Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
30 decembrie 2005, 01:24:40 • actualizat 30 decembrie 2005, 01:25:59 (1 ori)
Revin la microfon,PARDON,la tastatura: The drill-the drill--SPLENDID, Nancy Sinatra-bang bang(Lee Cabrera lower east side mix), Ricky Martin-i don't care(Ralph rosario rmx), Kreo-burn for you, Big world-me gusta(2005); Si inca o data,una din preferatele mele ,ladyz 'n gents: J.CREAMER feat. RACHEL STARR-TILL THERE WAS YOU <addicted 2 muzik>
30 decembrie 2005, 14:35:41 • actualizat 30 decembrie 2005, 14:43:33 (1 ori)
> Activ - zile cu tine > Pussycat Dolls - Stick With U > Missy Eliot - lose control > Martin Solveig - Madan > Greenday - Boulevard of broken dreams > Vali Barbulescu - o 9 zi > Morandi - Running > Kelly Clarkson - Here I am > Zdob&Zdub - boonik bate doba
Nu cumva era la FiFA 2002 ? Eu asa zic, anyway "MARTIN SOLVEIG-Madan" e una din cele mai tari melodii de club,la vremea ei nu cred ca era club fara aceasta melodie,poate si acum se mai aude!
01 ianuarie 2006, 02:32:22 • actualizat 01 ianuarie 2006, 02:34:48 (1 ori)
Acum,la inceput de an,am o dedicatie speciala pt.toate fetele de pe acest forum-JAMES BLUNT-YOU'RE BEAUTIFUL iar pt.cunoscatori,o piesa care a intrat pe primul loc in inima mea: AXWELL feat. STEVE EDWARDS-WATCH THE SUNRISE.