Autentificare
facebook MW pe Facebook
twitter MW pe Twitter
© Mobilewave.ro
versiunea desktop
Inițiator acum 17 ani
PhenNnom
Admin
Ultimul acum 11 ani
cypryan
MW Addicted
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!

EMO-KiDs Stil de viata sau o moda

4 913 vizualizări
359 răspunsuri
aL3xUtZu
MW Addicted
1735 mesaje
din 14/11/2005
10% warn
Symbian
27 ianuarie 2009, 23:16:23
E prilej sa luati cat mai mult % warn, parerea mea ...
on: nu am nimic cu emoneii, personal nu ma deranjeaza ... So? Pe voi va deranjeaza ... Cred ca nu ... Asa ca shut up, all of you :) nimeni nu e perfect, nici macar voi astia care va credeti perfecti :)
Publicitate
Publicitate
AlbAlbastru
MW Addicted
1204 mesaje
din 21/04/2006
27 ianuarie 2009, 23:45:46 • actualizat 27 ianuarie 2009, 23:47:51 (1 ori)
BLUE 27-01-2009 22:10:25
Mie imi plac Conversii aia All Star,chiar daca se zice ca sunt preferati mai mult de generatia emo.Am si o pereche din astia.
Si daca sunt preferati de ei ce e cu asta? La fel ca si cu blugii.. pana mea, toti rasii ii vad cu tenisi la 200 mil sau astia mai putreji din talcioc.
Nici eu nu am nimic cu nimeni dar vorbeste unu mai jos care imi da mie sa caut pe google cum arata un funky, el e dar nu stie sa imi explice.
De unde si pana unde o fi aparut funky asta habarnam.
Grow up pussyes.

Filip, am 3 posturi recente pe threadul asta asa ca..
Si cu warn si cu astea.. http://static.craiovaforum.ro/images/smilies/doh.gif
valisud
MW Lurker
309 mesaje
din 06/01/2008
10% warn
Opera Mini
28 ianuarie 2009, 03:41:01
personal,i-as impusca pe toti...i-as executa in acelasi mod in care a fost executat maresalul Antonescu ,alaturi de toate elementele care au distrus societatea romaneasca...va asigur ca nu e placere mai mare decat sa bati emolai,sa-i vezi plini de sange,sa dai in ei fara mila...
pentru asta s-au jertfit eroii nostri,sa ajungem un neam de poponari,emoisti,rromi si unguri autonomi...
laur1989
MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
28 ianuarie 2009, 03:44:19 • actualizat 28 ianuarie 2009, 03:45:00 (1 ori)
mey dar nici chiar asa, eu zic sa-i lasam in pace, poate intr-un final le va venii mintea la cap.
valisud
MW Lurker
309 mesaje
din 06/01/2008
10% warn
Opera Mini
28 ianuarie 2009, 03:56:38 • actualizat 28 ianuarie 2009, 04:00:51 (1 ori)
laur,gusturile nu se discuta...as propune eu solutii dar imi iau warm aiurea...
sa-i lasam in pace?imagineaza-ti ca al tau copil va dori/sau mai rau va deveni emo si apoi va avea tentative de suicid/sau mai rau...(la fel gandesti?)
sa le vina mintea la cap?no way...sunt o cauza pierduta...daca nu le vine mintea la cap acum,atunci cand?
laur1989
MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
28 ianuarie 2009, 04:01:51
nici mie nu-mi place cand vad un "emo" pe strada, dar ce vrei sa fac ? sa-l ii trag una in gura ? asta se poate intampla daca se ia de mine, asa n-am nicio treaba cu el, eu imi vad de drumul meu el de drumul lui.
valisud
MW Lurker
309 mesaje
din 06/01/2008
10% warn
Opera Mini
28 ianuarie 2009, 04:26:19
ti-am zis ca fiecare cu gustul lui..eu caut orice motiv sa ma iau de el(de obicei in ratb,metrou,o privire imi e de ajuns sa ma dispere...si,de la caz la caz actionez(daca e vreun soarec mai mic il bat cand coboram,daca e mare(astia-s rari)ii dau cu spray cu piper apoi una scurta si fug...
daca sunt mai multi,ciocu mic(atunci adun toata ura si disper ca nu pot face nimic...
laur1989
MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
28 ianuarie 2009, 04:40:48
majoritatea sunt inofensivi...  :D
virusONwap
Acces restricționat
1228 mesaje
din 16/10/2005
83% warn
28 ianuarie 2009, 04:59:49
Phenomen 27-01-2009 12:11:07
@Raoul,nu am nevoie sa merg la sala,si sunt slab fizic da,dar sunt mai slab psihic,poate de asta am ajuns asa  ;)..
Pentru ca lumea in care traim este de rahat,nu exista prieteni adevarati
Iar la fel ca si cocalarii,care poarta tricouri cu "shtrasuri" aka pietricele pe care scrie "gigolo 800$" ,asa este si moda emo..Fiecare cu ce vrea,dar EMO's nu se lauda ca au bani palate si gagici multe,cum o fac coca-people .. Eu zic ca nu freza si hainele te "domina" ...Ci mai degrab a sufletul,iar pe mine sufletul m-a dezamagit total.Pentru ce sa mai fiu unul "normal" .. ??? Prefer sa se uite lumea urat la mine,ca oricum nu imi pasa  ;) . Macar asa au un motiv pentru care ma privesc cu ura !
1.scuze de comentariile de pe SHAREMOBILE..dar poate asa iti mai vine mintea la cap omule.....sincer nu te deosebesc!!! fata sau baiat...si nu iti dau mai mult de 14 ani!!! :wallbesh:
2. ai ajuns in halul asta, pentru ca te compatimesti singur si pt ca iti plingi de mila .........intelegi tu :death:
3. de ce nu iti iei viata in propiile miini si incerci sa infrunti realitatea ...crunta rea asa cum este, fara sa te mai sclifosesti intru-na ???
4>. asta este doar o masca a ta ..o lume a ta, creeata doar in subconstientul tau si in care ti-ai format o ideie""" lasa ca va arat eu voua ..sunt unic ...diferit ...aparte...bla bla""" :wow:
5.incearca macar pentru o zi, sa iesi din lumea ta murdara si sa vezi realitatea ..accepto...infunt-o si apoi intra pe net ...pe MW si povestestene!! cum a fost??
6.in lumea in care am crescut eu..cei ce vor sa para ceeia ce nu sunt...au fost intotdeauna respinsi...chear si eu.... :cry: bine inteles ..asta ceva ani in urma......si nu m-am facut emmo.....am invatat sa fiu eu insusi si sa nu mai bag in seama toti cretinii, sa nu mai pun la suflet....sa pun la ""DOS"" si sa fiu mai nesimtit oleaca  :D ....
7.diferenta intre tine si altii de aici, este ca :tu traiesti cu lumea"" adica depinzi de parerile lor despre tine...si de aceeia te porti asa ...intr-un fel sa le dai peste nas si sa le arati ca tu esti coco ...bla bla bla "numai femeile depind de parerea celor din jur"vai? arat bine? bluza nu e prea ridicata...in fine maimutareli de astea .. la fel si voi emmo "" si ceilalti "oameni normali" mai pe ROMANESTE ... "NI SE RUPR FIX P********* DE CEEIA CE CRED SI DE CE BIRFESC ALTII ATIT TIMP CIT NU NE AFECTEAZA" si de aceeia avem puterea sa calcam ceeia ce nu puteti voi sa calcati in picioare......

