Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Re all aste sunt unele din ele:21intrebari(nu ma pricep sa scriu in engleza) 50cent,jos cenzura,citeste o carte,viata e un meci la categoria grea(preferata mea) parazitii. Bafta all
>Kelly Clarkson - Here I am >HIM - Join me >Activ - Zile cu tine >Shakira - Don't Bother >Bob Sinclair - Love Generation >Coldplay - Fix you >Coldplay - Talk
15 ianuarie 2006, 15:15:16 • actualizat 15 ianuarie 2006, 15:22:42 (2 ori)
Scuzati-ma pentru
@McMaster: mersi fain frate! Daca ti-a placut asa de mult, te rog sustine-ma (mesaj valabil pentru toti binevoitorii)! Sunt in concurs la CAT Music si voi avea nevoie de cat mai multe ascultari/downloadari/voturi pentru a fi in frunte. Daca te intereseaza, da link-ul asta si prietenilor tai, si cui mai vrei tu: http://www.kat.ro/?id=9&mid=281 Multzam pentru sustinere!!!
PS: rog moderatorii si administratorii MobileWave sa nu-mi stearga acest post si sa nu imi dea ban. Am nevoie de foarte mult sprijin. Nu e reclama gratuita, ci vreau sa arat lumii ca se poate face si muzica buna in Romania. Multumesc!
15 ianuarie 2006, 23:07:09 • actualizat 15 ianuarie 2006, 23:15:26 (2 ori)
<Eminem-when i gone> <Eminem-Haillie's song> <50Cent-Outta Control(remix) > <50Cent-window shopper> <The Game-Dreams> <Snoop Dogg-Ups and downs> Si inca doua piese care nu le-am ascultat de mult: <Fugees-Fu Gee-Le> <Culture Beat-Mr.Van<
16 ianuarie 2006, 14:22:47 • actualizat 16 ianuarie 2006, 14:29:33 (1 ori)
Exista melodii pe care multi si multe nu le-au auzit, si chiar sunt superbe. Iata cateva exemple (va rog sa le cautati cu ldc sau e-mule, sau orice alt program de file-sharing; garantez celor care vor sa asculte muzica cu adevarat BUNA, ca aceste melodii le vor fi pe plac): Transcargo - Oh Boy Portishead - Canatell Roots Manuva - Witness (one hope) Incognnido - Sirens Of Thunder The Streets - Blinded By The Lights Billy Thunder - High tea fc kahuna - hayling The Verve - Bitter Sweet Symphony zero 7 - -destiny Coldplay - Clocks Schiller - Fernweh Ce-am enumerat pana acum sunt cateva dintre cele mai bune chill-out-uri de pana acum. Mai stiu multe, dar n-am cum sa le enumar pe toate.
Acum cateva dintre cele mai bune club-uri: Rhythm Code - Addictive John Dahlback - Nothing Is For Real [Mark Knight Remix] LCD Soundsystem - Tribulations LCD Soundsystem - Losing My Edge Infusion - Better World (Infusion Mix) Meat Katie & Dylan Rhymes - Moist (Koma & Bones Mix) Aaron Smith - Dancin' Marc Schultz presents Elevation - Clear Blue (Extended Mix) etc.
Acestea fiind spuse, nu pot decat sa va las pe voi sa gasiti piesele astea si sa le ascultati. E timpul sa lasati Activul, Eminemul, Loredana si toate celelalte "produse" ce se impun pe piata noastra muzicala, sau in special faimoasele manele, nelasand loc de "marfa buna". Keep the good music playin'!!!