Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Am citit cam jum de topic si in timpul asta ascultam ANONIM. Am ascultat vreo 15 melodii si cam toate mi_au placut. . . . . . . . . . P.S. : MOSULE, SUNT TARI MELODIILE. (la cele pe care le stiu,ma refer. Dar sunt sigura ca si celelalte sunt la fel.)
Unickull solutie ptr tine foloseste Germanix audio converter (care transforma orce in orce audio) cu el poti sa-ti faci mp 3 cat de mici vrei(asta ptr cei ce vor pe telefon muzica)- eu il folosesc de vreo 2 ani si cre ca este cel mai tare
27 septembrie 2005, 09:21:40 • actualizat 27 septembrie 2005, 09:27:31 (1 ori)
Si mie imi place Anda Adam feat. Alex - Ce ti-as face? Alte melodii care le ascult de putin timp si imi plac mult: >BEP - Don't Lie >U2 - City of binding lights >Linkin Park - Breakin the habit >Fly Project - Raisa >Shanaia Twain - you're still the one >Alexandra Ungureanu & Crush - Plang noptile (am ascultat-o prima oara acum 5 minute .. e superba)
Ai dre Bunelu se pare ca mafia din muzica nu a stat degeaba, dar sincer si italianca a cantat bine .Bennasi Bros -Memory of love suna bine si albumul cu Crazy Frog este tare tinand cont ca sunt remixuri (destul de reusite) din anii 90 , apropo va place muzica din anii 90 , ceva de genul;2 Brothers On The 4th Floor - dreams (will come alive); 2 Shy-Hey Sicilian ; 2 Unlimited - no limit;20 Fingers feat Roula - lick it;Afrika Bambaataa - feel the vibe;Basic Element - leave it all behind ; Beat System - stay with me. ; Bingo Boys - no communication ; Black Rose - melody ; C&C Music Factory - gonna make you sweat ; Cappella - move on baby ; Captain Hollywood Project - more and more ; Caravan - caravan of love (maxi mix) ; Cool James & Black Teacher - dr. feelgood ; Dana Dawson - romantic world. ; Darkness - in my dreams. ; Double You - dancing with an angel. ;First Base - love is paradise ; General Base - base of love (extended version) ; Heathunter-Walking On Clouds ; Jam & Spoon - right in the night ; Joey B. Ellis - the one 4 me ; Jon Secada - just another day ; Klf - Last Train To Transcentral ; Le Click - tonight is the night. ; Leila K - electric ; Masterboy - i've got to give it up ; Matrix - take a piece of my heart ; Mc Eric & Barbara - save the jungle ; Mc Hammer - u can't touch this ; Mr President - up'n away ; Nicki French - total eclipse of the heart ; Odyssey - riding on a train. ; On TV - set me free ; Prince Ital Joe feat Marky Mark - happy people. ; Rednex - cotton eye joe. ; Reel 2 Real ; Rotation - let the music play ; Stuntman - i like to move it ; Salt'n'Pepa - push it. ; Samira - love train ; Solid Base - mirror mirror ; Sonic Dream Collective - oh , baby all ; Stella Getz - friends ; The Free - dance the night away ; The Free - lover on the line ; U96 - heaven asta in mare , melodii super mishto astept pareri , opinii,comentarii PA PA
Mosul, fratemiu are 27 de ani si crede-ma.. am crescut cu muzica anilor '90 in cap Imi plac majoritatea melodiilor listate de tine, insa vreau sa va intreb ceva: Ati vazut vreodata un concert Michael Jackson? Ramai masca.. totul e perfect. Imi plac la nebunie miscarile lui.
* ati ascultat noua melodie a lui Sean Paul? E * cei de la Fly Project au spart topurile romanesti cu supermelodia Raisa
28 septembrie 2005, 21:12:02 • actualizat 28 septembrie 2005, 23:21:33 (2 ori)
Da am vazut si chiar am 3 concerte cu Michael Jackson Buna si piesa Fly Project - Raisa [ hotmusic.isfree.org ]. putin retro , exact cum imi place mie deh nu mai sunt (tanar)