PS: MI SE RUPE DE CEI CARE SI_AU FACUT O PARERE PROASTA DE MINE, PE "MW" , "SMobile" cit si IN LUMEA REEALA.... cit si DESPRE CALITATEA CONTINUTULUI PE CARE L_AM POSTAT. :lol:

ESTE DOAR O PARERE PERSONALA SI DISCUTATA SU TOTI PRETENII MEI, NU CU SOARECI DE COPII DE MAX 20 DE ANI CARE SE TOT CRED MARI SAVANTI PE AICI :down: dar sunt si baieti VALABILI UNII DE PE AICI :coolup:

SI CINE MAI ARE CEVA DE OBIECTAT...IMPOTRIVA MEA IMPOTRIVA GRESELILOR DE ORTOGRAFIE..SI CU ASTA ADAUG, FAPT CA NISTE DOBITOCI M-AU TOT ATACAT DEA-LUNGUL TIMPULUI IN LIPSA LOR DE ARGUMENTE....FRAIERASII SE LUAU DE GRESELILE MELE DE ORTOGRAFIE :lol: OAMENI DE DOI LEI CARE NU ERAU INSTARE SA DEZBATA O PROBLEMA CU FRUNTEA DESCRETITA!! :down: ...IN FINE ....MA GASITI IN CONGO SI LASATI-MI UN MESAJ INTRT-O STICLA CARE VRETI CA MA ATACATI"LA PERSOANA"

PENTRU CEI CE DEZBAT ACEASTA PROBLEMA CU UN OARECARE RESPECT SI CONSTIINTA .... ACCEPT ORICE FEL DE PARERE, PRESUPUNERE, IDEEIE..."BEZBATERE" NORMALA DE BUN SIMT SI FARA ATACURI LA PERSOANA, EXEMPLE CE SI CUM A FACUT CUTARE ACU 8 ANI CIND ERA BUNICA FATA>.....

