Mai exista reclame reusite la TV?
Mie-mi place reclama la Zapp@Cenaclu cu Adrian Paunescu. Ce s-a mai intamplat cu ea ca n-am mai vazut-o pe sticla?au retras-o?
Ce reclame va plac/v-au placut?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Reclame TV
7 765 vizualizări
358 răspunsuri
Linkuri topic "Reclame TV"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
SonyEricssonT630MW Addicted
2012 mesaje
din 29/04/2005
4 aprecieri
Nokia6600
Mie imi plac reclamele. Sunt un adevarat devorator
cine vrea gaseste reclame tari la www.iqads.ro
cine vrea gaseste reclame tari la www.iqads.ro MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
SIE-ST60
Ni eu nu am mai vazu-o ...mie imi plac cele nostime cum ar fi cea de la Timisoreana si mai sant
MW Addicted
2012 mesaje
din 29/04/2005
4 aprecieri
Nokia6600
P.S. Situl ala e exclusiv pt pc si cere inregistrare. In schimb organizeaza concursuri faine
MW Addicted
812 mesaje
din 28/04/2005
Opera Mini
Mi-a placut reclama la apa minerala dorna(coloana sonora : sonique - alive)
cu ocazia asta vreau sa nominalizez si o reclama urata : reclama de la ultra pro, aia in care inginerii de la ultra pro ansamblau un calculator cu miscarile unui barman.
cu ocazia asta vreau sa nominalizez si o reclama urata : reclama de la ultra pro, aia in care inginerii de la ultra pro ansamblau un calculator cu miscarile unui barman.
MW Addicted
2125 mesaje
din 07/07/2005
4 aprecieri
Nokia3100
Reclamele la Nike, Addidas si Pepsi imi plac cel mai mult
.. Nici cele de la Sprite nu sunt asa rele.
Emisiuni tv preferate: ''Cronica carcotasilor'' (Prima Tv), ''Dan Diaconescu Direct'' (OTV), ''Nasul'' (B1 Tv) si ''Myth busters'' (Discovery Channel).
.. Nici cele de la Sprite nu sunt asa rele.Emisiuni tv preferate: ''Cronica carcotasilor'' (Prima Tv), ''Dan Diaconescu Direct'' (OTV), ''Nasul'' (B1 Tv) si ''Myth busters'' (Discovery Channel).
MW Veteran
647 mesaje
din 08/06/2005
2 aprecieri
Opera Mini
cea mai tare e de la peugeot 206, si coloana sonora e super:-D
MW Lurker
334 mesaje
din 17/07/2005
11 septembrie 2005, 19:09:44
aia de la berganbier parca cu nevasta si permisul e tare
MW Addicted
4446 mesaje
din 04/09/2005
1 aprecieri
Opera Mini
bergenbier 
mie imi place aia cu bcr-credit pt casa.

mie imi place aia cu bcr-credit pt casa.
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Nokia6630
Da,misto reclama la zapp.Dar aia la sprite cu "hopa mosu" nu e tare(aia cu boxerul)?
MW Luver
139 mesaje
din 13/08/2005
SAMSUNG-SGH-X460
O bere buna se bea cu masura.
Bergenbier. Imi mai plac cele de la Sprite
mai ales asta cu "prietenul tau cel mai bun te doreste". Mai sunt multe. . .de la Pepsi, Orange, Connex, Stella Artois, Mountain Dew . . Ma enerveaza reclamele pt detergent, sampon, vopsea de par, lapte(Fulga, Dorna),Orbit.. .samd.
Bergenbier. Imi mai plac cele de la Sprite
mai ales asta cu "prietenul tau cel mai bun te doreste". Mai sunt multe. . .de la Pepsi, Orange, Connex, Stella Artois, Mountain Dew . . Ma enerveaza reclamele pt detergent, sampon, vopsea de par, lapte(Fulga, Dorna),Orbit.. .samd. MW Addicted
4446 mesaje
din 04/09/2005
1 aprecieri
Opera Mini
...pasta de dinti 
apropo, bamboocha!

apropo, bamboocha!
MW Addicted
916 mesaje
din 02/07/2005
1 aprecieri
SonyEricssonK700i
Reclame reusite au si cei de la Smash. Reclama la Milka cred ca e foarte slaba.
MW Addicted
1288 mesaje
din 30/06/2005
Nokia6230
Cele mai tari reclame sunt alea de la:sprite,pepsi,adidas,nike-ultimele doua am vazut mai mult pe net...CEL MAI NASPA E CA LE BAGA IN TIMPUL FILMELOR,EMISIUNILOR CAND E ACTIUNEA MAI IMPORTANTA!
MW Lurker
375 mesaje
din 01/07/2005
Alcatel-BH4
E acum o promotie de reclame la o bautura energizanta, nu am retinut exact numele hi hi
Înapoi la Free zone
Topicuri similare
›
marius15g
acum 12 ani
4
459 vizualizări
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter