Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
29 aprilie 2006, 23:16:57 • actualizat 30 aprilie 2006, 00:41:31 (1 ori)
razvan_shef 29-04-2006 23:04:59
ah.. ... am crezut ca tu ai zis ca sunt telecomenzi pt TV ...... my bad
telecomenzi nu e pluralu` lu telecomanda ?
Ba da. Dar nu intelegeam ce vrei sa zici .
EDIT: Am o noua problema. Din pacate. Nu stiu de ce dar mi s-a blocat in homescreen. Banuiesc ca este din cauza emulatorului, pentru ca alta modificare nu i-am adus in ultima vreme .
In fine, nu conteaza. Am luat un emulator, pocket SNES, si am incercat sa ma joc. Ce nu imi place e ca se misca relativ greu (ca raspuns la comenzi) si nu am sunet. Cum rezolv (mai ales problema cu sunetul?)
30 aprilie 2006, 01:42:05 • actualizat 30 aprilie 2006, 02:03:26 (1 ori)
crz np pai asa e emulatoru ala.. are sunetul disabled, probabil pt ca daca il lasa mergea prea sacadat. Pt viteza, ai incercat sa umbli prin setari? (CPU cycle adjustment to increase game speed (lower value equals faster emulation)) eu nu am incercat pocketSNES.. am incercat niste NES-uri cu PocketNester si mergeau bine (si cu sunet)
mereg numai cu tel conectat la pc si active sync functional. conecatrea se poate face si prin BT, nu doar cablu. asa ca ar avea rost: raza de actiunea a BT e mai mare decat a unui cablu USB pt spv
05 mai 2006, 20:12:13 • actualizat 05 mai 2006, 20:14:54 (1 ori)
si unde gasesc instructiunile de la adaptoru BT;am intrat pe forumu acela al lor si am incercat sa inteleg cum sa setez porturile;da nu am inteles;poate are cineva putin timp sa-mi explice si mie;poate sunt mai prostut da mai si inteleg cateodata si de unde iau acele jocuri de nintendo,sega,etc??