Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Inainte sa va luati de emo-people...uitati-va prima oara la voi! Ca sa fiu un om normal ce trebuie sa fac?? Sa ma dau cu gel de 2 lei in cap si sa ma cred sukar? Sa stau sa rad toata ziua ? Ha Ha Ha !
Voi sunteti cei care nu vad realitatea,voi sunteti prea orbiti de fericire si nu vedeti ce se intampla in jurul vostru. NU exista prieteni adevarati,singurii mei prieteni sunt w850i si k800i+ muzica preferata !
esti la varsta la care dramatizezi prea mult..eu zic sa te mai gandesti la tampeniile care le debitezi..si curentul emo a aparut de curand in romania desi el e de prin 80 si ceva in Japonia...dar la varsta asta sa declari ca viata e de rahat si ca nu exista prieteni etc..e cam pripit...nu am nimic nici cu emo nici cu asa zisii "cocalari" de unde pana unde stabilim noi cine e cocalar si cine nu e?ha??sau ce daca ai o bluza pe care scrie D&G gata esti cocalar?sau daca asculta cineva manele la maxim in mertan e cocalar??dar eu daca ascult rock la maxim in masina si ma imbrac mai mult in jeansi si o bluza sunt ce?cocalar?roacker?emo?presupun ca emo din moment ce bluza e neagra...sau daca am tot spatele tatuat inseamna ca sunt nebun?sau trebuiesc marginalizat?sau cine stabileste ce e normal si ce nu?e normal din punctul meu de vedere si a grupului in care ma invart sa ascultam muzica si sa mergem cu motocicletele in drumetii...dar pt cel putin 80% de aici asa ceva nu e normal..cum sa mergi in frig cu motoru sau mai stiu eu ce...deci nu cred ca e cineva in masura sa judece pe altcineva...dar Phenomen no offence dar esti cam tanar ca sa faci asemenea declaratii
28 ianuarie 2009, 14:32:01 • actualizat 28 ianuarie 2009, 14:38:36 (2 ori)
Darklord 28-01-2009 14:00:55
Phenomen 28-01-2009 12:38:28
Inainte sa va luati de emo-people...uitati-va prima oara la voi! Ca sa fiu un om normal ce trebuie sa fac?? Sa ma dau cu gel de 2 lei in cap si sa ma cred sukar? Sa stau sa rad toata ziua ? Ha Ha Ha !
Voi sunteti cei care nu vad realitatea,voi sunteti prea orbiti de fericire si nu vedeti ce se intampla in jurul vostru. NU exista prieteni adevarati,singurii mei prieteni sunt w850i si k800i+ muzica preferata !
esti la varsta la care dramatizezi prea mult..eu zic sa te mai gandesti la tampeniile care le debitezi..si curentul emo a aparut de curand in romania desi el e de prin 80 si ceva in Japonia...dar la varsta asta sa declari ca viata e de rahat si ca nu exista prieteni etc..e cam pripit...nu am nimic nici cu emo nici cu asa zisii "cocalari" de unde pana unde stabilim noi cine e cocalar si cine nu e?ha??sau ce daca ai o bluza pe care scrie D&G gata esti cocalar?sau daca asculta cineva manele la maxim in mertan e cocalar??dar eu daca ascult rock la maxim in masina si ma imbrac mai mult in jeansi si o bluza sunt ce?cocalar?roacker?emo?presupun ca emo din moment ce bluza e neagra...sau daca am tot spatele tatuat inseamna ca sunt nebun?sau trebuiesc marginalizat?sau cine stabileste ce e normal si ce nu?e normal din punctul meu de vedere si a grupului in care ma invart sa ascultam muzica si sa mergem cu motocicletele in drumetii...dar pt cel putin 80% de aici asa ceva nu e normal..cum sa mergi in frig cu motoru sau mai stiu eu ce...deci nu cred ca e cineva in masura sa judece pe altcineva...dar Phenomen no offence dar esti cam tanar ca sa faci asemenea declaratii
:D
m-am batut gura degeaba cu niste ratati mah!!! stii vorba aia ..."a venit furtuna, a luat casele, a maturat tot.....apa este pretutindeni....a mai ramas doar @phenoman...desigur...pentru ca rahatul intotdeauna pluteste de fapt doi rahati : )) am uitat si de ratatul celalalt...... bah da voi va scuzati si va argumentati prin ...jigniri fata de ceilalti si daca imi las m**a aia de handicapat ca tine .....ce cistig mai mort viu ce esti PRIVITI SI VOI SCURSURILE SOCIETATII
28 ianuarie 2009, 14:45:12 • actualizat 28 ianuarie 2009, 14:49:26 (1 ori)
mai copile,ce stii tu despre viata mah?porti nike&other shits?inseamna ca au ai tai ceva banuti...inseamna ca nu faci foamea si au ai tai sa te hraneasca,sa-ti faca poftele,sa-ti cumpere fara prea mari sacrificii... pai si cum poti spune tu ma,un copilas fara par pe picioare,ca viata e dramatica?stai infometat in fiecare zi?nu ai cu ce sa te imbraci?nu ai unde sa dormi si stai in canale?cred ca nu...e,cand nu o sa ai toate astea,atunci sa afirmi ca viata e dramatica! nu ai prieteni?stii,prietenii se aleg cu grija...atata timp cat anturajul tau e numai cu ciudati,oamenii obisnuiti nu o sa-si doreasca un ciudat langa ei...pentru ca asta esti... total adevarat,sunt o cauza si mai pierduta baietii pigmentati care poarta de puta madre,un gigolo italiano,etc...personal,aia sunt pe locul 1 la egalitate cu gay-ii in topul urii pe care o am fata de cauzele pierdute....abia apoi urmeaza emo...dar pe toti i-as/v-as omori fara nicio urma de resentiment... bah,scoate poza aia ca-mi vine sa sparg telefonul...
ai dreptate n-au nimic aia normali dar incearca niste blugi emo iar dupa vino sa postezi!o sa iti schimbi parerea!! e valabil pentru toata lumea
Blugi EMO? Hai ba ma lasi.. Poate vrei sa zici blugi conici si astia nu au fost facuti pentru emo-generation, am replay-uri de acum nu stiu cati ani si sunt conici asa ca.. Parca ai zice, incearca un sutien sa vezi cum e.. emo-shits..
1. ba sa-i zici cui vrei tu dar nu mie 2.pana,conici sau cum vrei sa le zici 3.tu te crezi perfect nu? 4.la cum vorbesti cred ca habar nu ai ce e ala funky si cu ce se manaca Eu am incercat sa termin cearta pe acest topic dar vad ca unele persoane sunt prea incuiate si perfecte incat nu pot accepta ca daca ii pun langa un emo sunt de cacao
Eu insist sa vorbesc cu tine cu ba, daca te deranjaza e treaba ta. Nu stiu ce e ala/aia funky, nu cred e ceva de importanta nici cat negru sub unghie sa stiu ceva despre. Mi se pare.. Phenomen, parca ziceai de D&G, in poza aia dupa SM porti un Armani wannabe..
Scursura? Hai frate! Arata mai bine decat mine, numai ca e mai pesimist si defectuos in gandire. Scursuri sunt aia care pot sa munceasaca, nu vor si vin la tine cu "da si mie o paine...", scursuri sunt barbatii betivi care isi chinuie nevestele, scursuri sunt cu*vele, etc. Pana una alta are parinti care platesc impozite la stat care sa-i imbogateasca pe "imbuibații" a se citi SCURSURILE din guvern. Astea sunt scursuri!!
si ca sa fim on`topic..EMO e un stil de viata..desi in romania e doar o moda care a prins doar la cei mici..adica pana`n maxim 16-17 ani...@valisud imi zici si mie cum arta exact un om obisnuit? ) cum am zis si mai sus...ceva e obisnuti din punctul nostru de vedere nu e la fel de obisnuit din punctul altcuiva de vedere...cat despre omorat un EMO(i`ai face un bine ) ) un cocalar...acum am inteles daca ai o bluza pe care scrie GIGOLO sau DE puta Madre esti cocalar si ratat =)) aham..deci un exemplu simplu pe geaca mea si pe tot costumul de moto scrie foarte mare AXO si pe pantaloni UFO 2 firme destul de mari in domeniu sa inteleg ca sunt cocalar?=))
28 ianuarie 2009, 15:14:14 • actualizat 28 ianuarie 2009, 15:14:55 (1 ori)
nu ai voie cu replici rasiste insa fac o exceptie...stim amandoi ca m-am referit la rromii(baietii pigmentati),care poarta de puta madre bla bla bla si nu ai loc de ei pe strada... @dark....sa nu confundam AXO si UFO cu gigolo italiano!la fel si eu port tricouri pe care scrie 'DESTEAPTA-TE ROMANE,BASARABIA PAMANT ROMANESC,EROII NU MOR NICIODATA...diferenta dintre mine si ei e ca eu vreau sa transmit un mesaj si nu inspir scarba,nu dau pe dinafara de secherie,etc...nu de putine ori m-a oprit lumea pe strada sa ma felicite ca mai exista patriotism in tara asta,in ciuda starii societatii,a modei... on topic,copiii astia ma dispera pentru ca ma gandesc cu groaza pentru ce a murit unchiul meu la revolutie:sa fim liberi nu sa ajungem un neam de cocalari gay emo betivi analfabeti...
@albalbastru - sa poarte omul hainele in care se simte bine, eu unul n-am nimic cu persoanele emo, am ceva cu tendinta asta tampita de a dramatiza, am ceva cu belciugele si cu fardul, si cu unghiile facute (lucruri care mi se par scarboase si la femei - imaginati-va o fata emo care amesteca cu ghearele alea carnea pt. sarmale, si deodata ii cade si geana falsa in mancare - bleah! ). Un om normal nu incearca sa impresioneze, nu isi creeaza o un comportament si aspect "de fatada" si isi orienteaza eforturile spre activitati utile si placute lui. Asta e definitia de NORMAL. De ce nu sunt emo normali? Pai sunt toti la fel si au cam aceleasi gusturi in muzica etc. pt. ca sa faca parte dintr-un curent care nu ofera nici un avantaj dupa parerea mea. Doar tineri cu creierul spalat de bunavoie.
am uitat sa precizez un factor important: 1. cunosc si sunt prieten cu cocalari....etc...recunosc faptul ca nu suport manelele, dar nu am nimic, cu persoanele care le asculta si moda lor...!!
dar "COCALARI" **********************************......cred ca am zis prea multe. 2. toti cocalarii de aici! ducetiva si facetiva cite un LOL unul catre celalalt...si nu cre ca mai e nevoie sa va traduc si adevaratul termen al cuvintului "LOL" in limba romina : ) IUBITIVA INTRE VOI MAI EXTRAORDINARILOR
cum am mai zis e imposibil sa descrii un om normal pt ca pt fiecare individ sau grup de indivizi normalitatea e privita altfel daca pt mine un om normal un seamna simplu OM si atat..cu bune cu rele..trebuie doar sa fie OM...nu ma incalzeste cu nimic daca se imbraca "normal" si se comporta "normal" daca eu nu am nimic in comun cu mine sau cu grupul in care eu ma invart..noi in grupul nostru ne privim ca niste indivizi normali..desi poate nu suntem...poate o sa ne intalnim vreodata pe strada...si o sa zici..uitate la astia..nu sunt normali...si noi la randul nostru avem dreptul de a te baga in seama si ati accepta comentariu sau avem dreptul de a nu te baga in seama si a ne vedea de oile noastre...sau avem dreptul de a face ca unii de pe aici si a te lua la omor pe tine si grupul tau...e doar o parere strict personala asa ca nu aruncati cu pietre ) mai bine dati cu sticle de vodka