Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
11 februarie 2008, 22:32:48 • actualizat 11 februarie 2008, 22:34:34 (1 ori)
Invite successful!: A confirmation email has been sent to the address you specified (alex_de_la_focsani_88@yahoo.com). They need to read and respond to this email before they can use their account. If they don't do this, the new account will be deleted automatically after a few days. Click HERE to invite someone else.
Check your e-mail
@clau ... poate nu e nimeni la seed. Nu, nu iti trebuie cont pentru utorrent.
cea mai tare duma pe ziua de azi! incredibil! daca BTV mai e cum mai e... ScT "rupe buka" cum spun cei de pe MdT! ce iti pot spune decat...succes si sa stii ca ai o vointa de fier...de cel mai tare fier! cand o sa ai cont pe ScT si pe RTT in felul asta sa ma anunti ca vin si iti dau o bere la domiciliu! extraordinar!!!
12 februarie 2008, 08:45:40 • actualizat 12 februarie 2008, 08:46:41 (2 ori)
sal cine ma ajuta sa schimb utorrent 1.77 precizez ca am 4fisiere la seed si nu vreau sa le pierd!am inteles ca utorrent nu contorizeaza bine uploadul si download... vreau sa instalez utorrent 1.72
toate datele referitoare la setari so toorentele puse la leetch / seed le gasesti in folderul %appdata%\uTorrent poti sa schimbi linistit executabilul sau sa instalezi utoorent 1.72 deoarece setarile vor ramane acolo (se vor pastra)
waw merci man acum ma duc acolo sa imi activez contul uraaa mai clau nu conteaza daca schimbi versiunea . fa upgrade la ea decat sa o schimbi si ramane tot ce aveai la seed . eu asa am facut
el vrea sa faca downgrade... gasesti la ei pe site v 1.76 care e ok, o sa iti down un exe, il rescrii peste exe-ul din program files/utorrent (mai intai dai exit la versiunea in curs) si cand executi si te intreaba daca vrei sa instal shortcuturi dai nu! o sa vezi la about ca ai versiunea mai veche!
huh...nu eram prea atent a ce a zis de fericire ca mi-am facut cont pe scene fz uraaaa. o intrebare. am vazut acolo ca pot sa cumpar vip si din greseala am un euro pe telefon. dar daca cumpar vip ala mai am probleme cu ratia? sau poa sa mai imi dea warn ? cum e cu chestia asta ca nu pricep prea bine
deci cine stie cum sta treaba cu vip asta ? ca pot sa cumpar statut de vip pe traker pe scenefz. zice cica daca am probleme cu ratia sa cumpar vip. care e faza ?