Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
parca tu erai cu 1 mb pe odc ma ) cum de iti descarca si cu 2 kb ) poate nu e trackerul bun sau nu sunt seederi la acel fisier. ca altfel nu prea imi explic. sau poate tu descarci in timpul ala ceva de pe odc si toata viteza se duce automat la odc
de unde frate atata...ca la mine coboara si la 2kb/s
aici intervin alti factori,daca te referi la torenti,pai sederul daca are net de cacao e normal sa dwn slab de tot.Ia un film unde sun 30-40 seederi si foloseste utorent
azi mi-am pus setarile postate de blandu si ia ghiciti ec s-a intamplat? de la viteza de upload de aprox 300 kbps am ajuns la peste 2 mb/s ceea ce era doar vis acu cateva zile. @ blandu: 10x a lot for the settings )
am conturi pe scenefx,extremeshare,bitt si torrentbits.mai e vreun site care merita sa-mi fac cont sau sunt deajuns? ps: din userii vechi daca vrea cineva invite sa-mi lase msj
salutare! mi-am bagat si eu net adevarat si vreau sa ma apuc de downlodat filme, jocuri, kituri si am zis ca cea mai rapida cale ar fi torrentele! deci cine imi explica cum pot downloda de pe torrente! am inteles ca trebuie sa ai un anumit spatiu de upload si daca nu uploadezi nu poti downloda, si ca pentru a te inregistra iti trebuie invitatie! cine imi da si mie o invitatie, dar sa fie un torrent de pe care sa descarc repede cu clicknet! email cristy_14up@yahoo.com multumesc anticipat
eu nu va inteleg ce aveti cu setarile alea! tot ce fac e sa opreasca conexiunile ce se pot face in afara serverului si care nu sunt contorizate. acele setari sunt puse pe toate trakerele pe forum. NFS, mai bine DC++ acum si te mai documentezi intre timp! vezi ca un tampit a scris un post lung mai in spate despre torrente&co...poate te ajuta!
@blandu: te simti tampit? ) btw: in ultimu timp cand dld ceva mi se blocheaza pc ul dar downloadul continua. Si nu e problema de la procesor sau ram. Si deobicei dupa ce dld ceva tre sa dau defragmentare. Chestia ciudata e ca inainte nu imi facea asa.