Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
M-am abonat si eu la Digi tv, dupa ofertele care le au nu am ratat ocazia. Decodor si toate celelalte in custodie, plus primele 2 luni gratuit. Mi-am bagat pachet complet 61 posturi la 24 lei luna.
Foarte avantajos, pai la cablu tv acum sa facut 3O lei cu doar 35 posturi. Nu e avantajos sa te abonezi la Digi tv? Parerea mea e ca e super avantajos.
Problema e ca nu mi-au instalato inca m-ai dureaza vreo citeva zile, fiindca nu au decodoare la reprezentanta, acum asteapta sa le primeasca din strainatate. ( Coreea)
Luna asta cand ma duc sa platesc abonamentul DigiTV le spun daca mai pot sa mai fac un abonament pe numele meu Adica sa imi pun la bloc Stau intr-un bloc turn cu 8 etaje la etajul 2 si in fata mea este un bloc cu 4 etaje cam la 50 de metri sau mai mult Oare poate sa imi puna antena la balcon sa se prinda bine semnalul
Daca o sa mearga o sa imi pun antena cu 2 LNB-uri sa prind posturile alea 300 si ceva
Pentru a-i chema sa-mi instaleze exista un numar de tel al celor de la Digi din Brasov sau sun la unul dintre numerele postate mai sus (care sunt de RDS Bucuresti) ?
20 ianuarie 2007, 10:16:11 • actualizat 20 ianuarie 2007, 10:19:59 (1 ori)
Diu 20-01-2007 10:04:00
Vezi daca nu stii numarul de la un instalator local..daca nu, 031.400.4003
Suna la 0268410149 sau la 0722513051 dar sambata si duminica sar putea sa nu gasesti pe nimeni mai bine luni
Claudiu+ 19-01-2007 22:50:26
Da... Am sunat mai inainte la 031.400.4001 si mi-au spus sa ma duc la sediu. Eu le depun reclamatie, mama lor de ....
Acelas lucru mi-au zis si mie si le-am spus ca pe drum dau 10ron si nu se merita sa ma duc la ei.reclamatie la opc le trebuie poate le vine mintea la cap