Autentificare
facebook MW pe Facebook
twitter MW pe Twitter
© Mobilewave.ro
versiunea desktop
Inițiator acum 17 ani
PhenNnom
Admin
Ultimul acum 11 ani
cypryan
MW Addicted
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!

EMO-KiDs Stil de viata sau o moda

4 913 vizualizări
359 răspunsuri
virusONwap
Acces restricționat
1228 mesaje
din 16/10/2005
83% warn
27 ianuarie 2009, 01:59:00
Andrei_M 27-01-2009 01:54:20
Eu cand vad cate un tip emo am impresia ca e homalau. Ala numai a barbat nu arata.
cruntul adevar :wallbesh:
Publicitate
Publicitate
pex
MW Addicted
2280 mesaje
din 10/11/2005
Symbian
27 ianuarie 2009, 08:55:43
Phenomen 27-01-2009 00:07:51
Sa fim seriosi,o mare parte din fetele emo,sunt super dragutze,mult mai dragutze decat "cocalarele" care vor doar sa isi afiseze fundul si sanii...

Poate ca si eu sunt emo,dar dupa comportament ma refer,si,da,ascult tokyo hotel,am un sentiment foarte ciudat cand ii ascult,imi vine sa ma tai cand ascult melodii mai sadice...

Si o poza cu mn... :( mama e de vina...poate ca nu par emo...dar multi m-au lasat balta pentru ca sunt emo cica..

[img=#/file.php?id=285783]Photo[img]
ma...voi n-aveti parinti?n-aveti un pic de mandrie-n voi...lasati ma dracu tampeniile si fiti voi insiva :death:
Geopsi
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Windows CE
27 ianuarie 2009, 09:09:00
Phenomen 27-01-2009 00:07:51
Sa fim seriosi,o mare parte din fetele emo,sunt super dragutze,mult mai dragutze decat "cocalarele" care vor doar sa isi afiseze fundul si sanii...

Poate ca si eu sunt emo,dar dupa comportament ma refer,si,da,ascult tokyo hotel,am un sentiment foarte ciudat cand ii ascult,imi vine sa ma tai cand ascult melodii mai sadice...

Si o poza cu mn... :( mama e de vina...poate ca nu par emo...dar multi m-au lasat balta pentru ca sunt emo cica..

[img=#/file.php?id=285783]Photo[img]
de parca fetele astia nu tot aia vor sa afiseze... sa fim seriosi la o varsta...
tu decat sa iti faci freza aia care iti face un cap de extraterestru(a se intelege mare fata de corp) mai bine mergi la sala cum zice raoul,fa o freza normala si o sa ai mai mult succes. decat sa stai o carca cu placa aia mai bine fa ceva folositor.

