Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
O alta alternativa pentru cei ce folosesc Strong DC++ sau DC++ este BitTorrent sau BitCom,Azureus ..etc.. Torrenturile va ofera fisiere gratuite de pe Internet,la viteze conform abonamentului dvs. de date. Gasiti orice : de la filme pana la jocuri : FULL Trafic de download nelimitat . Accesati aici pentru download: http://download.bittorrent.com/dl/BitTorrent-Stable.exe
Si pentru cautare mai este si : torrentscan.com (in caz ca nu gasiti ceea ce doriti) (recomandat fiindca gaseste de la mai multe site-uri (tracks))
Da... iti downloadeaza cu viteza mare..daca e hostat la ei pe site..daca nu merge tot cu viteze putin mai mici ,fiindca transferul e facut de mai multi utilizatori : REGULA : Upload-ul e important,fiindca numai asa serverele nu vor fi suprasolicitate...Si cu 10kb/s e bine daca il lasati. Eu folosesc BitComet in romana ... daca va intereseaza,cautati pe google
03 iunie 2006, 19:21:17 • actualizat 03 iunie 2006, 19:24:58 (2 ori)
Mai cunoscut e DC++ ,intr-adevar ..dar..Incearca sa downloadezi un film de pe DC++ ,de 700 MB ,in cate ore il downloadeaza? La mine ,prin BitComet in 3 ore daca nu folosesc Internetul(adica nu navighez) si 5 ore daca navighez...Depinde si conexiunea .. a mea e de 500kb/s .Download de 65-70 kb/s.
03 iunie 2006, 19:34:22 • actualizat 03 iunie 2006, 19:38:45 (1 ori)
eu pe hub-ul din reteaua la care sunt abonat descarc un film de 700 mb in 15 minute. Pe http://www.carcotasii.ro zice ca poti downloada prin BitTorrent o emisiune!scrie: Download prin BitTorrent (283MB) si are o viteza bunicica
Pai..acuma cam toate chestiile merg prin Torrenturi..si pe Google am vazut ceva si mergea prin chestia asta...multe site-uri am vizitat si aveau inclusa optiunea asta.