Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
lol ... nu asta ziceam filip .. ziceam ca muzica rock nu are treaba cu ura sau efectele negative asupra religiei .. e o copilarie sa crezi asta. E o idee preconceputa si rockerii sunt etichetati drept satanisti. E o mare prostie
lol ... nu asta ziceam filip .. ziceam ca muzica rock nu are treaba cu ura sau efectele negative asupra religiei .. e o copilarie sa crezi asta. E o idee preconceputa si rockerii sunt etichetati drept satanisti. E o mare prostie
Dude,e drept ca rock-ul e foarte complex dpdv al mesajului transmis prin versuri,dar atat timp cat exista tone de formatii care protesteaza impotriva religiei nu vad cum e o copilarie sa crezi ca rock-ul nu are treaba cu ura fata de religie.
28 aprilie 2010, 00:23:31 • actualizat 28 aprilie 2010, 00:25:53 (1 ori)
@Bunelu, tu esti in poza de la avatarul tau? Daca as fi copil mai mic, m-as speria pe bune. Ma refer la machiaj, sa nu se interpreteze ca as avea ceva cu tine. Dar ma intreb... ce rost are?
Deci sa-mi moara ce-am pe casa,in ce hal de bine poa' sa sune ultimu' full-length al trupei norvegiene 1349,intitulat "Demonoir"... O mica mostra din aceasta lectie de black fuckin' metal morbid si satanic:
LOL Ce porcarie! Numai niste cercopiteci fara nici un Dumnezeu ar putea face galagia asta infernala! Ce P_O_R_C_A_R_I_E, suna a inregistrare de table care se lovesc una de alta, derulata pe "rapid".
Bai preistoricule,tu nu te-ai prins pana acum ca e de c*catul cel mai vascos sa-ti exprimi o opinie din prisma unui necunoscator? Eu ma adresam iubitorilor de black metal.
Tot e o porcarie, la pariu ca nici nu stii ce zice ala, ca n-ai cum sa intelegi ce rage... eu cred ca rage asa la misto, si nu zice nimica! ) Ce ratati! De fapt nu sunt ratati, ca ii platesc fraierii sa faca asa!