multi nu concepeti altceva dar va garantez ca peste cativa ani cand o sa va maturizati o sa va treaca.
Blandu
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
27 ianuarie 2009, 09:23:49 • actualizat 27 ianuarie 2009, 09:24:42 (1 ori)
Ia uite de ce nu mai aveti voi erectii de lunga durata! Ca are x freza de extraterestru. Nu puteti sa va vedeti de viata voastra, trebuie sa va dati cu parerea despre tot si mai ales despre ce nu aveti habar! Mai veniti si cu sfaturi "mature" care mie personal imi provoaca greata.
Auzi..."sa fiti voi insiva"! Si daca asa se simt ei bine? De ce sa ii doara in cot de ce credeti voi. Va comportati de parca freza cuiva atenteaza la integritatea voastra intelectuala! Dar Dan Diaconescu cu Regina, Becali si Mihaela Tatu nu mai atenteaza la nimic. Daca cineva nu e ca voi e rau? Conceptie de rahat mai aveti! Ce indice va arata voua ca e bine asa cum sunteti voi? Sau e doar o frustrare genetica fata de tot ce e altfel? Va comportati ca niste babe nestisfacute!
Sper sa va creasca o freza emo in fund ca prea ii mancati "din fata"!
filip
MW Addicted
2171 mesaje
din 06/02/2008
50% warn
Symbian
27 ianuarie 2009, 09:33:07
Nu-mi vine sa cred ce se poate scrie pe topicul asta! :)) Bai nene imi vine sa vomit cand vad boboace la mine in liceu, machiate cu tone de negru, imbracate la fel, cu blugi d-aia stramti, de arata de parca ar avea stixuri nu picioare, cu fete trase la indigo, mai au un pic si le sufla vantul. Cea mai tampita moda. Se duce lumea de rapa! Toate tampeniile din occident sunt preluate, nimic bun.
Blandu
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
27 ianuarie 2009, 09:46:16
Si ce te opreste sa vomiti? Iti recomand sa stai cu fata in in sus pentru o senzatie mai "credibila". Fii tu un exemplu bun si preia ce e ma ok din toate partile in loc sa stai ca o casnica la menopauza si sa ii judeci pe altii ce nu ti-au adresat niciun gand!
filip
MW Addicted
2171 mesaje
din 06/02/2008
50% warn
Symbian
27 ianuarie 2009, 10:15:43
Mda... ai dreptate intr-un fel, dar tot mi se pare aiurea. Cat despre a prelua ceva, nu multumesc! Mi-e bine asa cum sunt. N-am nimic de invatat de la nici o moda. Mai bine ascult de parinti.
lamar_angel
MW Lurker
357 mesaje
din 22/01/2009
27 ianuarie 2009, 10:19:15
taft e foarte bun!/
Blandu esti marfa omule :coolup:/
filip ai incercat sa pori macar niste slip-on?sau nush blugi mai stramti jos ... ??
tie inca mai iti spun parintii ce haine sa porti? :hmm:
filip
MW Addicted
2171 mesaje
din 06/02/2008
50% warn
Symbian
27 ianuarie 2009, 10:23:12
Ma refeream sfaturile pe care le dau parintii in general... Si referitor la pantaloni: ce-au frate aia normali? Nu vreau sa arat ca o paiață. Nu dau 2 bani pe moda, ma imbrac decent, si dupa necesitati.
lamar_angel
MW Lurker
357 mesaje
din 22/01/2009
27 ianuarie 2009, 10:29:20
ai dreptate n-au nimic aia normali dar incearca niste blugi emo iar dupa vino sa postezi!o sa iti schimbi parerea!! :smokie: e valabil pentru toata lumea
filip
MW Addicted
2171 mesaje
din 06/02/2008
50% warn
Symbian
27 ianuarie 2009, 10:32:05
NU imi plac, si NU am sa dau bani pe asa ceva! Si mi-e greu sa cred ca sunt mai comozi in vreun fel. Blugi emo :roll: - se taie singuri sau ce?
lamar_angel
MW Lurker
357 mesaje
din 22/01/2009
27 ianuarie 2009, 10:52:14
#/file.php?id=285859
#/file.php?id=285860
astia cum ti se par ??? :hmm:
smek3rul
MW Addicted
4342 mesaje
din 11/01/2009
60% warn
Symbian
27 ianuarie 2009, 11:17:39
lol dar aia nu sunt emo... Mai bn zis cocalari,manelari etc dar nu emo.... :) cat despre blugi taiati... In anglia lumea cumpara haine de firma si le taie... Blugi arani , replay jeans ... Etc ii cumpara si ii taie mai ales la calcai jos... Nu ii inteleg tricouri la fel la gulere
Blandu
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
27 ianuarie 2009, 11:22:34
Acum o iei tu lamar pe aratura! Gusturile nu se discuta! Si frumusetea in orice context e relativa! E normal sa nu iti placa anumite lucruri dar nu e normal sa ii acuzi pe ceilalti pentru ca nu le place la fel!
Asa a fost mereu: pantaloni evazati, pantaloni foarte largi, adidasi cu limba mare pe afara, tricouri foarte largi, tricouri mulate, etc! Fiecare se poarta cum se simte mai bine! Ma poate judeca cineva ca prefer sa nu port lenjerie intima? Sau ca imi place coaja de la kiwi mai mult decat fructul in sine? E o chestie de gust, de personalitate si de cum te simti tu mai bine si mai sigur pe tine. Voi judecati totul dupa ambalaj.
Adesea sub un pachet de muschi zace un rahat si sub niste zdrente un om "jos palaria". Dar nu e o regula. Si nicaieri in ceea ce tine de gust, frumos, urat, bun, rau, etc, nu se pot pune reguli. Sunt relative si sunt induse de societate, educatie, principii!
Credeti ca faceti o alegere buna ca evitati pe cineva doar ca e imbracat ciudat? E total gresit! Sub hainele alea se poate afla o persona extraordinara! Obisnuiti-va sa va uitati in ochii personaelor cu care interactionati, nu la imbracaminte sau incaltamite.
Cand eram in liceu (rocker find), purtam aproximativ 50 de bratari de piele confectionate de mine pe maini. La mana dreapta erau pana la cot si aveau cuie si tot felul de insertiuni metalice. Plus ca pantalonii erau tot timpul taiati si facuti in diverse feluri. Tricouri facute de mine cu vopseluri textile cu fel de fel de mesaje. Se luau toti profesorii de mine si multi colegi spuneau ca sunt nebun. Cand a venit vremea absolvirii am fost printre putinii care ai intrat la facultatea dorita cu medie mare si am avut a 3-a medie pe liceu la bac in timp ce colegii ce ma atacsera cel mai dur plangeau ca au luat note mici sau chiar au picat. Cred ca au pierdut prea mult timp sa ma judece in loc sa se judece pe ei. Acum mi-a trecut asa cum trec toate. Doar muzica a ramas si nu imi pare rau. Si nu a trecut din probleme cu societatea ci pur si simplu nu m-a mai atras ideea.
Nu se duce lumea de rapa din cauza modei! Mai repede se duce de rapa din cauza oamenilor ce pierd vremea judecand pe altii fara sa se judece pe ei.
Habar nu aveti cat de mult pierdeti din cauza ideilor preconcepute! Cati oameni OK trec pe langa voi si nu ii apreciati pentru ca nu puteti trece de anumite bariere bine infipte in subconstient. Asta e de fapt rapa in care se duce omenirea. O ura superficiala care nu face decat sa indeparteze peroane compatibile in gandire.
Cati dintre voi, aia "mai barbati" ati stat de vorba cu un "emolau" (cum ii porecliti voi) si ati avut rabdare sa vedeti ce in capul lui sau de ce nu in suflet (chiar daca pare cam pompos)? Niciunul!
In principal suntem toti oameni si asta ar trebui sa fie prima caracteristica care sa ne sara in ochi. Dar din pacate nu e asa! Si aici, fara sa exagerez, am coborat sub nivelul animalelor in fata carora ne credem atat de superiori!
Cam atat am avut de spus (de fapt sunt atat de multe de spus, dar nu are rost) si stiu ca am spus degeaba! Voi o sa faceti in continuare ce stiti mai bine si chiar daca acum o sa se astearna un pic de liniste pe topicul acesta, o sa vina cineva care sa o strice. Totusi sa stiti un lucru cert: daca peste ani o sa fa aflati in situatia de a fi intr-o familie distrusa, sa nu va mai suferiti sotia si va vine in cap un moment vechi in care o fata (sau baiat, dupa caz) machiata cu negru la ochi si cu blugii "nu siu cum" v-a zambit intr-o statie de autobuz iar voi ati intors privirea pentru ca era emo sau ce era ea, sa nu va intrebati "ce-ar fi fost daca..." pentru ca e prea tarziu...
Publicitate
Publicitate
lamar_angel
MW Lurker
357 mesaje
din 22/01/2009
27 ianuarie 2009, 11:23:38 • actualizat 27 ianuarie 2009, 11:30:35 (2 ori)
smek3rul stai linistit ca nu sunt cocalari sau manelari sunt funky!Iar blugii sunt ca aia de emo chiar identici si sunt :coolup:
Blandu nu am spus ca nu-mi plac hainele normale!!nu am nimic cu nimeni !
am si eu prieteni care poarta haine rock sau hip-hop dar tot prietenii mei raman!Vreau sa se incheie taraboiul de pe acest topic si sa nu va mai legati aiurea de oameni doar pentru ca au freza...porta haine...
Înapoi la Free zone
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
versiunea desktop
0.033⋅4⋅0