Orice post privat traieste numai din reclame spre deosebire de cel public care mai primeste si bani de la noi.
Oricum, nesimtirea isi spune cuvantul la pro tv . E de ajuns sa fi urmarit Matrix si sa observi reclamele din 15 in 15 minute. Eu la al 3-lea calup de publicitate am inchis tv-ul si i-am bagat in origini. Va sfatuiesc sa faceti la fel .In modul asta isi vor da si ei seama ce inseamna MODERAT.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Reclame TV
7 767 vizualizări
358 răspunsuri
Linkuri topic "Reclame TV"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
2012 mesaje
din 29/04/2005
4 aprecieri
Windows CE
mi-a placut reclama la flanco
cea cu natura dezlantuita.
cea cu natura dezlantuita. MW Addicted
903 mesaje
din 21/05/2005
Opera Mini
Reclama la Seat nush daca ati vazut-o cu niste tipi intr-un bar care povestesc cum ca au vazut "fiara" la ora 8, dar in diferite locatii ale orasului. E tare de tot
MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
SonyEricssonT630
Mini Cooper:proprietarul f ocupat,citeste ziarul pe strada...nu observa ca vor sa-i ridice masina...pleaca cu masina-tractor agatata in spate.tare,nu?
MW Lurker
280 mesaje
din 29/08/2005
SonyEricssonK508i
Ati vazut ultima reclama a celor de la Citroen,mai exact la modelul C4?;-)
Imi place cum se transforma masina in robot si danseaza
)
Imi place cum se transforma masina in robot si danseaza
)
MW Addicted
2012 mesaje
din 29/04/2005
4 aprecieri
20 septembrie 2005, 01:17:37
eu zic, ca, reclame super sunt cele la prezervative
)
Am revazut reclama cu tipa aia la masa la restaurant careia i se punea tot timpul o musca pe gura
)
Ghici de ce...erau prezervative cu aroma de fructe...
)Am revazut reclama cu tipa aia la masa la restaurant careia i se punea tot timpul o musca pe gura
)Ghici de ce...erau prezervative cu aroma de fructe...
MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
SonyEricssonT630
Si eu am vazut BESTIA
MW Addicted
1046 mesaje
din 18/07/2005
12 aprecieri
SIE-C60
cea mai panarama reclama pe care am vazuto este cea de la samponul acela si cu aia in avion
MW Addicted
2125 mesaje
din 07/07/2005
4 aprecieri
Nokia3100
Imi place reclama de la Rexona (Protectie extrema) .. cu orasul de oameni ''extremi''
MW Addicted
2125 mesaje
din 07/07/2005
4 aprecieri
Nokia3100
Ati vazut reclama de la Coca Cola - '' mereu optimist '' ?
Mie imi place
Mie imi place
MW Addicted
2125 mesaje
din 07/07/2005
4 aprecieri
Nokia3100
Noua reclama de la adiddas e tare de tot! Cea in care niste fotbalisti cunoscuti (Raul, Kaka . . .) isi arata talentele pe liniile unui teren in spatiu
MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
SonyEricssonT300
Mie imi place la FIAT,iarna,cu negrii cu "aia" mica
Should we turn-up da heating? Cu accent de rasta-man from jamaica!
Should we turn-up da heating? Cu accent de rasta-man from jamaica!
MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
SonyEricssonK700i
O reclama sau mai bine spus un promo reusit e cel de la MTV cu "porcul care a murit de batranete..."
MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
01 octombrie 2005, 09:51:49
reclama la ziarul de sport Fanatik mi se pare excelenta....
MW Lurker
375 mesaje
din 01/07/2005
Alcatel-BH4
Am vazut acum vreo 3 saptamani o reclama super reusita la sprite, in care ii erau explicate unei fete motivele pentru care sta prietenul ei cu ia
super marfa reclama. Dar de atunci nu am mai vazut-o. Oare a fost interzisa, sau ce sa intamplat cu ia?
super marfa reclama. Dar de atunci nu am mai vazut-o. Oare a fost interzisa, sau ce sa intamplat cu ia?
Înapoi la Free zone
Topicuri similare
›
marius15g
acum 12 ani
4
459 vizualizări
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter