Marius 09-04-2010 15:05:28
Zizou, nu stiu care dintre noi e penibil.
[...]
Mie-mi place foarte mult.

Nu prea se merita sa-mi mai tocesc tastatura pt un individ ca tine care s-a dovedit de la inceput a fi un inapt plin de tupeu imbecil,dar totusi o voi face ca macar ceilalti useri sa inteleaga ceva.
1. Cradle Of Filth e dupa cum ti-am zis deja,cea mai de succes formatie britanica dupa Iron Maiden (aka pionerii genului heavy metal) si face parte din sfera metalului extrem pe care tu ca un habarnist ce esti iti permiti sa nu-l asociezi cu muzica. Ironiile tale de 2 bani vizavi de ce stari imi provoaca mie muzica pe care-o ascult iti recomand politicos sa ti le-ndesi in cur,nu ai avut pana acum nici pe departe suficiente tangente cu metalul extrem incat sa-ti permiti sa jignesti niste oameni care FAC MUZICA si pe deasupra,sa-ti mai permiti apoi sa dai si lectii de morala altora. Mai pe scurt,dupa cum a zis si wurdulak,nu-ti place nu asculta nene si ATAT.
Uite cine-s Cradle Of Filth,ca sa pricepe si mintea ta incuiata:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Cradle_of_Filthhttp://www.cradleoffilth.com/2. "Pustiulica" sa-i zici lu'... altcuiva,caci ma pot mandri ca detin o cultura muzicala mult mai bogata decat iti poti imagina,trupe precum Queen si altele postate de tine sunt fumate de mult timp de catre mine. Cu timpul am cautat ceva mai complex,nu doar muzica comerciala ca tine (banuiesc ca nici de Maiden n-ai auzit din moment ce ai avut acea reactie cand am pomenit de ei in acelasi context cu COF,ceea ce e penibil pt un individ care-si permite sa critice atat metalul in general),ce se limiteaza numai la exprimare de sentimente pozitive. Rock-ul in general inseamna mult mai mult decat atat,inseamna de asemenea si spirit protestatar,caci de-aia si-a cladit o valoare imensa de-a lungul timpului. Ca sa canti metal la o chitara electrica de exemplu,ai nevoie de foarte multa desteritate ce nu poate fi capatata decat prin antrenament intens,pe cand pt a presta un amarat de pop-rock e nevoie de mult mai putina munca. Unde mai pui ca metalistii iti pot canta despre absolut orice in versuri chit ca o fac intr-un mod deseori brutal,la care se adauga cum am mai zis complexitatea instrumentatiei pt care e nevoie de foarte multa dedicatie din partea membrilor. Acestea fiind zise te-ntreb pe tine acum,unde mama dracului e acea imensa si colosala valoarea de care vorbeai tu la trupe gen Queen,care o eclipseaza atat de categoric pe cea a trupelor de metal extrem?
Ma rog,rock-ul prindea radacini ceva mai devreme sa apara Queen,prin anii '50 deci am exagerat cu vreo 20 de ani,dar ideea era ca pe atunci rock-ul nu evoluase in forme mai dure ca acum (Queen si Elvis sunt cam tot aceaasi mancare de peste,ambele intrand tot in categoria rock-ului vechi si soft).
3. Retardati si penibili sunt astia ca tine,indobitociti la maxim de catre anumiti factori de natura cocalaristica sau religioasa,pt ca tu nu faci altceva pana acum decat sa generalizezi si sa etichetezi in necunostinta de cauza. Cine mama naibii ti-a dat de inteles ca eu l-as asculta pe GG Alliin ala sau cum dracu ii spune,sau ca intr-un concert metal trebuie sa se intample obligatoriu mizeriiile alea pe care mi le expuneai tu? In fine,asta-i parere clara de om dobitoc si incuiat la minte,care se agata de orice pretext idiot gaseste ca sa generalizeze in mod hilar. Asta e ca si cum eu as auzi ca un muncitor din alti 10000 dintr-o fabrica a facut un produs stricat,iar eu ma apuc sa nu mai cumpar vreodata produse fabricate in acea fabrica tragand concluzia imbecila "produsele fabricate acolo sunt de kkt",desi muncitorul respectiv a fost pedepsit,a fost invatat sa nu mai repete greseala sau poate chiar a fost dat afara pt fapta sa.
Iar ca fapt divers,te anunt ca am participat ca spectator la destule concerte de metal extrem unde nu am fost deranjat cu absolut nimic de cei de pe scena sau de catre ceilalti fani.
Rockerul adevarat nu e interesat de grandomanie si alte boli de genul care sunt intalnite printre adeptii altor genuri,ci vrea in primul rand sa-si savureze muzica pt care e hotarat sa-si dedice intreaga viata.
Poanta ta cu "Cand o sa ajunga vreo trupa de retardati care canta despre vaci omorate si satana sa fie mai sus de Queen/Elvis, te rog sa ma anunti.

" iti recomand sa ti-o indesi iarasi undeva,caci nu e altceva decat un imbecil apel la majoritate. Dupa criteriile astea ale tale stranii de a aprecia muzica ar insemna ca "artisti" gen Vijelie sau Minune fac cea mai tzapanoasa muzica din Romania,ca doar muzica lor e placuta mult de catre majoritatea tarii asteia alcatuita-n cea mai mare parte din prosti.

Eu nu ma cac pe Queen,Elvis,Xendrix si alti artisti/trupe care au avut un cuvant greu de spus in dezvoltarea muzicii rock,le respect pe fiecare-n parte,insa nu e nevoie sa deschizi prea tare ochii ca sa constientizezi ca exista muzica muuuuuult mai buna pe planeta asta.