Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
pai sunt tinerei. fetele se schimba f repede de obicei in bine edit: oricum, in 12 luni sa apari intr-o reclama CNX si intr-una ORG e ceva..si ORG dece a acceptat un cuplu care anul trecut a facut reclama la CNX
diu pai nu conteaza...conteaza cuplu... ai vazut ce dragutza e fata si ce bine le sta impreuna... asta conteaza.... probabil i-a luat de la o agentie de moda ceva...chestii d-astea...
E super si noua reclama de la Coca Cola, aia in care unul isi plimba catelul etc. Imi place mai ales peisajul ala de iarna prin cartier. Melodia e bestiala!
Alo?avem nevoie de 3 domnisoare sa stea cu 'copilasii' Sa fie studente...1,75...la limbi straine.. Cum ce varsta au 'copilasii'? Pai sunt sugari doamna...
Dar ce ziceti de reclama aia la calmante? : - Mama, ti-ai luat calmantele? - Da fiule.. - OK! Atunci vreau sa-ti zic ca eu defapt nu sunt baby-sieter ci sunt gigolo, iar copii de care am grija sunt defapt copiii mei. Am o intalnire in seara asta si nu am cu cine sa-i las, ce zici? ... - Adu-i incoace!
Imi place reclama de la orange prepay e cu un tip care are niste manusi roz si vine la prietena sa, banuiesc, e tare draguta reclama si coloana sonora si tipul bineinteles