Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
02 mai 2010, 21:33:29 • actualizat 02 mai 2010, 21:37:48 (1 ori)
Ascult si eu thrash si death recunosc. Thrash-ul nu e tocmai extreme, e la granita. Marduk, aia sunt nebuni amice, aveau primul album "F*ck me Jesus" pe coperta carui era reprezentata o femeie care se masturba cu un crucifix. Aveau o melodie de genul "Dracul va domni din nou in Transilvania". Bring me the Horizon asculti ?
Tocmai nebunia asta ador eu la Marduk. Sa interpretezi dupa bunul plac niste mituri considerate sacre de o anumita majoritate poate constitui o metoda buna prin care poti face niste oameni sa fie mai deschisi la minte. Iar daca ma intrebi pe mine,tot ce tine de religie merita batjocorit in fel si chip. N-am ascultat Bring me the Horizon,ce canta mai exact? Recomanda-mi te rog ceva de la ei.
02 mai 2010, 23:22:59 • actualizat 02 mai 2010, 23:49:23 (1 ori)
metalcore/ deathcore, sunt cam noi pe piata. cunosc un tip din Statele Unite care face coveruri. Nu stiu trupa, de aceea te-am intrebat. Dar metalcore-ul are voceai aia specifica... Nu imi place. + Truda - La Arme, bun sound, bune versuri. Tool ai ascultat ?
03 mai 2010, 01:33:27 • actualizat 03 mai 2010, 01:35:00 (1 ori)
Eu cunosc persoane care timp de cativa ani si-au batut joc de crestinism si au batjocorit crestinii in general, persoane care s-au calugarit, din diverse motive, fie datorita constiintei, fie datorita unor boli. Eu fiind un deist (un fel de ateu, dar deismul nu neaga existenta lui Dumnezeu, ba chiar aproba faptul ca Dumnezeu exista, dovada universul si legile sale care sunt atat de perfecte, marete, incat trebuie sa acceptam ca un Creator Suprem a conceput totul ), cred in Arhitectul Suprem, dar nu in Iisus, Mohammed, Tora, Biblie, Coran, nu cred in revelatii, texte sacre sau preoti, dar cred in unii calugari intelepti care isi dedica cu adevarat viata divinitatii, cunoasterii si meditatiei ! Cred in ratiune si natura ! Noroc !
Sunt buni cei de la Truda, dar tot Pasarea Colibri si Phoenix sunt mai buni. Tocmai acum ascult Pasarea Colibri_-_Ceasornicar sau Cantecul Ceasornicarului
Eh,eu cred doar in ce se cheama materie,iar daca e sa accept existenta unei divinitati o fac doar la modul "poate ca e,n-am de unde sa stiu". Hai sa n-o dam iar in offtopic... Tool n-am ascultat.
filip 03-05-2010 00:28:00
Zizou 02-05-2010 23:13:52
Iar daca ma intrebi pe mine,tot ce tine de religie merita batjocorit in fel si chip.
Esti un cocalar fara frica de Dumnezeu!
Ma scuzi ca nu-s non-cocalar si om rational ca tine sa am prieteni imaginari si sa-i pup duios in cur cu orice ocazie.
Mie dintre formatiile romanesti imi plac Trooper,Truda,Negura Bunget,Cargo si nu-n ultimul rand,monstrii sacri de la Iris. Uite un live memorabil care imi place enorm,pe care de altfel pun pariu ca-l stii:
Despre "metalisti" - se aude o chitara se aude un grohait, se aude o muzica de imi vine sa vomit! Zizou, acuma pe bune, lasa ambitia deoparte si recunoaste ca doar datorita lui Dumnezeu esti in viata! Cat despre @vlad dracul: cum sa nu-l recunosti frate pe Iisus, esti eretic!? E erezie!!! La Sfanta Spovedanie cu voi doi!
acuma nu zic ca sant un fann al genului, dar imi vad de treaba mea, cred ca nu trebuie sa postam daca nu avem nici o legatura cu topicul nu?Fiecare asculta ce-i place,nu toti din noi avem aceleasi gusturi.......
03 mai 2010, 10:15:44 • actualizat 03 mai 2010, 10:18:29 (1 ori)
Tu stii frate ce inseamna o erezie ? Daca m-as baza pe Biblie, ti-as putea da dovezi ca Iisus era doar un revolutionar precum multi care au mai fost inaintea sa. Nici macar familia sa nu l-a recunoscut ca "Fiul lui Dumnezeu". Sa afirmi ca esti Fiul lui Dumnezeu e o blasfemie. Exista o epistola veche in Ierusalim, scrisa de un frate al lui Iisus in care este descris mesajul original al lui Iisus. Sunt cateva episoade in Biblie cand Iisus se autocontrazice. Eu Invierea nu pot sa nu o iau in calcul, daca cineva ar dovedi ca Invierea nu a avut loc, atunci crestinismul ar muri. Uite ce spune Matei, cap 10, incepand cu versetul 34 "Nu socotiti ca am venit sa aduc pace pe pamant, n-am venit sa aduc pace, ci sabie." ; "Caci am venit sa despart pe fiu de tatal sau, pe fiica de mama sa, pe nora de soacra sa." ; "Si dusmanii omului vor fi ucenicii lui" ; "Cel ce iubeste pe tata ori pe mama mai mult decat pe Mine nu este vrednic de Mine, cel ce iubeste ori pe fiu ori pe fiica mai mult decat Mine nu este vrednic despre Mine". Scuze, eu prefer sa raman realist si sa imi iubesc mama, nu pe Iisus, nu imi irosesc dragostea pe ingrati ! O afirmatie a Satanismului Laveyan - "Satan reprezinta politete si bunatate cu cei care merita, nu dragoste irosita pe ingrati !" Si sincer, consider ca Biblia nu contine adevaratul mesaj al lui Iisus. Daca ne uitam in trecut, de cate ori papa a pus anatema pe popor sau excomunicat imparati, cat sange s-a varsat in cinstea lui Christos ? O zi buna !
Zizou 03-05-2010 01:57:36
Mie dintre formatiile romanesti imi plac Trooper,Truda,Negura Bunget,Cargo si nu-n ultimul rand,monstrii sacri de la Iris. Uite un live memorabil care imi place enorm,pe care de altfel pun pariu ca-l stii:
Sunteti eretici amandoi, si din cauza la rock sunteti voi asa. Eu n-am vazut roacher cu frica lui Dumnezeu, fiindca e muzica draceasca si cine asculta ajunge fie impotriva Lui Dumnezeu, si o sa ajunga in iad. Caiti-va!!!
@Bunelu, tu esti in poza de la avatarul tau? Daca as fi copil mai mic, m-as speria pe bune. Ma refer la machiaj, sa nu se interpreteze ca as avea ceva cu tine. Dar ma intreb... ce rost are?
eu sunt dar nu e nimic de speriat .. eram costumat de Halloween. In fine .. zizou din cate stiu eu rock-ul are treaba mai mult cu paganismul decat satanismul. Cum zicea si Vlad .. extremistii (black-ul si deathul brutal) o dau in sataneala. Eu ascult ambele genuri plus heavy, folk, viking etc.. cam tot ce e de calitate. Dar in general nu prea dau importanta la mesaj. A fost cineva de 1 mai in vama?
Btw.. Negura Bunget va place? Au cantat din nou in iasi de curand dar imi pare rau ca nu am putut ajunge, aveam examen greu a doua zi. Baietii fac o atmosfera prea tare. Take a look (o sa iti placa filip);)