Autentificare
facebook MW pe Facebook
twitter MW pe Twitter
© Mobilewave.ro
versiunea desktop
Inițiator acum 19 ani
clocky
MW Luver
Ultimul acum 8 ani
Loona
Începător
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!

Muzica electronica

3 460 vizualizări
135 răspunsuri
autor subiect #1
clocky
MW Luver
179 mesaje
din 19/08/2005
14 septembrie 2005, 10:11:17
Cui ii place sa se miste prin cluburi pe muzica house , club in , funk ..etc aici e locul sa spuneti ce va place , daca va place. Sper ca n'o sa-mi spuneti de Activ si Akcent :)
Strict muzica de club adevarata.Discutii.Prin ce cluburi mergeti..etc
Sper sa am cu cine discuta.
Publicitate
Publicitate
adioperator
MW Addicted
2253 mesaje
din 26/07/2005
14 septembrie 2005, 10:21:51
Ce zici de Benassi Bros, e unul din cei mai tari, asa cred eu.
autor subiect #3
clocky
MW Luver
179 mesaje
din 19/08/2005
14 septembrie 2005, 13:30:07
Cateodata ascult si BENNASSY dar e mult prea "profund" si "greu" de abordat si nu prea se potriveste prin cluburi.
Insa acasa si in masina merge ...sa bubuie boxele. MA rog ...daca ai ce sa-ti bubuie ca fara un Sony Explode nu ma complic.
Ce-mi place recent e Axwell. Un dj care a facut niste mixuri pentru Minstry of Sound excelente. Vezi Feel The Vibe.
adioperator
MW Addicted
2253 mesaje
din 26/07/2005
14 septembrie 2005, 14:09:38
Axwell - Feel The Vibe am descarcat-o mai devreme si chiar e dragutza  ;)
De laudat sunt si cei de la DJ Sammy.
bogdan_ked
MW Lurker
280 mesaje
din 29/08/2005
15 septembrie 2005, 11:00:18 • actualizat 15 septembrie 2005, 11:05:19 (1 ori)
Ce parere aveti dragii mei de Dj Tiesto?....este foarte ascultat peste hotare....mie cel putin imi place :coolup:
Eu va recomand sa ascultati albumul "Dj Tiesto-Just be"...e foarte reusit :)(sper sa nu fiu dat in judecata ca am facut reclama:D)
McMaster
MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
SonyEricssonT300
15 septembrie 2005, 11:37:16
Ascult Ministry of Sound pe un post de radio  ;), sau ATB si DJ Tatana. Si daca vrea cineva <b>muzica electronica</b> ascultati Jean Michele Jarre - Oxygene. Nu prea e de club dar el cred ca a fost primul! :coolup:
ValCrav
MW Addicted
1177 mesaje
din 09/07/2005
15 septembrie 2005, 13:34:04
Prima mea trupa de suflet a fost in 1980 (si este)Kraftwerk(titlul zice Muzica electronica)Aphex Twin ati ascultat ce ziceti!in prezent Chemical Brothers FatBoySlim ca Dj Carl Cox Bryan Zentz Christian Smith Chris Liebing Ian Void in general electro!Ascultati baieti ce e bun nu muzica promovata la radio sau in unele cluburi(sau discoteci de tara)!Sper ca nu jignesc pe nimeni!
autor subiect #8
clocky
MW Luver
179 mesaje
din 19/08/2005
15 septembrie 2005, 16:55:59 • actualizat 15 septembrie 2005, 16:56:58 (1 ori)
mcmaster> MOF scoteau hituri dupa hituri club-in acu ceva vreme.Din pacate in vara asta au scos doar rateuri si muzica ce imi displace total. Proababil ca nu au fost aparitii notabile vara asta.

>bogdan_ked Tiesto e ok. Insa pana la Dj'ul nr1 in lume eu zic ca mai este. Prea usor i s-a dat titlul atunci.

