Phenomen 27-01-2009 12:11:07
@Raoul,nu am nevoie sa merg la sala,si sunt slab fizic da,dar sunt mai slab psihic,poate de asta am ajuns asa

..
Pentru ca lumea in care traim este de rahat,nu exista prieteni adevarati
Iar la fel ca si cocalarii,care poarta tricouri cu "shtrasuri" aka pietricele pe care scrie "gigolo 800$" ,asa este si moda emo..Fiecare cu ce vrea,dar EMO's nu se lauda ca au bani palate si gagici multe,cum o fac coca-people .. Eu zic ca nu freza si hainele te "domina" ...Ci mai degrab a sufletul,iar pe mine sufletul m-a dezamagit total.Pentru ce sa mai fiu unul "normal" ..

Prefer sa se uite lumea urat la mine,ca oricum nu imi pasa

. Macar asa au un motiv pentru care ma privesc cu ura !
1.scuze de comentariile de pe SHAREMOBILE..dar poate asa iti mai vine mintea la cap omule.....sincer nu te deosebesc!!! fata sau baiat...si nu iti dau mai mult de 14 ani!!!
2. ai ajuns in halul asta, pentru ca te compatimesti singur si pt ca iti plingi de mila .........intelegi tu
3. de ce nu iti iei viata in propiile miini si incerci sa infrunti realitatea ...crunta rea asa cum este, fara sa te mai sclifosesti intru-na

4>. asta este doar o masca a ta ..o lume a ta, creeata doar in subconstientul tau si in care ti-ai format o ideie""" lasa ca va arat eu voua ..sunt unic ...diferit ...aparte...bla bla"""
5.incearca macar pentru o zi, sa iesi din lumea ta murdara si sa vezi realitatea ..accepto...infunt-o si apoi intra pe net ...pe MW si povestestene!! cum a fost??
6.in lumea in care am crescut eu..cei ce vor sa para ceeia ce nu sunt...au fost intotdeauna respinsi...chear si eu....

bine inteles ..asta ceva ani in urma......si nu m-am facut emmo.....am invatat sa fiu eu insusi si sa nu mai bag in seama toti cretinii, sa nu mai pun la suflet....sa pun la ""DOS"" si sa fiu mai nesimtit oleaca

....
7.diferenta intre tine si altii de aici, este ca :tu traiesti cu lumea"" adica depinzi de parerile lor despre tine...si de aceeia te porti asa ...intr-un fel sa le dai peste nas si sa le arati ca tu esti coco ...bla bla bla "numai femeile depind de parerea celor din jur"vai? arat bine? bluza nu e prea ridicata...in fine maimutareli de astea .. la fel si voi emmo "" si ceilalti "oameni normali" mai pe ROMANESTE ... "NI SE RUPR FIX P********* DE CEEIA CE CRED SI DE CE BIRFESC ALTII ATIT TIMP CIT NU NE AFECTEAZA" si de aceeia avem puterea sa calcam ceeia ce nu puteti voi sa calcati in picioare......
PS: MI SE RUPE DE CEI CARE SI_AU FACUT O PARERE PROASTA DE MINE, PE "MW" , "SMobile" cit si IN LUMEA REEALA.... cit si DESPRE CALITATEA CONTINUTULUI PE CARE L_AM POSTAT.
ESTE DOAR O PARERE PERSONALA SI DISCUTATA SU TOTI PRETENII MEI, NU CU SOARECI DE COPII DE MAX 20 DE ANI CARE SE TOT CRED MARI SAVANTI PE AICI

dar sunt si baieti VALABILI UNII DE PE AICI
SI CINE MAI ARE CEVA DE OBIECTAT...IMPOTRIVA MEA IMPOTRIVA GRESELILOR DE ORTOGRAFIE..SI CU ASTA ADAUG, FAPT CA NISTE DOBITOCI M-AU TOT ATACAT DEA-LUNGUL TIMPULUI IN LIPSA LOR DE ARGUMENTE....FRAIERASII SE LUAU DE GRESELILE MELE DE ORTOGRAFIE
OAMENI DE DOI LEI CARE NU ERAU INSTARE SA DEZBATA O PROBLEMA CU FRUNTEA DESCRETITA!!
...IN FINE ....MA GASITI IN CONGO SI LASATI-MI UN MESAJ INTRT-O STICLA CARE VRETI CA MA ATACATI"LA PERSOANA" PENTRU CEI CE DEZBAT ACEASTA PROBLEMA CU UN OARECARE RESPECT SI CONSTIINTA .... ACCEPT ORICE FEL DE PARERE, PRESUPUNERE, IDEEIE..."BEZBATERE" NORMALA DE BUN SIMT SI FARA ATACURI LA PERSOANA, EXEMPLE CE SI CUM A FACUT CUTARE ACU 8 ANI CIND ERA BUNICA FATA>.....
NU ESTE UN ATAC DIRECT SAU LA PERSOANA..DOAR MI-AM EXPRIMAT PAREREA MEA LIBERA
CIT DESPRE TINE @Phenomen NICUL TAU SPUNE TOTUL: CA ASTA AI VRUT SA DEVII ''UN FENOMEN'' IN FINE...SPER SA AI TARIA SA RECUNOSTI ASTA,.. NU TE CUNOSC PERSONAL, NU AM NIMIC ..CU TINE, DOAR DETEST MODA EMMO "MODA PROSTIEI SI A TIMPENIEI" SI SPER SA ITI REVII, SA NU MAI DEPINZI DE PARERILE ALTORA, SA POTI FI TU INSUTI "NU SLUTIT"

SI SA AI PARTE NUMAI DE LUCRURI BUNE