Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
DigiTv!
34 765 vizualizări
794 răspunsuri
Linkuri topic "DigiTv!"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
LG/U8130
Da si mie mi-au spus pun si internet
MW Addicted
4446 mesaje
din 04/09/2005
1 aprecieri
Opera MiniClaudiu+ 31-12-2006 16:20:46
Ce ataci, Simion ?andr3yu, te taxeaza normal.
gangsteru, cineva zicea ca in vara vor introduce optiunea de internet.
MW Addicted
2028 mesaje
din 16/06/2006
01 ianuarie 2007, 09:07:37
Digi nu e al RDS-ului? Care e diferenta in pachetul popular si cel de baza? Cum se vede cu Digi tv? Preturile mi s-au parut super, de aia va intreb, oferta fiind destul de tentanta
LG/U8130
Oferta lor este accesibila pt toti cred eu.se vede bine depinde de pozitionare antenei
MW Addicted
2816 mesaje
din 23/10/2006
Opera Miniandr3yu 01-01-2007 10:46:45
se vede bine depinde de pozitionare antenei

In alta ordine de idei, aia de la Digi nici acum nu au venit sa imi repare antena.
LG/U8130
Dar ce are
mie mi s-a terminat luna gratuita si mi-au scos HBO si CINEMAX
mie mi s-a terminat luna gratuita si mi-au scos HBO si CINEMAX
MW Addicted
4121 mesaje
din 21/08/2005
1 aprecieri
12 ianuarie 2007, 02:16:15
care mai stie oferta la digi? am auzit ca primesti decodorul moka!
e valabil si pt strainatate?
e valabil si pt strainatate?
MW Addicted
1372 mesaje
din 10/10/2006
Windows CE
Abonamentele la Digi se fac numai pe persoane cu cetatenie romana care locuiesc in Romania.Teoretic.Practic poti sa-ti faci abonam.pe numele tau sau a oricarei persoane care locuieste in Romania si il duci cu tine peste granita ca nu te opreste nimeni la vama.Sau il trimiti prin ceva firma care transporta colete in strainatate.Pt.oferta Digi intra pe pagina lor web http://www.digitv.ro
Opera Mini
Tot mai multi din comuna isi baga Digi TV...si as vrea sa stiu concret cum merge de la cineva de aici care are Digi?
MW Addicted
4446 mesaje
din 04/09/2005
1 aprecieri
Opera Mini
Super!
Calitate mai buna ca la cablu.
Calitate mai buna ca la cablu.
MW Addicted
2449 mesaje
din 09/02/2006
12 ianuarie 2007, 09:38:18
Asa este
E mai buna calitatea. Eu ma gandeam sa imi pun si la oras nu numai la tara
Dar asta vara cand erau nori si ploua tare se pierdea semnalul
pentru ca satelitul pe care il folosesc romanii e cel mai slab. Cel mai puternic satelit il folosesc francezii pentru ca am prins niste posturi franceze doar miscand antena
La posturile romanesti am receptie de 70% si ceva la suta (adica calitatea e foarte buna) si la bulgari am 98% (deci bulgari ne-au intrecut in receptie)
E mai buna calitatea. Eu ma gandeam sa imi pun si la oras nu numai la tara
Dar asta vara cand erau nori si ploua tare se pierdea semnalul
pentru ca satelitul pe care il folosesc romanii e cel mai slab. Cel mai puternic satelit il folosesc francezii pentru ca am prins niste posturi franceze doar miscand antenaLa posturile romanesti am receptie de 70% si ceva la suta (adica calitatea e foarte buna) si la bulgari am 98% (deci bulgari ne-au intrecut in receptie)
MW Addicted
2816 mesaje
din 23/10/2006
Opera Mini
Nu renuntati la tv prin cablu pentru Digi TV. O sa regretati. Astia de la Digi sunt niste escroci. Mi s-a stricat antena de o luna si nici acum nu au venit. Romania...
MW Addicted
5058 mesaje
din 12/08/2005
22 aprecieri
Symbian
e ceva suspect... La noi in Craiova e un Magazin care pt. 38 ron iti da antena in custodie, cu tot cu Reciver (ti-o montezi singur)... Contractul il faci cu ei pe 2 ani...e ceva suspect... Nu'sh.. De cumparat insa, nu poti cumpara echipamentele...
MW Addicted
1372 mesaje
din 10/10/2006
Windows CE
Pai ce sa fie suspect,atat ca,castiga si ei 38 Ron pt.ca Digi iti da echipamentul in custodie gratuit
LG/U8130
Este posibil daca ploua sa se piarda semnalul
Înapoi la DTH/Televiziune digitală
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter