Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Aplicatii si jocuri pentru WM5.0 QVGA (SPV C600 aka HTC Tornado, etc)
66 520 vizualizări
2 147 răspunsuri
Linkuri topic "Aplicatii si jocuri pentru WM5.0 QVGA (SPV C600 aka HTC Tornado, etc)"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
7608 mesaje
din 26/01/2006
38 aprecieri
Opera Mini
Mai baieti,poate s-a mai zis,dar nu am citit.Am inteles ca nu merg jocurile si aplicatiile decat cu pc-ul.Acesta trebuie sa aiba conexiune la net?Ce program tre sa folosesc apoi sa le bag pe un spv prin cablu de date?
MW Addicted
2616 mesaje
din 28/09/2005
Windows CE
alin..f util.dar..cam multe diactritice.hai ca revin cu o app care vizualizeaza doc
se vede super! MW Addicted
974 mesaje
din 22/08/2005
Windows CE
bruno ai incerat metoda scrisa de mine? astept sa vad ce aplicatie pui. sper ca nu Clearvue caci e trial. inca ceva. pune o aplicatie care sa iti arate documentul in coloana. sa nu fii nevoit sa dai stanga si dreapta pana iti ies ochii...:-D
MW Addicted
2616 mesaje
din 28/09/2005
Windows CEmodoran 05-06-2006 20:03:20
Mai baieti,poate s-a mai zis,dar nu am citit.Am inteles ca nu merg jocurile si aplicatiile decat cu pc-ul.Acesta trebuie sa aiba conexiune la net?Ce program tre sa folosesc apoi sa le bag pe un spv prin cablu de date?ba da Alin la ClerVue Office.cab ma refeream..mda uitasem ca e trial
nu ne rezolva nimeni? 
am incercat metoda ta..mere..mai naspa cu diactriticile

p.s.:multumiri lui lucian pt app
MW Addicted
974 mesaje
din 22/08/2005
Windows CE
bruno ce link e ala?
ca zice ca nu exista pe server...
ca zice ca nu exista pe server... MW Addicted
2616 mesaje
din 28/09/2005
Windows CE
scuze..acu e bun ClerVue Office.zip
..nu se dezarhiveaza fisierul ci pur si simplu se redenumeste extensia in cab si se instaleaza..
..nu se dezarhiveaza fisierul ci pur si simplu se redenumeste extensia in cab si se instaleaza..
MW Luver
121 mesaje
din 18/12/2005
05 iunie 2006, 21:45:09
am doua joculete full pt smartphone. am dat peste ele cand cautam pt ppc.
Chopper Rescue si WWII:
http://rapidshare.de/files/22294515/doua_joculete_full.rar.html
Chopper Rescue si WWII:
http://rapidshare.de/files/22294515/doua_joculete_full.rar.html
Începător
15 mesaje
din 18/04/2006
06 iunie 2006, 08:57:26 • actualizat 06 iunie 2006, 09:16:18 (1 ori)
Oameni buni ziceam ceva intr-un post anterior de un messenger de la moby-e -> http://moby.e-messenger.net, mergea cu lag de cateva secunde, dar mergea. De vreo 4-5 zile nu mai merge ...imi da un mesaj de eroare session error, ceva de genul asta. Ma intreb, am probleme cu Internet Exploreru (telefonul) sau nemernicii de la Orange l-au blocat cum au facut si cu alte site-uri
Începător
15 mesaje
din 18/04/2006
06 iunie 2006, 09:13:10
Devil69 jocurile pe care le-ai gasit sunt pt C500 (wm2003) esti offtopic
MW Addicted
2616 mesaje
din 28/09/2005
Windows CE
[quote name="xioux" time="06-06-2006 08:57:26"]
Oameni buni ziceam ceva intr-un post anterior de un messenger de la moby-e -> http://moby.e-messenger.net ...
ba mere adresa..acu am incercat-o
Oameni buni ziceam ceva intr-un post anterior de un messenger de la moby-e -> http://moby.e-messenger.net ...
ba mere adresa..acu am incercat-o
MW Addicted
2012 mesaje
din 29/04/2005
4 aprecieri
06 iunie 2006, 10:49:52
bruno 06-06-2006 10:45:45
[quote name="xioux" time="06-06-2006 08:57:26"]Oameni buni ziceam ceva intr-un post anterior de un messenger de la moby-e -> http://moby.e-messenger.net

am incercat-o si eu
MW Veteran
505 mesaje
din 06/02/2006
Windows CE
si eu am vrut sa spun ca mere da m-am luat la vb pe mess chiar pe moby
e fain,vezi statusul intreg si poti initia conferinta
se misca f bine,pe opera parca se vede mai bine dar trebuie sa dai refresh manual.oricum nu mai intru de pe agile sau im+,asta e moka,si e mai bine pe opera ptr ca poti deschide mai multe ferestre si ramane explorer liber in caz ca trebuie ptr download.
e fain,vezi statusul intreg si poti initia conferinta
se misca f bine,pe opera parca se vede mai bine dar trebuie sa dai refresh manual.oricum nu mai intru de pe agile sau im+,asta e moka,si e mai bine pe opera ptr ca poti deschide mai multe ferestre si ramane explorer liber in caz ca trebuie ptr download. MW Luver
148 mesaje
din 25/04/2006
06 iunie 2006, 12:16:50
Baieti, am si eu o mare problema:
In curand o sa trec pe linux si vreau sa stiu daca:
1. Activesync merge si pe FedoraCore 5.
2. WM5torage functioneaza pe FC5.
Altfel, aproape sigur o sa vand spv-ul meu
. In primul rand am nevoie de bani (dar nu foarte tare...vreau o camera foto) si in al doilea rand...fara activesync si fara sa pot folosi telefonul da usb-flash se pierd 99% dintre avantajele OS-ului. Si nu mai face atatia bani
.
In curand o sa trec pe linux si vreau sa stiu daca:
1. Activesync merge si pe FedoraCore 5.
2. WM5torage functioneaza pe FC5.
Altfel, aproape sigur o sa vand spv-ul meu
. In primul rand am nevoie de bani (dar nu foarte tare...vreau o camera foto) si in al doilea rand...fara activesync si fara sa pot folosi telefonul da usb-flash se pierd 99% dintre avantajele OS-ului. Si nu mai face atatia bani
. MW Veteran
505 mesaje
din 06/02/2006
Windows CE
crz esti chiar culmea,sa folosesti o asa bijuterie numai pe post de usb flash si nu mai stiu ce pmpl anyway fiecare face ce vrea in functie de necesitati,dar tot nu inteleg de ce pe post de usb flash cand un card reader si un card de 1 Gb e de ajuns de ex.
Începător
15 mesaje
din 18/04/2006
06 iunie 2006, 16:41:26
Tot nu-mi merge messengeru, imi da eroarea " Session error or timeout ! Please try again ! ". Daca aveti vreo solutie (in afara de hard reset:D)...
Înapoi la Software Windows Smartphone
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter