze'' .. In orice caz, piesa + videoclipul e reusita din toate punctele de vedere
Ascultati melodiile astea cap-coada: Sunt super tari melodiile,pentru antimanelisti:sa stiti ca melodiile astea ca nu sunt manele.Ascultatile si spuneti-va parerea despre ele(please).Ca sa vedeti ca un manelist nu stie sa cante numai manele ci si alte genuri.
19 noiembrie 2005, 02:40:44 • actualizat 19 noiembrie 2005, 02:46:57 (1 ori)
Exista o melodie cu numele meu(raluca)?si remix.. ) Eu mai recomand : System of a Down-When angels deserve to die Black Eyed Peas-My humps Shakira-Don't bother Sean Paul-Ever blazin' The pussycat dolls-Stickwithu James Blunt-You're beautiful Daniel Powter-bad day Florin Turcu-Hai Base!(a aparut la carcotasi de mai multe ori) Enjoy!
Nu sunt manelist dar piesa asta imi place si mie f mult mai ales ca mai mult e bluse decat manea.Apropos show-urile fara manele nu-s chiar asa de misto..parerea mea