Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
DigiTv!
34 765 vizualizări
794 răspunsuri
Linkuri topic "DigiTv!"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
2816 mesaje
din 23/10/2006
Opera Mini
Da. Am patit-o. Digi TV sucks.
MW Addicted
1372 mesaje
din 10/10/2006
Windows CE
Nu se pune problema daca e posibil ci asa se intampla nu numai la Digi ci la toate programele prin satelit.La programele care au semnal mai puternic nu sesizezi diferenta dar asa se intampla cand ploua si cand e noros.Sunt programe de exemplu care emit mai puternic noaptea decat ziua,sau invers.
LG/U8130
Ce e de facut
MW Addicted
1372 mesaje
din 10/10/2006
Windows CE
Pai nu e nimic de facut decat sa cumperi o antena de dimensiuni mai mari.Cu cat e antena mai mare cu atat e mai puternic semnal si nu se simte diferenta.
LG/U8130
Dar cand se opreste ploaia merge
MW Addicted
1372 mesaje
din 10/10/2006
Windows CE
Daca ar fi reglata antena bine ar trebui sa ai semnal stabil si cu antena de la Digi.
LG/U8130
Acum se duce fratemiu sa vada ce are
MW Addicted
1372 mesaje
din 10/10/2006
Windows CE
Vezi poate reusesti sa o dereglezi de tot
.E de ajuns sa o misti putin si cade semnalul si poate nu reusesti sa o reglezi iar.
.E de ajuns sa o misti putin si cade semnalul si poate nu reusesti sa o reglezi iar.
LG/U8130
A facuto
MW Addicted
1372 mesaje
din 10/10/2006
Windows CE
Bravo lui.Ti-am zis eu ca poate e problema din reglaj.Cu cat e reglata mai bine cu atat e mai stabil semnalul cand ploua.
LG/U8130
Mai am o problema a lui fratemiu de 10ani,de ce pe jetix vorbeste in maghiara cu totul ca e setat in romana
MW Addicted
5058 mesaje
din 12/08/2005
22 aprecieri
Symbian
eu am "palnia" de la o parabolica... Daca'mi bag DigiTV, Probabil ca o sa pun pe asta Lnb-ul...
LG/U8130
Rog pe cineva cu digi tv sa se uite pe jetix sa vada in ce limba se aude
MW Addicted
1372 mesaje
din 10/10/2006
Windows CE
Incearca la setare audio poate e pus pe maghiara incearca sa le schimbi.
LG/U8130
Ce ciudat acolo e pe romana si se aude in engleza oare ca am miscat antena
Înapoi la DTH/Televiziune digitală
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter