Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
deci cine stie cum sta treaba cu vip asta ? ca pot sa cumpar statut de vip pe traker pe scenefz. zice cica daca am probleme cu ratia sa cumpar vip. care e faza ?
15 februarie 2008, 19:19:24 • actualizat 15 februarie 2008, 19:20:08 (1 ori)
Avantaje VIP: -Imunitate la System (imunitate la scanari de ratio,hit and run, etc.) -Statut Donor -Titlu customizat (optiune in profil), posibilitate de ascundere a reclamelor + multe alte optiuni. (chestia e ca nu mai iti poate sterge/bana contul)
johny stiu de faza cu raportul acela dar nu am cum sa il mentin in asa hal ca eu mai mereu descarc cate 4 filme dvd pe seara si tin le tin cam 2 zile la seed dupa care le scot ca vin altele in locul lor si mor de ciuda ...eu le tin cat trebuie minim ca din cate am citit acolo tre sa le tin minim 48 de ore sau pana fac ratie 0.5 la ele ... ca altfel nu am cum ca nu am viteza buna de upload si chiar nu stiu cum sa fac in asa fel incat sa imi pastrez o ratie decenta
17 februarie 2008, 00:06:40 • actualizat 17 februarie 2008, 00:14:48 (2 ori)
Da. 48 ore in total sau pana faci o ratie de peste 0.6 (posti sa le scoti in ainte de 48 ore).
Ia si tu ce e pe prima pagina. Nu te baga la torrente mai vechi de 12 ore ca nu mai faci ratie la el decat in timp indelungat si tinut mult la seed. Incearca sa iti cresti ratia luand ce e nou si incearca sa fii printre primii care il iau. Astfel aia inca 100 (un nr. oarecare) care o sa copie filmul o sa ia si de la tine si vei face si tu upload.
Eu de exemplu imi permit unde am cont sa iau filmul, jocul si dupa 2-3 luni dupa ce a aparut chiar daca fac ratie 0.0 la el si nu il mai copie absolut nimeni, deaorece ratia mea generala, de obicei, e foarte mare. Pot alege si de pe site sa il iau pt ca nu am sa il iau de pe toate conturile. De obicei, apar aceleasi lucruri pe trackere si iti poti alege site-ul de unde ai ratia cea mai buna sa iei ce doresti. Dupa ce o sa ai si tu un ratio TARE ai sa poti lua ce vrei si sa nu te mai doara capul de acest lucru.
S8i nu inteleg de ce sa le stergi. Te incurca sau nu mai ai spatiu? Daca nu e nici una si ai spatiu suficient tine-le acolo ca nu e asa de greu. Eu tin torrente si de cate 2-3 saptamani la seed (cele care imi plac cel mai mult). Dupa aia le pun pe DVD si abia apoi le sterg. Eu nu inteleg, eu daca downloadez un film acum fac ratie sigur dubla la el fara probleme.
Uite aici un exemplu cat upload fac eu. Si daca observi sunt si fisiere care au dimensiuni foarte mari. Te intreb acum eu de ce le pot seed-ui si tu nu? Doar ca pur si simplu vrei sa le stergi? --- http://img227.imageshack.us/img227/2818/fasfasfasfh1.jpg - asta doar in utorrent cu care downloadez cel mai putin pentru ca bitcomet-ul e banat pe unele site-uri si de aia il folosesc. In rest pentru trackerele din romania folosesc bitcomet.
In fine, e problema ta si de tine conteaza ce faci cu conturile tale.
Si nu iti mai reinstala windows-ul de n ori ca e inutil.
17 februarie 2008, 01:45:07 • actualizat 17 februarie 2008, 01:48:40 (1 ori)
tare is curios cata ratie ai facut la torrentul ala cu hd dvd cu v for vendetta si de cand il ai si cat l-ai tinut ... man am vazut eu sau mi se pare ? ca ai viteza mica de upload? ca asa patesc si eu .. se imparte viteza care e si asa mica ..si ce sa uploadez cu nimicul ala .. de la cine ai net ? ce provider? cum merge ? mai multe informatii daca poti. si acum: am vazut acolo ca ai o lista impresionanta de filme ... eu de exemplu nu e faza ca le sterg e faza ca nu fac fac ratie mai deloc la ele si asta e exasperant mai frate ...asa ca tin fisierul respectiv vreo 2 zile si daca in alea 2 zile nu fac macar 0.500 la el il scot. "in viata trebuie sa iti dai seama cand ai facut o investitie proasta ..cum sa diminiuezi faptele.." [vorbe..] si cam asa patesc eu . cat despre torrent eu am uTorrent tot ca al tau si odata am avut si eu la seed cam o saptamana asa 14 fisiere dintre care 2 cu top muzica si restul filme.. si in total facusem la ele ratie de 5 cam asa ... da asta era pe scenelinks...nu stiu de ce mi se pare ca ratia se face mai usor pe scenelinks decat pe scenefz... cat despre windows... am sa incerc sa raman la unul da cu greu cred ca nu o sa il schimb. si ce ma enerveaza. ca fiserele care am facut ratie unu acum nu mi le-a luat acolo ca vad ca am ratie 0.120 parca si normal toate alea adunate trebuia sa am vreo 3 ratie..de ce nu a aparut pe site asta ? trebuie sa setez ceva in uTorrent ca sa imi incarce ratia corect ?sau cum ? ca nu inteleg de ce pur si simplu nu a crescut deloc ratia mea
eu nu inteleg de ce inchideti pc-urile...nu vad unde e logica! eu am un laptop si am probleme cu temperatura. cu toate astea sta deschis tot timpul! chiar tot timpul! mai dau cate un restart si mai sta inchis caind plec cu el undeva in rest 24/7 sta on! cel mai mult cred ca a stat 20 de zile fara restart macar. du jos enorm de mult de pe torrenti dar am si o logica! spre exemplu am ratie 0 pe un traker...dau jos torrentul cu cei mai multi leech-eri si cei mai putin seederi chiar daca nu imi e util! pe docs. ro am dat jos un tutorial pentru maya de 5gb si am uploadat 60gb. inca il mai am la seed! dupa aceea am dat jos tot ce mi-a trebuit fara sa fiu atent daca sunt leecheri pentru el! cam greu sa imi stric o ratie ca aia pe un traker de documente. asa se face pe orice traker. nu te infigi la orice dvd! ia mai intai xvid si vezi daca merita sa il pui la colectie... si tineti fratilor la seed pana o luati razna! nu mai e spatiu? scrieti ce aveti de scris iar ce inca se urca lasati pana moare...si un pic mai mult! nu uitati sa configurati clientul ca sa nu fuctioneze defectuos (in special dht network) si daca se poate sa apareti conectabili, faceti tot posibilul...eu nu am cum!
17 februarie 2008, 02:19:40 • actualizat 17 februarie 2008, 02:21:00 (2 ori)
cum adica sa setam k-lumea . ce setrai trebuie sa fac la uTorrent ? eu de obicei la el intru la preferinte dau la bittorrent client si debifez wnable dht network si wnable dht network for the new torrents ce mai trebuie ?si daca sunt anonymous pe site ? are ceva ? ma afecteaza cu ceva ? conectabil vad ca sunt. ce m-ar putea deconecta ?
vezi ca pe forumurile trakerelor gasesti setarile corecte! ai putea aparea neconectabil din cauza unui router sau daca esti intr-o retea interna cum sunt eu si nu sunt forwardate porturi de incoming! daca esti anonim pe site nu face nimic! e un mod de a te ascunde de autoritati...fals totusi! ip-ul spune mai multe decat nikul dar daca te face sa te simti mai sigur...nu are importanta!
