Da eu ascult Vangelis si Enigma .
Ce spui de piesele acestea ;Enigma - The Voice Of Enigma ; enigma Shadows In Silence ; Enigma - The Eyes Of Truth. ; Enigma - Return To Innocence ; enigma - mea culpa ; Enigma - I Love You ... I'll Kill You ; Enigma & Deep Forest - Snow of the Sahara. ; .Enigma - Silence Must Be Heard ; .
am toate albumele Enigma .
Vangelis ;Vangelis - 1492 Conquest Of Paradise. ; Vangelis - 3+3. ; Vangelis - Antarctica echoes ; Vangelis - Antarctica. ; Vangelis - Ballad ; Vangelis - City of Isabel. ; Vangelis - Derwish D ; Vangelis - Fields of the coral. ; VANGELIS - INTERGALACTIC RADIO STATION ; VANGELIS - LIGHT AND SHADOW ; VANGELIS - METALLIC RAIN ; Vangelis - Opening Titles ; Vangelis - Spanish harbour ; Vangelis - Spiral. ; \Vangelis - To the unknown man. ; Vangelis - West across the ocean sea ; .
Vad ca provocarile mele in materie de muzica mai veche dau roade ,
Comentarii , pareri , critici , propuneri
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
muzica
77 484 vizualizări
6 538 răspunsuri
Linkuri topic "muzica"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
2125 mesaje
din 07/07/2005
4 aprecieri
Nokia3100
Apropo. Stiati ca muzica de la Enigma e produsa de un roman?
Eu nu stiam pana acum o saptamana
Eu nu stiam pana acum o saptamana
MW Addicted
1177 mesaje
din 09/07/2005
Opera Minibunelu 29-09-2005 06:09:52
Apropo. Stiati ca muzica de la Enigma e produsa de un roman?Flower Power
2604 mesaje
din 04/09/2005
15 aprecieri
29 septembrie 2005, 20:44:53
Da asa este , dar acest Mihai Cretu cam isi reneaga originea romana , oare de ce ?
Cateva piese Sandra compuse de sotul ei;Sandra - Everlasting Love ; Sandra - Hi Hi Hi ; Sandra - Hiroshima. ; Sandra - I Close My Eyes ; Sandra - I Need Love. ; Sandra - In The Heat Of The Night ; Sandra - Motivation ; Sandra --Midnight Man ; Sandra-Maria Magadalena ;
Acestea au fost super hituri in anii 80
Cateva piese Sandra compuse de sotul ei;Sandra - Everlasting Love ; Sandra - Hi Hi Hi ; Sandra - Hiroshima. ; Sandra - I Close My Eyes ; Sandra - I Need Love. ; Sandra - In The Heat Of The Night ; Sandra - Motivation ; Sandra --Midnight Man ; Sandra-Maria Magadalena ;
Acestea au fost super hituri in anii 80
MW Addicted
1177 mesaje
din 09/07/2005
Opera Mini
mosu'amintiri din copilarie!era perioada stilului muzical New Wave...Enigma au fost promotorii stilului New Age!
Flower Power
2604 mesaje
din 04/09/2005
15 aprecieri
29 septembrie 2005, 21:30:42
Exact . Ce mai vremuri placute ;
Sunt un fan al anilor 80, cred ca am 4000- 5000 de melodii din acea perioada
Alphaville ; Eurithmics ; Bananarama ;Bagles ; Bee Gees ; Belinda Carlise ; Berlin (Top Gun) ; Billy Idol ; Billy Ocean ; Blondie ; Bob Marley ; Bonnie Taylor ; C C Catch ; Cat Stevens ; Chicago ; Chris de Burgh ; Chris Norman ; Cindy Lauper ; Deep Purple ; Def Lepard ; Demis Roussos ; Depeche Mode ; Dire Straits ; Duran Duran ; Eric Clapton ; Europe ; Falco ; Fletwood Mac ; Frankie goes to Hollywood ; Foreigner ; Gary Moore ; Gemesis ; Gloria Estefan ; J M Jarre -eram total cand ascultam ; James Last ; Jennifer Rush; Joan Jett ; Julio Iglesias ; Kim Wilde ; Kool and the Gang ; Madonna (like virgin) ; Manfred Man ; Meat Loaf ; Michael Jackson ; Modern Talking ; Nazareth ; Nick Kershav ; Pet Shop Boys ; Pink Floyd ; Prince ; Ricchi e Povery ; Rod Stewart ; Roxette ; Sandra ; Smokie ; Sting ; The Rolling Stones ; The Scorpions ; Tina Turner ; Witesnake.
