Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
26 ianuarie 2009, 23:06:52 • actualizat 26 ianuarie 2009, 23:07:13 (1 ori)
in fata blocului mi-am trait copilaria,si sunt tot normal si eu acuma am mai mult par pana pe 31 cand ma tund ) nu beau,nu fumez(vorbesc urat rar) si mi-am trait si eu cativa ani la tara si mi-a placut aia au fost ceva ce voi tine minte!
Copilaria ar trebui petrecuta la mosie, teren cu livada, la munte, la mare, dar deh... omul obisnuit din Romania e blocat in mocirla cotidiana. Nu zic, se poate trai fericit si la bloc, dar mie nu-mi prieste.
trebuia sa vina albalbastru sa explice maria sa cum sta treaba!am spus sa cauti pe gogu cum arata un funky!Viata normala cu ce esti mai presus ca esti un om normal??noua ne place sa fim diferiti!!cat despre copilarie si eu imi amintesc verile cand plecam la garla si jucam miuta de-mi rupeam picioarele...dar lumea se schimba...alte timpuri///cat despre muzica rup LA-Familia,Codu Penal...iar dupa urmeaza muzica de club!!hai ca suntem off
Hai vere ma lasati cu emoneii vostrii in pace ... Chiar era necesar sa se vorbeasca despre asa ceva? De pe partea mea sa se taie cu lama pana mor, ca tot nu mi pasa
Sa fim seriosi,o mare parte din fetele emo,sunt super dragutze,mult mai dragutze decat "cocalarele" care vor doar sa isi afiseze fundul si sanii...
Poate ca si eu sunt emo,dar dupa comportament ma refer,si,da,ascult tokyo hotel,am un sentiment foarte ciudat cand ii ascult,imi vine sa ma tai cand ascult melodii mai sadice...
Si o poza cu mn... mama e de vina...poate ca nu par emo...dar multi m-au lasat balta pentru ca sunt emo cica..
Phenomen ai un par marfa !multi emo isi doresc asa ceva!dar incearca sa-ti filezi bretonul si sa mai scurtezi putin in parti iar pentru a parea mai emo renunta la bluza aia armani ai toate sansele///folosesti placa?
Da...placa de intins o folosesc pentru breton,si fixativ Taft.. ... Si nu renunt eu la hainele normale pentru hainele care le poarta emo,nu ma intelege gresit,chiar imi plac,dar,si asa se uita cam ciudat lumea la mine...asta e...:D ... Am auzit ca emo nu folosesc fixativ...doar placa .. cel putin prieteni de ai mei folosesc doar placa
moama!!!! daeja ma doare capul...ce treaba are copilaria fiecaruia in toata povestea asta fiecare cu ce are!!! nu toti au avut parte de o copilarie frumoasa.......DAR NU O MAI DATI DIN FANTA IN COLA!!! nu suport moda emo dar nici nu ii judec prea prea...toata vina aici, este a parintilor..educatia si indiferenta pe care au avuto fata de copii lor......iau inpins pe cei mai slabi de inger spre moda asta in ideeia ca asa vor iesi si ei in evidenta ...bla bla bla...si "desigur"tragind si pe alti prostuti dupa ei ..... SINTEZA ""MODA EMO = CEA MAI MARE PORCARIE A TUTUROR TIMPURILOR""" SI PACAT DE FAPTUL CA SE MAI SI EXTINDE CA O ""CIUMA BUBOASA""