am sa ma uit pe forum maine acolo la setari necesare uTorrent sa vad ce setari trebuie facute..desi nu stiu ce ar mai trebui facut deodata ce uploadeaza si downloadeaza
sau uite ca le pun eu...adunate din mai multe locuri si nu am avut probleme de reporturi aiurea! (daca ai utorrent 1.7.7 scapa de el! pune 1.7.6)
uTorrent 1.6 Settings
Setari recomandate: Options -> Preferences:
< Connection: >
- Port used for incoming connections - Puneti ceva intre 20000 si 65000 - Debifati Enable UPnP Port Mapping doar daca nu aveti router care suporta Upnp
< Bittorrent >
- Global maxim number of connections: 1000 (depinde de conexiune) - Maximum number of connected peers per torrent: 200 (depinde de conexiune) - Number of upload slots per torrent: 200 (depinde de conexiune) - Debifati Enable DHT Network - debifati Enable DHT for new torrents - debifati Peer Exchange - Outgoing: Enabled - Bifati - Allow incoming legacy connections
Czone recomanda
Acestea sunt cateva setari importante pe care trebuie sa le aveti pentru ca uTorrent sa functineze fara probleme
Options => Preferences *Connection: - Port used for incoming connections puneti ceva intre ........20000 si 65000 - Debifati Enable UPnP Port Mapping
*Bittorrent: - Global maxim number of connections: 500 sau mai mare .depinde de conexiunea dumneavoastra - Maximum number of connected peers per torrent: 2-300 depinde din nou de conexiunea dumneavoastra - Number of upload slots per torrent..la fel ca la Maximum number of connected peers per torrent - Debifati Enable DHT Network - Debifati Enable DHT for new torrents - Debifati Enable Peer Exchange - Outgoing: selectati Enabled - Bifati Allow incoming legacy connections
new
Setari recomandate: Options -> Preferences:
->Connection: - Port used for incoming connections - Puneti ceva intre 20000 si 65000 - Debifati Enable UPnP Port Mapping
->Bittorrent - Global maxim number of connections: 1000 (depinde de conexiune) - Maximum number of connected peers per torrent: 200 (depinde de conexiune) - Number of upload slots per torrent: 200 (depinde de conexiune) - Debifati Enable DHT Network - debifati Enable DHT for new torrents - debifati Enable Peer Exchange - Outgoing: Enabled - Bifati - Allow incoming legacy connections
Latest stable release
-- 2007-09-11: Version 1.7.5 (build 4602) - Fix: rare crash bug with malformed UPnP response - Fix: downloads stalled in rare cases
--- 2007-09-06: Version 1.7.4 (build 4482) - Fix: crash bug in Mainline DHT compatability
--- 2007-09-06: Version 1.7.3 (build 4470) - Change: Returned to listview for addtorrent dialog - Change: Always activate other instances of uTorrent, even if they were started with /HIDE or /MINIMIZE - Change: do not let missing or unwanted pieces prevent endgame - Change: improve compatability with Mainline DHT - Change: DHT port message implementation - Fix: Tentative fix for "Proxy for peer-to-peer connections" functionality if disabled - Fix: Divide-by-zero crash in statistics - Fix: Smarter guessing of whether to replace run on startup registry key in case user wants to modify it - Fix: Hang when deleting files - Fix: sending in cookie with rss feed item requests
SETTINGS:
Disable UPNP Port mapping Disable DHT and DHT for new torrents
Torrent Options : Global Maximum Number of Connections : 2000 Maximum Number of connected peers per torrents : 250 Number of upload slots per torrent : 250 net.low_cpu = false net.max_halfopen = 43 peer.disconnect_inactive_intervall = 500 diskio.sparse_files = true diskio.write_queue_size = 20000
I also remove the Resolve IP option in the peer list, and disable show datailed info(F5), too much load for nothing" Taken from tb, he had 100/100 mb and no problem with getting good speeds