NU ESTE UN ATAC DIRECT SAU LA PERSOANA..DOAR MI-AM EXPRIMAT PAREREA MEA LIBERA

:)

CIT DESPRE TINE @Phenomen NICUL TAU SPUNE TOTUL: CA ASTA AI VRUT SA DEVII ''UN FENOMEN'' IN FINE...SPER SA AI TARIA SA RECUNOSTI ASTA,.. NU TE CUNOSC PERSONAL, NU AM NIMIC ..CU TINE, DOAR DETEST MODA EMMO "MODA PROSTIEI SI A TIMPENIEI" SI SPER SA ITI REVII, SA NU MAI DEPINZI DE PARERILE ALTORA, SA POTI FI TU INSUTI "NU SLUTIT"  :D SI SA AI PARTE NUMAI DE LUCRURI BUNE :coolup:
valisud
MW Lurker
309 mesaje
din 06/01/2008
10% warn
Opera Mini
28 ianuarie 2009, 11:33:27
ma viruse,pe astia nu au reusit sa-i aduca pe calea cea buna psihologii si crezi ca sfaturile tale ii vor ajuta sa scape de depresie si de problemele existentiale?pai soarecul ala care se tot victimizeaza e vreun copilas de bani gata(vorba ta face fite ca nu-i vine bine o bluzita si face din asta un dezastru)...
nu sunt in masura sa le dau sfaturi,dar i-as indemna sa fie optimisti,sa se imbrace simplu(sa lase moda emo,casual),sa lase anturajul emo si sa incerce unul normal(sa faca lucruri normale)sa priveasca frumusetea vietii,a naturii,a societatii...
sau...sa se omoare mai repede ca oricum sunt un consum inutil...
lamar_angel
MW Lurker
357 mesaje
din 22/01/2009
28 ianuarie 2009, 12:32:21 • actualizat 28 ianuarie 2009, 12:35:10 (2 ori)
AlbAlbastru 27-01-2009 21:49:51
lamar_angel 27-01-2009 10:29:20
ai dreptate n-au nimic aia normali dar incearca niste blugi emo iar dupa vino sa postezi!o sa iti schimbi parerea!! :smokie: e valabil pentru toata lumea
Blugi EMO? Hai ba ma lasi..
Poate vrei sa zici blugi conici si astia nu au fost facuti pentru emo-generation, am replay-uri de acum nu stiu cati ani si sunt conici asa ca..
Parca ai zice, incearca un sutien sa vezi cum e.. emo-shits..
1. ba sa-i zici cui vrei tu dar nu mie
2.pana,conici sau cum vrei sa le zici
3.tu te crezi perfect nu?
4.la cum vorbesti cred ca habar nu ai ce e ala funky si cu ce se manaca
Eu am incercat sa termin cearta pe acest topic dar vad ca unele persoane sunt prea incuiate si perfecte incat nu pot accepta ca daca ii pun langa un emo sunt de cacao
autor subiect #162
PhenNnom
Admin
2439 mesaje
din 29/07/2008
50 aprecieri
28 ianuarie 2009, 12:38:28
Inainte sa va luati de emo-people...uitati-va prima oara la voi!
Ca sa fiu un om normal ce trebuie sa fac??
Sa ma dau cu gel de 2 lei in cap si sa ma cred sukar?
Sa stau sa rad toata ziua ? Ha Ha Ha !

Voi sunteti cei care nu vad realitatea,voi sunteti prea orbiti de fericire si nu vedeti ce se intampla in jurul vostru.
NU exista prieteni adevarati,singurii mei prieteni sunt w850i si k800i+ muzica preferata !
lamar_angel
MW Lurker
357 mesaje
din 22/01/2009
28 ianuarie 2009, 12:45:07
nu mah Phenomen ei sunt normali 2kg de gel si carare pe mijloc
nike in picioare
merg cracanati de nu are loc nimeni de ei...smecheri frate ce sa le faci ei au puterea de a judeca...smecheri :lol:
dar noi nu ne putem spune parerea despre ei!?
smek3rul
MW Addicted
4342 mesaje
din 11/01/2009
60% warn
Symbian
28 ianuarie 2009, 12:45:37
chiar acum sunt in autobuz si este o tipa emo... Sa vezi ce dur are pe mana scris emo kid hehe dar arata bine  :D
Publicitate
Publicitate
lamar_angel
MW Lurker
357 mesaje
din 22/01/2009
28 ianuarie 2009, 12:47:22
smek3rul 28-01-2009 12:45:37
chiar acum sunt in autobuz si este o tipa emo... Sa vezi ce dur are pe mana scris emo kid hehe dar arata bine  :D
intreaba din ce retea e
:lol: :lol: poate poate...
Înapoi la Free zone
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
versiunea desktop
0.043⋅4⋅0