ValCrav>Muzica promovata la radio sau in cluburi trebuie sa satisfaca preferintele tutoror nu doar unui segment.Asa ca atunci cand eu stramb din nas ca e Akcent la radio ... probabil altu o sa saliveze. Capish?
Locuri "dedicate" in Romania unui anumit gen de muzica sunt insa dupa cum probabil stii sau o sa aflii o duc destul de prost(economic vorbind)
ValCrav
MW Addicted
1177 mesaje
din 09/07/2005
Opera Mini
15 septembrie 2005, 19:30:02
@clocky cum la noi e pe dos ca-n toata lumea DJ-ii in loc sa impuna stilul/genul ei dispun publicului si din motive economice (cum spui tu)ceea ce e un fapt grav!Daca te pricepi du-te in cluburi din Sofia Bulgaria nu mai zic in alte parti!Cu'lalaismele din cluburile'noastre nu intram in Europa!
autor subiect #10
clocky
MW Luver
179 mesaje
din 19/08/2005
15 septembrie 2005, 19:53:48
Nu trebuie sa ma duc in cluburi din Bulgaria sa-mi dau seama. Stiu foarte bine ce e "dincolo"
INSA! .. publicul din Romania nu e educat pentru muzica electronica(in ultimii ani am vazut totusi ceva imbunatatiri - insa chiar si asa suntem in urma cu mult fata de celelalte tari europene)La noi daca nu bagi manele (pana si in cluburi respectabile) nu prea ai clienti. Sau probabil o sa ai la inceput si o sa ramai fara pe parcurs. E vina Dj-ilor ca lumea nu mesteca decat tiganisime si muzica de ra***? Asta suntem niste manelari,niste plangaciosi care ne plac ieftinataturile gen "sa moara dusmanii mei, am masina si parale , purisanca de 1 stea si alte cuvinte din muzica mult iubita.De altfel ce sa ceri de la cei care i-a adus Ceausescu de la sat la oras? Mare greseala..
bogdan_ked
MW Lurker
280 mesaje
din 29/08/2005
15 septembrie 2005, 20:11:38 • actualizat 15 septembrie 2005, 20:14:19 (1 ori)
clocky
La noi daca nu bagi manele (pana si in cluburi respectabile) nu prea ai clienti. Sau probabil o sa ai la inceput si o sa ramai fara pe parcurs. E vina Dj-ilor ca lumea nu mesteca decat tiganisime si muzica de ra***?
Aipus @clocky din pacate degetul pe rana.
EX:un renumit club din Iasi(nu dau nume)in care nici nu se concepea sa se bage manele.....a recurs la aceasta "strategie de marketing" probabil din cauza concurentei si desi a pierdut destui clienti...SURPRIZA..au inceput sa fie frecventat din ce in ce mai mult de celebrii manelisti..(probabil ca acum le merg afacerile mult mai bine :down:)...acum nu vreau sa jicnesc pe nimeni,dar nu e normal asa ceva .
Asta e ....din pacate traim in Romania :cry:
ValCrav
MW Addicted
1177 mesaje
din 09/07/2005
Opera Mini
15 septembrie 2005, 20:13:18
Spui de public ca nu e educat!Atunci cine s-o faca ?Nu cei care promoveaza?Nu am nimic cu manelele sa apara posturi de radio cu ele au segmentul lor la fel ca muzica neagra la americani !Dar pot fii si emisiuni specializate radio cu alte genuri nu amestecate gen 'prostirea populatiei' !
BPM
MW Addicted
1310 mesaje
din 25/09/2005
SonyEricssonF500i
25 septembrie 2005, 21:08:24
In sfarsit,MY FAVORITE TOPIC.
Dupa ce am vazut post-arile,imi dau si eu cu parerea:
Benassi-merge,dar n-ar strica putina varietate de sunete,ca multe pese suna cam la fel.
Iar daca am amintit de 'varietate',aici Tiesto e maestru.
Dar daca ati deschis topicu asta,va rog,ceva TITLURI de CLUB-HITS ca nu ajung foarte des in cluburi,VA ROG MULT,sa am materiale pentru ami stresa vecinii manelisti,sa le arat cultura muzicala-HOUSE'CLUB MUZIK RULZ.
Ps:Ma scuzati ca scriu romane da cand e vorba de muzik,I LUZ CONTROL
Gabone
MW Veteran
613 mesaje
din 21/06/2005
Opera Mini
25 septembrie 2005, 22:11:17 • actualizat 25 septembrie 2005, 22:14:10 (1 ori)
TIESTO e super,dar ce parere aveti de FAITHLESS? :naughty:va rog faceti cateva observatii in legatura cu marii DJ de la noi.Mie unul imi place Vali Barbulescu :cool:sper sa nu fiu :offtopic:
Publicitate
Publicitate
autor subiect #15
clocky
MW Luver
179 mesaje
din 19/08/2005
26 septembrie 2005, 00:07:35 • actualizat 26 septembrie 2005, 00:17:58 (1 ori)
Ok hai ca revin cu niste piese pe care eu le promovez:
(piesele sunt nu sunt in ordinea preferintelor)

1.groovemaster k & daniel garcia pres. funky traxx vol. 3 - hold me
2.Axwell - Feel the vibe
3.V Block - Clear Sky (Original Version)(intro)
4. Miami Sound Collective Feat Jc Bentley - So Alive
5.Planet Funk - Stuck In The Club (Club Mix)
6.Vinyl Shakerz - One Night In Bangkok
7.BOROWA - EL DIVINO (LATIN HOUSE MIX)
etc

(o sa revin cu alte piese dar acum mi lene  ;) spuneti care v-au placut.

Valcrav> unui dj rar i se da mana libera sa faca ce vrea intr-un club romanesc.De regula vine patronu si ii spune ceva de genu"Eu nu ma bag dar sa bagi si niste manele".Cu alte cuvinte "eu nu ma bag dar bagi ce vreau eu ca sa-mi mearga afacerile bine"
Cluburile in care li se da mana libera sunt de regula cluburile/discotecile fanion din tara ( LA Mania , Discoland ..etc) dar dupa cum spuneam astea se numara pe degetele de la 2 maini.
Înapoi la Free zone
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
versiunea desktop
0.030⋅4⋅0