Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Stiti noua reclama de la Orange? Aia in care un pici suteaza intr-o minge si alearga unu imbracat la patru ace si o prinde; apoi se bat doi iubitei la restaurant cu mancare; si baiatul cu bicicleta care se alatura ciclistilor. Nu-i geniala reclama dar imi place melodia.. ma puteti ajuta? Cine o canta?
Ati vazut noua reclama de la berea Stejar? E foarte faina . . . cu baietii aia doi care merg printre butoaiele alea imense. Ati gustat? E super buna! E produsa de Ursus si are 8% alcool
Reclamele de pe MTV cu ''Suna-ma pe mobil, suna-ma acum'' (mtv ringtones) sunt haioase rau de tot Imi place aia cu baietii aia doi care danseaza in chiloti cu ''bikini girls''
Mai e una tare cred ca e noua,...Face reclama la Coca-Cola.Zapada multa ,..arata o masina acoperita de zapada...se deschide portiera si un tanar la bustul gol scoate 2 sticle de cola din zapada de langa masina ..dupa cateva clipe o arata si pe tipa tot la bustul gol
30 decembrie 2005, 16:02:37 • actualizat 30 decembrie 2005, 16:04:58 (1 ori)
McMaster 20-12-2005 10:46:40
@Diu Baiatul pare acelasi dar fata e cu mult mai draguta,nu cred ca ea e.
pai sunt tinerei. fetele se schimba f repede de obicei in bine edit: oricum, in 12 luni sa apari intr-o reclama CNX si intr-una ORG e ceva..si ORG dece a acceptat un cuplu care anul trecut a facut reclama la CNX
Am vazut pe net o alta reclama a celor de la TV Teletech. Aceiasi actori arunca un popa de la clopotnita. Cade popa si moare, iar tipu ala mare revoltat se rasteste la celalalt si zice: 'Ba berbecule ti-am zis eu ca e popa? Tu nimic Batman, Batman!'. Reclama se termina cu aceeasi intrebare: Te-ai saturat sa-ti povesteasca altii filmele?. Mie mi se pare tare de tot!
Am vazut la Noaptea devoratorilor de publicitate ,varianta din Franta o reclama super la BudWiser... Niste extaterestrii fura un caine,si cand ajung pe planeta lor din caine iese tot un extraterestru ,si aia il intreaba:Ce ai invatat pe Pamant? Sta ala putin si se gandeste... :WAAAAZZZZZZUUUUPPPP?
Imi place mult coloana sonora de la reclama CosmOTE (seamana cu melodia Clocks de la Coldplay). Si imi mai place melodia de pe genericul postului TV1000.