Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Nu renuntati la tv prin cablu pentru Digi TV. O sa regretati. Astia de la Digi sunt niste escroci. Mi s-a stricat antena de o luna si nici acum nu au venit. Romania...
Tu astepti sa vina aia de la DigiTV Poate sunt si ei ocupati Cauta pe cineva care se pricepe la antene satelit si sigur ti-o face La mine nu au venit aia de la DigiTV sa o monteze. A venit un primar care avea ca hobby antenele satelit si tot ce tine de acestea
Da, astept sa vina. Asta e treaba lor, teoretic. Surpriza: azi, dupa aproape o luna dupa ce mi-a disparut semnalul de la antena, si-a revenit, miraculos(in schimb, mi-a disparut semnalul de la tv prin cablu). Ce escroci. Oare e coincidenta faptul ca a aparut semnalul la o zi dupa ce am depus a 3-a reclamatie ? Nu prea cred. Inca ceva: mi-au disparut cateva programe: Pro TV, etc. Cum le gasesc din nou ?
Menu-->instalare-->scanare-->pe parte stanga sunt 2coloane trebuie sa ai peste 80% la amndoua apoi apesi OK si astepti sa vina toate daca nu ai maxim 80% fixeaza antena asa am facut eu
e ceva suspect... La noi in Craiova e un Magazin care pt. 38 ron iti da antena in custodie, cu tot cu Reciver (ti-o montezi singur)... Contractul il faci cu ei pe 2 ani...e ceva suspect... Nu'sh.. De cumparat insa, nu poti cumpara echipamentele...
doar contractul e 2 ani sau trebuie sa platesti si abonamentul care stie oferta la digitv si preturi ca pe site-ul lor nu scrie nimic! merge receptia in strainatate?? la max tv daca platesti un an primesti urmatorul moka faza ca trebuie sa platesti tot echipamentul...
Un pont pt a evita reducerea semnalului atunci cand ploua faceti o palnie la lnb.eu am luat un bidon de plastic am taiat pe jumatate apoi gatul si l-am fixat pe lnb