Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
si de unde iau acele jocuri de nintendo,sega,etc??
http://www.emuparadise.org/roms/ de ex. Mai gauta pe google, etc. Tu nu ai avut consola nintendo pe acasa? ei bine.. jocurile astea le poti emula pe telefonu tau. cauta NES ROMS (extensia .nes) sau SNES ROMS (extensia .snes parca)
mersi;totusi nu mi s-a raspuns la intrebarea legatade foplosirea telefonului prin bt;am incercat sa inteleg ce se spune pe siteul de unde am luat si programul insa e mai dificil;vreau sa stiu un lucru;ptr a folosi telefonu ca telecomanda prin bt imi trebuie un receptor,nu? de unde iau acest receptor?
pot sa folosesc c600 ptr gps?am instalat azi un program ms route pe calculator;si a avut si optiune de instalare pe smartphone;imi permite sa salvez harti pe calculator sa le trec apooi pe telefon;are multe optiuni printre care si aceea de activare a gps-ului;insa imi zice:ensure your gps supports bt,is turned on and is bonded with tis smartphone; eu nu am mai avut de a face vreodata cu asa ceva;deci sper sa nu fi vb prosti
Caut soft pentru SPV-ul meu pentru a-l folosi telecomanda ptr PC.
Am gasit urmatoarele variante: ... link2 ... Ati folosit vreunul dintre ele pe c600?
La mine jeyo nu a mers și am instalat softul din linkul de mai sus. merge destul de bine. se conectează folosindu-se de activesync. îmi lipsește doar fast forward, dar e ok. la restul am probleme din cauza softului de la bt . baftă.
Ma poate ajuta cineva cu un client de insatnt messenger pt yahoo...free pt SPV C600.Eu am gasit doar im+ si iMOV dar ambelesunt foarte scumpe. NU pot sa accesez messengeru de yahoo altfel. Daca intru pe WAP de pe telefon pe messenger imi afiseaza doar o pagina alba . Inainte cand aveam un samsung rapciugos intram pe messenger fluierand, direct de pe pagina wap yahoo... nu-mi trebuia nici un clinet de IM.
Am gasit dupa indelungi cautari. If you have a xHTML or WAP 2.0 enabled browser on your device, you can use the mobile version of Yahoo at http://moby.e-messenger.net