Muzica nu se asculta neaparat pt mesaj,ca doar de-aia se cheaama muzica. Habotnico-cocalarii nu stiu asta,huh?
N-au decat astia ca tine sa eticheteze muzica asta drept "porcarie" cat or vrea,noi metalistii adevarati nu dam 2 bani pe parerile voastre.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Rock Zone
9 326 vizualizări
944 răspunsuri
Linkuri topic "Rock Zone"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
01 mai 2010, 23:39:46 • actualizat 01 mai 2010, 23:54:50 (3 ori)
Am dat peste niste versuri edificatoare:
"Trec metalistii ,trec
Se duc si petrec
Trec metalistii cu lant si belciug
Praca sunt pusi la pluuuug
Se aude o chitara se aude un grohait
Se aude o muzica de imi vine sa vomit
Se vede o geaca rupta cu un cap de drac pe ea
Se vede metalistul cum sta si face Bleah!Bleah!Bleah!"

Uitati aici ratat:
http://www.youtube.com/watch?v=rGHLkCYPXe4&feature=PlayList&p=EF42895CA8551D83&playnext_from=PL&playnext=1&index=37
Cat de penal e frateeeee!!!!!!!
"Trec metalistii ,trec
Se duc si petrec
Trec metalistii cu lant si belciug
Praca sunt pusi la pluuuug
Se aude o chitara se aude un grohait
Se aude o muzica de imi vine sa vomit
Se vede o geaca rupta cu un cap de drac pe ea
Se vede metalistul cum sta si face Bleah!Bleah!Bleah!"

Uitati aici ratat:
http://www.youtube.com/watch?v=rGHLkCYPXe4&feature=PlayList&p=EF42895CA8551D83&playnext_from=PL&playnext=1&index=37
Cat de penal e frateeeee!!!!!!!
01 mai 2010, 23:58:03
no offence, dar ceea ce ai pus tu acolo, nici black/trash metal nu pot numi.
02 mai 2010, 00:05:07 • actualizat 02 mai 2010, 00:07:17 (1 ori)
Alti ratati extrem de penibili, chiar sunt descrisi ca fiind " Funny, very funny, pandas dancing and making stupid noises hahaha "
http://www.youtube.com/watch?v=g5NSvtWirS4
http://www.youtube.com/watch?v=g5NSvtWirS4
LG
1349 suna bine! Din death mi-a atras atentia recent ultimul Hour of penance. Filip, iti propun sa iti faci o trupa de black metal crestin. Pmpl
Symbian
Cum rag aia, parca sunt cazuti in ghena de gunoi!
02 mai 2010, 00:47:55
Truda are album nou pe 2010!
Uitati ce clip nou au scos nebunii:
TRUDA - Teoria lunetistului:
Uitati ce clip nou au scos nebunii:TRUDA - Teoria lunetistului:
Symbian
Ma zizou ma, da ia zi-mi ma si mie ca eu sunt mai greu de cap: de ce urlati voi ma? Normal nu puteti sa vorbiti?
) Black metalu e o porcarie pt. copii frustrati, belciugati, dati cu faina si cenusa pe fata, tatuati si cu lantu de la caine (nespalat
) ) la gat. Hai zi tu ca nu-i asa!
)
) Black metalu e o porcarie pt. copii frustrati, belciugati, dati cu faina si cenusa pe fata, tatuati si cu lantu de la caine (nespalat
)
02 mai 2010, 12:31:59
filip 02-05-2010 01:39:21
Ma zizou ma, da ia zi-mi ma si mie ca eu sunt mai greu de cap: de ce urlati voi ma? Normal nu puteti sa vorbiti?
)Deschide-ti o data mintea aia microscopica daca vrei sa pricepi ceva.
Nokia2730c-1
Pot sa repete si 10 ani, tot a porcarie satanica suna. Mai compara horcaiala lor abjecta si cu jazz-ul.
)
) MW Lurker
277 mesaje
din 31/01/2010
Nokia6630
Sunt de parere ca acest topic nu are niciun viitor.
In primul rand, a fost conceput pentru iubitorii de muzica rock si pentru schimbul de informatii intre fanii acestui gen, nu pentru argumente majoritatea fara sens la adresa unor grupuri de oameni.
In al doilea rand, ideologia Satanismului Laveyan/ Modern nu implica divinizarea lui Satan, el fiind considerat doar un simbol pentru pacatele noastre, forta naturii, rautatea JUSTIFICATA etc. Impotriva ignorantei, autoamagirei, infatuarii, orgoliului neproductiv, Satanismul contine in mare parte adevar ! Uneori suntem mai rai decat Satan, chiar daca ne consideram crestini ! In orice caz, si el tot creatia lui Dumnezeu se numeste, iar ideile impuse de Anton LaVey, fondatorul Bisericii lui Satan, sunt unele rationale si foarte bine gandite majoritatea !
In al treilea rand, imaginea rock-ului nu trebuie asociata cu black metal-ul. In Romania traiesc o multime de ignoranti care nu stiu sa aprecieze muzica de calitate. Si eu ascult rock de mic, tata a fost un cantaret local de folk si blues ocazional. Am albume vechi, de fapt inregistrari cu Beatles, Led Zeppelin, Deep Purple, Black Sabbath, Tina Turner, Abba, Elvis Presley, Jimi Hendrix, Whitesnake etc.
Glam rock, Hard rock, Psychedelic Rock, Rock 'N' Roll. O muzica foarte buna ! Sau daca preferati muzica romaneasca, Iris, Pasarea Colibri sau Phoenix e o muzica pentru oameni care gandesc, spre diferenta de manelele care ceea ce fac e sa promoveze prostia ! Apropo de prostie, e cel mai mare pacat conform Satanismul LaVeyan.
Astia cu black metal - Sunteti extremisti frate, din punct de vedere muzical, si banuiesc ca nu e doar atat. Nu e rock ala !
Am ascultat si eu, recunosc, dar putin. Ati auzit de Florian Pittis sau Nicu Covaci ?
Tot mai bine suna "Andrii Popa" fredonat de sute de romani live, in timp ce pe scena se afla niste oameni modesti care nu fac decat sa ne reaminteasca de ceea ce a fost Romania candva, de faptul ca nu e totul pierdut, sa ne redea sunetul placut de instrumente naturale, euforia aceea si mandria de a fi roman.
In concluzie, postati doar daca are sens, va rog !
In primul rand, a fost conceput pentru iubitorii de muzica rock si pentru schimbul de informatii intre fanii acestui gen, nu pentru argumente majoritatea fara sens la adresa unor grupuri de oameni.
In al doilea rand, ideologia Satanismului Laveyan/ Modern nu implica divinizarea lui Satan, el fiind considerat doar un simbol pentru pacatele noastre, forta naturii, rautatea JUSTIFICATA etc. Impotriva ignorantei, autoamagirei, infatuarii, orgoliului neproductiv, Satanismul contine in mare parte adevar ! Uneori suntem mai rai decat Satan, chiar daca ne consideram crestini ! In orice caz, si el tot creatia lui Dumnezeu se numeste, iar ideile impuse de Anton LaVey, fondatorul Bisericii lui Satan, sunt unele rationale si foarte bine gandite majoritatea !
In al treilea rand, imaginea rock-ului nu trebuie asociata cu black metal-ul. In Romania traiesc o multime de ignoranti care nu stiu sa aprecieze muzica de calitate. Si eu ascult rock de mic, tata a fost un cantaret local de folk si blues ocazional. Am albume vechi, de fapt inregistrari cu Beatles, Led Zeppelin, Deep Purple, Black Sabbath, Tina Turner, Abba, Elvis Presley, Jimi Hendrix, Whitesnake etc.
Glam rock, Hard rock, Psychedelic Rock, Rock 'N' Roll. O muzica foarte buna ! Sau daca preferati muzica romaneasca, Iris, Pasarea Colibri sau Phoenix e o muzica pentru oameni care gandesc, spre diferenta de manelele care ceea ce fac e sa promoveze prostia ! Apropo de prostie, e cel mai mare pacat conform Satanismul LaVeyan.
Astia cu black metal - Sunteti extremisti frate, din punct de vedere muzical, si banuiesc ca nu e doar atat. Nu e rock ala !
Am ascultat si eu, recunosc, dar putin. Ati auzit de Florian Pittis sau Nicu Covaci ?
Tot mai bine suna "Andrii Popa" fredonat de sute de romani live, in timp ce pe scena se afla niste oameni modesti care nu fac decat sa ne reaminteasca de ceea ce a fost Romania candva, de faptul ca nu e totul pierdut, sa ne redea sunetul placut de instrumente naturale, euforia aceea si mandria de a fi roman.In concluzie, postati doar daca are sens, va rog !
LG
Ideologia lui LaVey e vazuta prost de cei ce practica Artele Negre. E ceva superficial. Cat despre ce ai enumerat, bune si trupele alea, decat deloc.
02 mai 2010, 18:55:06
Vlad,pai hai sa ne apucam sa despicam firu-n patru de pomana si sa nu mai postam nici macar ce se cheama heavy metal,ca vezi-doamne topicul se cheama doar "rock zone". Ce rost are? Eu sunt dispus sa discut si despre subgenuri mai "cuminti" ale rock-ului,nu zic nu,dar totodata nu oblig in vreun fel pe nimeni sa asculte genuri extreme. Eu am ce am doar cu habotnicii astia cu mintea batuta-n cuie care critica ca niste crizati tot ceea ce nu pot intelege.
Apropo,iti place Truda?
Apropo,iti place Truda?
MW Lurker
277 mesaje
din 31/01/2010
Nokia6630
Pai cu aia am si eu.
Sincer, am ascultat doar o melodie a celor de la Truda in cadrul emisiunii "Bring the noise". + Da, heavy metal-ul e bun. Dar extreme-ul exagereaza uneori. Si sincer, crede-ma e mult mai palpitant un concert heavy metal, speed- thrash sau power, decat unul extreme. Ti se face pielea gaina cand auzi dupa 5 minute de liniste, "Ladies and Gentlemen, from the United States of America, Manowarrrr !" si apoi incepe muzica buna, voce buna, mesaj positiv, majoritatea melodiilor precum "Carry On", "Heart of Steel", "Warriors of the World United", (Asa ar trebui sa fim si noi romanii, un popor neinfricat si unit, sa nu ne uitam originile). Guns 'N' Roses, Bon Jovi, AC/DC, etc au muzica excelenta, si se merita sa ii vezi live, iti vei schimba gusturile, vei vedea.
Eu ascultam mult doom- death metal si folk viking metal din Scandinavia.
Spune-mi te rog melodia ta favorita a celor de la Truda
)Jazz-ul, in special cel american, e arta. Poti merge conducand si relaxandu-te si eventual cantand Jazz intr-o noapte calduroasa din Miami. Imi place si muzica country ocazional. Imi place calitatea 
Note: Posts were merged
Sincer, am ascultat doar o melodie a celor de la Truda in cadrul emisiunii "Bring the noise". + Da, heavy metal-ul e bun. Dar extreme-ul exagereaza uneori. Si sincer, crede-ma e mult mai palpitant un concert heavy metal, speed- thrash sau power, decat unul extreme. Ti se face pielea gaina cand auzi dupa 5 minute de liniste, "Ladies and Gentlemen, from the United States of America, Manowarrrr !" si apoi incepe muzica buna, voce buna, mesaj positiv, majoritatea melodiilor precum "Carry On", "Heart of Steel", "Warriors of the World United", (Asa ar trebui sa fim si noi romanii, un popor neinfricat si unit, sa nu ne uitam originile). Guns 'N' Roses, Bon Jovi, AC/DC, etc au muzica excelenta, si se merita sa ii vezi live, iti vei schimba gusturile, vei vedea.
Eu ascultam mult doom- death metal si folk viking metal din Scandinavia.Spune-mi te rog melodia ta favorita a celor de la Truda
filip 02-05-2010 13:51:43
Pot sa repete si 10 ani, tot a porcarie satanica suna. Mai compara horcaiala lor abjecta si cu jazz-ul.
)
Note: Posts were merged
02 mai 2010, 21:30:07
De la Truda cel mai mult cred ca imi plac piesele "La arme" si "Teoria lunetistului",ambele fiind de pe ultimul album.
Thrash-ul tot in categoria metalului extrem se incadreaza,iar cat despre ce genuri de metal sunt mai palpitante cum zici tu,e strict parerea ta si ti-o respect,insa nu-ti dau neaparat dreptate. Poate ca tu n-ai ascultat suficient black metal de exemplu incat sa-l poti digera,eu unul am inceput cu trupe mai "comerciale" gen Dimmu Borgir sau Cradle Of Filth,urmand ca odata cu trecerea timpului sa ajung sa salivez dupa formatii ca Marduk,Anaal Nathrakh,Behemoth sau Destroyer 666.
Trupele enumerate de tine le ascult si eu,confirm ca au intr-adevar muzica buna,dar cum spuneam,daca eu am de asemenea si o slabiciune pt metalul morbid si sinistru,nu vad ce-i gresit in asta.
Uite,la fel iti recomand si eu cateva formatii foarte dragi mie,care practica de asemenea metal destul de comercial: Gotthard,Artillery,Meliah Rage,WASP,Andromeda,Dragonforce,Lamb Of God.
Thrash-ul tot in categoria metalului extrem se incadreaza,iar cat despre ce genuri de metal sunt mai palpitante cum zici tu,e strict parerea ta si ti-o respect,insa nu-ti dau neaparat dreptate. Poate ca tu n-ai ascultat suficient black metal de exemplu incat sa-l poti digera,eu unul am inceput cu trupe mai "comerciale" gen Dimmu Borgir sau Cradle Of Filth,urmand ca odata cu trecerea timpului sa ajung sa salivez dupa formatii ca Marduk,Anaal Nathrakh,Behemoth sau Destroyer 666.
Trupele enumerate de tine le ascult si eu,confirm ca au intr-adevar muzica buna,dar cum spuneam,daca eu am de asemenea si o slabiciune pt metalul morbid si sinistru,nu vad ce-i gresit in asta.
Uite,la fel iti recomand si eu cateva formatii foarte dragi mie,care practica de asemenea metal destul de comercial: Gotthard,Artillery,Meliah Rage,WASP,Andromeda,Dragonforce,Lamb Of God.
Înapoi la Free zone
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter