Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Cea mai buna reclama de la unirea a fost:ce ma,nu-ti mai ajunge strada?Gogule probleme?Da-te ba ca iei vopseaua! Bei unirea si castigi basculanta ta! loooool!!!
Si mie imi place seria de la unirea.Weekendul trecut la emisiunea lui andi moisescu a fost difuzat in premiera episodul 6 de la unirea.De data asta dorel e cel care-i 'face' pe colegii lui:-D
Aha. Si ala se ineaca mereu. E super. Si faza aia cu cum o fi sa ai prieten si colegasa de banca cu o fata intelectuala nu o baga in seama... E misto reclama.
24 noiembrie 2005, 20:50:25 • actualizat 24 noiembrie 2005, 20:51:49 (1 ori)
si mie imi place mult reclama cu ,sa ne mutam impreuna'! ati observat schimbarea din reclamele de la connex? imi plac mult cea cu 'daca am aprinde toti luminile' si cea cu creioanele colorate! nu sunt adept connex, dar am observa diferenta! reclamele alea sunt super!
Mie imi place reclama aia cu veverita care vorbeste despre alune ca daca le pune la banca ii da dobanda o aluna....sau a aparut acum o reclama la faringosept cu o girafa. =))
A fost tare si reclama de la axe (o dau pe MTv) cu ala care da cu parfum prin toata casa si cand vine prietena lui acasa ii cade plasa din mana. . . . restu va dati seama. . .