Asta ce am gasit la viteza , cautati si ascultati .
Sunt un fan al anilor 80, cred ca am 4000- 5000 de melodii din acea perioada
Alphaville ; Eurithmics ; Bananarama ;Bagles ; Bee Gees ; Belinda Carlise ; Berlin (Top Gun) ; Billy Idol ; Billy Ocean ; Blondie ; Bob Marley ; Bonnie Taylor ; C C Catch ; Cat Stevens ; Chicago ; Chris de Burgh ; Chris Norman ; Cindy Lauper ; Deep Purple ; Def Lepard ; Demis Roussos ; Depeche Mode ; Dire Straits ; Duran Duran ; Eric Clapton ; Europe ; Falco ; Fletwood Mac ; Frankie goes to Hollywood ; Foreigner ; Gary Moore ; Gemesis ; Gloria Estefan ; J M Jarre -eram total cand ascultam ; James Last ; Jennifer Rush; Joan Jett ; Julio Iglesias ; Kim Wilde ; Kool and the Gang ; Madonna (like virgin) ; Manfred Man ; Meat Loaf ; Michael Jackson ; Modern Talking ; Nazareth ; Nick Kershav ; Pet Shop Boys ; Pink Floyd ; Prince ; Ricchi e Povery ; Rod Stewart ; Roxette ; Sandra ; Smokie ; Sting ; The Rolling Stones ; The Scorpions ; Tina Turner ; Witesnake.
Asta ce am gasit la viteza , cautati si ascultati .
MW Addicted
1177 mesaje
din 09/07/2005
Opera Mini
mosu'esti un romantic incurabil!in acea perioada inclinam spre Punk-Rockul britanic!sau ceva mai usor New Romantics...
Flower Power
2604 mesaje
din 04/09/2005
15 aprecieri
30 septembrie 2005, 21:18:09
Apropo de piese romantice ; AC DC - Thunderstruck ; METALLICA - Master Of Puppets; Metalica - Whiskey ; Nirvana - Smells Like Teen Spirit ; Rammstein - Feuer Frei ; Rammstein - Wollt ihr das Bett in Flamen sehen ; Sepultura - Breed_apart ; Sepultura - Lobotomy ;
Asta muzica fratilor !!!!!!!
Asta muzica fratilor !!!!!!!
Flower Power
2604 mesaje
din 04/09/2005
15 aprecieri
01 octombrie 2005, 20:11:04
Baieti si fete ascultati HEAVEN - Pentru Totdeauna va place?
MW Addicted
2125 mesaje
din 07/07/2005
4 aprecieri
Nokia3100
E marfa melodia ( si papusa din stanga
) . . .
Va recomand melodia
Alexandra Ungureanu ft. Crash - Plang noptile e super misto. Mosul ai ascultat-o?
) . . .Va recomand melodia
Alexandra Ungureanu ft. Crash - Plang noptile e super misto. Mosul ai ascultat-o?
Flower Power
2604 mesaje
din 04/09/2005
15 aprecieri
01 octombrie 2005, 20:35:08
M-ai prins pe picior gresit nu am ascultat- o dar maine sigur da ( o am dar nu am avut timp sa o bag in comp ).
Ce spui Bunelu de ; MISHA feat Juan - Stii , simpatica piesa!
Ce spui Bunelu de ; MISHA feat Juan - Stii , simpatica piesa!
Flower Power
2604 mesaje
din 04/09/2005
15 aprecieri
01 octombrie 2005, 20:38:52
ACTIV - Superstar.
MW Addicted
2125 mesaje
din 07/07/2005
4 aprecieri
Nokia3100mosul 01-10-2005 20:35:08
MISHA feat Juan - Stii , simpatica piesa!
Ce pot spune . . . prefer Activ - Superstar

* mosul mai incearca si
TNT - Eu si tu

P.S. Sa nu uiti sa-mi spui parerea ta despre piesa Andreei Ungureanu
Flower Power
2604 mesaje
din 04/09/2005
15 aprecieri
01 octombrie 2005, 20:53:12
Chiar nu o am Piesa dar ; Simona Nae feat Connect-R - Spune-mi CineCe spui de ea?
Începător
8 mesaje
din 28/09/2005
01 octombrie 2005, 21:05:17
Bai ascultati si voi niste Daddy Yanke sau Usher. Aia e muzica
.
.
Înapoi la Free zone
Topicuri similare
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter