Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Aplicatii si jocuri pentru WM5.0 QVGA (SPV C600 aka HTC Tornado, etc)
66 520 vizualizări
2 147 răspunsuri
Linkuri topic "Aplicatii si jocuri pentru WM5.0 QVGA (SPV C600 aka HTC Tornado, etc)"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
1337 mesaje
din 14/08/2005
14 mai 2006, 23:55:08
hmm.. eu asa stiam. o sa verific si eu..
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CEAlin_aka_zoner 13-05-2006 21:19:13
de ce nu imi apar programele pe care le-am instalat la sectiunea ELIMINARE PROGRAME?Începător
4 mesaje
din 20/05/2006
20 mai 2006, 20:25:01
cine are un serial pentru win explorer 2.1.4 sa imi dea mess pls
MW Luver
148 mesaje
din 25/04/2006
23 mai 2006, 04:16:41 • actualizat 23 mai 2006, 09:44:30 (7 ori)
Caut o aplicatie cu ajutorul careia sa vad desktop-ul PC-ului pe ecranul telefonului.
Am gasit o varianta pentru PocketPC, deci nu am facut mare lucru...
EDIT:
Momentan sap dupa aplicatii. Am gasit cateva chestii destul de interesante, insa vreau mai intai sa le testez. Probabil dupa-amiaza (ora 15-16) o sa vin cu pareri.
Vad ca exista diverse programele cu ajutorul carora te poti conecta prin GPRS la PC (VNC stuff). Ma cam enerveaza faptul ca au gasit modalitatea de a te conecta prin GPRS, dar realizarea unei conexiuni simple, prin Bluetooth, n-au implementat-o.
EDIT2:
Am gasit client VNC care se pare ca functioneaza si cu jucaria mea (c600). Prea multe nu stiu, dar am sperante mari pentru cand ajung acasa. Sper sa ma pot conecta prin bluetooth&VNC si sa controlez desktop-ul.
Oricum, conectarea prin GPRS se va dovedi foarte utila in momentele cand voi uita referate pe acasa
EDIT3:
Cu softul acesta am reusit sa ma conectez prin GPRS. Din pacate versiunea TRIAL nu permite decat miscarea mausului, fara butoane. Culorile se vad putin ciudat, insa in general e ditamai chestia sa te conectezi prin GPRS la PC. Exista optiunea si de BT, dar nu am mai stat sa o incerc fiind date limitarile trialului. Softul costa 20$. Nu e nici mult dar nici putin. Daca s-ar vedea pe tot ecranul ar fi ceva...
Am gasit o varianta pentru PocketPC, deci nu am facut mare lucru...
EDIT:
Momentan sap dupa aplicatii. Am gasit cateva chestii destul de interesante, insa vreau mai intai sa le testez. Probabil dupa-amiaza (ora 15-16) o sa vin cu pareri.
Vad ca exista diverse programele cu ajutorul carora te poti conecta prin GPRS la PC (VNC stuff). Ma cam enerveaza faptul ca au gasit modalitatea de a te conecta prin GPRS, dar realizarea unei conexiuni simple, prin Bluetooth, n-au implementat-o.

EDIT2:
Am gasit client VNC care se pare ca functioneaza si cu jucaria mea (c600). Prea multe nu stiu, dar am sperante mari pentru cand ajung acasa. Sper sa ma pot conecta prin bluetooth&VNC si sa controlez desktop-ul.
Oricum, conectarea prin GPRS se va dovedi foarte utila in momentele cand voi uita referate pe acasa

EDIT3:
Cu softul acesta am reusit sa ma conectez prin GPRS. Din pacate versiunea TRIAL nu permite decat miscarea mausului, fara butoane. Culorile se vad putin ciudat, insa in general e ditamai chestia sa te conectezi prin GPRS la PC. Exista optiunea si de BT, dar nu am mai stat sa o incerc fiind date limitarile trialului. Softul costa 20$. Nu e nici mult dar nici putin. Daca s-ar vedea pe tot ecranul ar fi ceva...
MW Veteran
505 mesaje
din 06/02/2006
Windows CE
incepe sa-mi placa tot mai mult spvman aka pacman,imi aduce aminte de copilarie cand il jucam la sala de jocuri mecanice pmpl.pe tel am facut 22850 voi cat ati facut daca l-ati jucat?
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
24 mai 2006, 00:29:24
Azi am lansat noua versiune a Mobile Tracking System care suporta si receivere GPS. Pentru cei care nu frecventeaza aria programe dezvoltate de useri, check it out apasand pe linkul din semnatura mea.
MW Addicted
974 mesaje
din 22/08/2005
Windows CE
unde pun skin-urile pentru windows media player. caci dupa ce le instalez nu apar in meniul player-ului...
MW Veteran
616 mesaje
din 16/10/2005
SonyEricssonW810i
Le pui in orice folder. Iti cauta media player-ul si ti le gaseste automat
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
eu le am pe mini SD intr-Un folder WmSkins
MW Addicted
974 mesaje
din 22/08/2005
Windows CE
la mine nu le gaseste. nu stiu ce are... tot pe card le-am pus.
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
24 mai 2006, 22:26:06
Alin_aka_zoner 24-05-2006 20:35:32
la mine nu le gaseste. nu stiu ce are... tot pe card le-am pus.MW Addicted
974 mesaje
din 22/08/2005
Windows CE
dar tu ce crezi ca fac? stiu si eu ce am de facut dar nu imi gaseste nici un skin.
MW Luver
148 mesaje
din 25/04/2006
25 mai 2006, 18:46:38 • actualizat 25 mai 2006, 19:02:51 (1 ori)
Salutari.
Dupa cateva zile de cautari asidue, cateva softuri incercate si multi nervi consumati, am reusit sa ma conectez pe desktop folosind un client VNC.
Practic totul merge foarte bine, cu delay-ul care este de asteptat, insa trebuie sa avem in vedere faptul ca este conexiune GPRS.
Din pacate nu am reusit sa ma conectez si prin bluetooth. Aceasta parte reprezinta urmatoarea 'tema de gandire' ca sa zic asa. Ideea e sa nu fiu nevoit sa ma conectez pe gprs cand sunt acasa in cazul in care doresc sa folosesc aceast soft ca remote-control.
V-as fi recunoscator daca m-ati ajuta cu o sugestie...Traficul la o sesiune de 3 minute in care am dat 5 refreshuri la un ecran cu rezolutia de 1152x864 cu culori in 32 de biti a fost de vreo 600KB. Ceea ce este FOARTE MULT. Caut o metoda sa setez desktop-ul alb-negru, rezolutie cat mai mica, etc...pentru a minimiza traficul.
Deasemenea, este posibil sa folosesc functia wake-on-lan a PC-ului de pe telefon?
Multam.
EDIT:
Am incercat pe rezolutie 512x384 cu culori pe 8biti si a ajuns traficul in aproximativ aceleasi conditii de utilizare la aprox 60%.
Dupa cateva zile de cautari asidue, cateva softuri incercate si multi nervi consumati, am reusit sa ma conectez pe desktop folosind un client VNC.
Practic totul merge foarte bine, cu delay-ul care este de asteptat, insa trebuie sa avem in vedere faptul ca este conexiune GPRS.
Din pacate nu am reusit sa ma conectez si prin bluetooth. Aceasta parte reprezinta urmatoarea 'tema de gandire' ca sa zic asa. Ideea e sa nu fiu nevoit sa ma conectez pe gprs cand sunt acasa in cazul in care doresc sa folosesc aceast soft ca remote-control.
V-as fi recunoscator daca m-ati ajuta cu o sugestie...Traficul la o sesiune de 3 minute in care am dat 5 refreshuri la un ecran cu rezolutia de 1152x864 cu culori in 32 de biti a fost de vreo 600KB. Ceea ce este FOARTE MULT. Caut o metoda sa setez desktop-ul alb-negru, rezolutie cat mai mica, etc...pentru a minimiza traficul.
Deasemenea, este posibil sa folosesc functia wake-on-lan a PC-ului de pe telefon?
Multam.
EDIT:
Am incercat pe rezolutie 512x384 cu culori pe 8biti si a ajuns traficul in aproximativ aceleasi conditii de utilizare la aprox 60%.
Începător
4 mesaje
din 20/05/2006
25 mai 2006, 20:15:04
wei eu am gasit jocuri foarte multe pe situri de torente
www.demonoid.com sai http://thepiratebay.org aicea dati smartphone si gasiti tot iar pentru celelalte aplicatii http://gallery.mobile9.com/c/nokia-6670-themes/1/ aicea ai de toate intrati si-l rog pe d s f sa-mi dea un mesaj cu codulde la smart explorer 2.1.4 rapid !!!!
www.demonoid.com sai http://thepiratebay.org aicea dati smartphone si gasiti tot iar pentru celelalte aplicatii http://gallery.mobile9.com/c/nokia-6670-themes/1/ aicea ai de toate intrati si-l rog pe d s f sa-mi dea un mesaj cu codulde la smart explorer 2.1.4 rapid !!!!
MW Luver
148 mesaje
din 25/04/2006
25 mai 2006, 21:11:19 • actualizat 25 mai 2006, 21:12:47 (1 ori)
radujoy 25-05-2006 20:15:04
wei eu am gasit jocuri foarte multe pe situri de torentewww.demonoid.com sai http://thepiratebay.org aicea dati smartphone si gasiti tot iar pentru celelalte aplicatii http://gallery.mobile9.com/c/nokia-6670-themes/1/ aicea ai de toate intrati si-l rog pe d s f sa-mi dea un mesaj cu codulde la smart explorer 2.1.4 rapid !!!!
C'mon, nimeni nu-i interesat de remote-desktop via VNC?
Înapoi la Software Windows Smartphone
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter