Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
pfuai de mine... ce de setaaaaaaari.. si la cei 320 kb ai mei ...cred ca ard urat de tot torrentul .... cred ca daca umblu in setarile astea care trebuie facute o sa am probleme mai mari ca pana acum ..parerea mea..e cineva de aici care a facut aceste setari si a vazut vreo diferenta? buna rea? ..eu nu ma bag pana nu aud de la voi ca ati avut imbunatatiri sau nu ...
17 februarie 2008, 03:06:24 • actualizat 17 februarie 2008, 03:06:54 (1 ori)
eu le am si merge bine! nu afecteaza banda si nu sunt asa multe setari ci sunt adunate de pe mai multe siteuri...daca observi se cam repeta! va merge torrentbits?
Nu. Nu am viteza mica de upload. Uploadez si cu 4-5MB/s. Daca te uitai mai atent observai ca torrentele sunt destul de vechi si nu prea mai sunt copiate, de acolo rezulta viteza. Dar in schimb cand copii ceva de pe prima pagina: download si upload in jur de 3MB constant.
Tine-le la seed chiar daca nu iti place. E greu sa deschizi utorrentul si sa lasi sa uploadeze. La ce sa il stergi daca tu tii filmul in computer. Nu e totuna daca in acelasi timp cat e la tine pe hard sa faci si upload? Si tu daca nu ai facut ratio ai zis ca il scoti dupa 2 zile. Minimul e de 2 zile, dar tu poti sa il lasi cat vrei acolo. Fii sigur ca in timp cineva va mai lua ce ai luat si tu (dupa o saptaman, doua), poate e cineva interesat si ai sa faci upl.
Net am de la RDS FiberLink si sunt foarte multumit. Vitezele sunt foarte bune. Nu trebuie adunate, R= raportul U/D .... Chiar e asa de greu: daca ai downloadat 200Gb si ai uploadat doar 100G => ratio 100/200= 0.5. Daca ai downloadat 300GB si ai uploadat 600GB => R= 2.000 ...
Uita-te si tu in screenshot la size (cat are marimea fisierul) si la Uploaded si ai sa it dai seama cam ca ratia e peste 2. Ceea ce am vrut sa spun e ca eu pot face upload mare cu fisiere din astea foarte mari si tu nu poti la un simplu DVD sau xvid.
Setarile lui Blandu sunt recomandate. Si daca obsevai sunt cam aceleasi, numai ca le-a luat de pe site-uri diferite, deci fa-le pe alea de pe scenefz ca sunt simple (si nu-s asa multe-din 3 click-uri e gata). TB e down.
culmea e ca am vazut la cineva ca a prins pe odc 1 mb la abonamentul de 3 mb click net si asta ma intriga...daca in odc a prins atat eu de ce nu as putea sa prind ceva de genu ?
ma bucur alestar! alex, nu ai cum sa prinzi mi mult decat iti permite banda! cel ce a prins 1mb ori s-a intamplat la inceputul downloadului (s-a explicat de ce) ori a prins un bug in retea (scurt timp) ori inghetau lichidele in jurul lui si cred ca ulima e cea mai plauzibila! nu te mai chinui sa prinzi veteze mai mari ca nu o sa reusesti! bucura-te de faptul ca e stabil si ca poti dlda cu 350KB/s constant! nu e o viteza mica raportat la tehnologie! ai facut teste pe servere din tokyo, cape town, sidney, chile, etc sa vezi ca e aproximativ aceeasi viteza? asta spune destul de multe!
atunci ma bucur ca e constanta dar totusi... oricum acum ma apuc de ratie si am sa iau cele mai cautate fisiere de pe torrent si daca nu le tin la seed 2 saptamani sa imi cada dintii din gura )
culmea e ca am vazut la cineva ca a prins pe odc 1 mb la abonamentul de 3 mb click net si asta ma intriga...daca in odc a prins atat eu de ce nu as putea sa prind ceva de genu ?
era hub de clicknet,din cauza asta avea viteza mare,nu e nici un bug