Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
N-ai facut bine, trebuie sa-ti vada xp-ul ca 'earlier version of windows'. Stiu sigur ca merge cu dvd-ul de 7. Sau poti folosi EasyBcd daca nu vrei sa te complici (cu asta poti sa adaugi si linuxul in meniul de boot al windows 7, dar grubul trebuie sa NU il instalezi in MBR, ci in partitia de linux, am incercat eu si merge, dar e putina chinuiala)
25 septembrie 2010, 10:09:55 • actualizat 25 septembrie 2010, 10:13:31 (1 ori)
m nevoie de ajutor sa fac wirelessul sa mearga pe un Dell mini10v. Nu stiu cum sa-l instalez.[dell wireless 1397 wlan mini-card] Mai am un Realtek RTL8192SU, am driver-ul de pe cd-ul lui pt linux dar nu stiu cum sa fac. Am Ubuntu 10.04
Salut! ma tot chinui sa instalez Debian pe pc`u ..... dupa instalare ,si dupa restart nu isi inta pc`ul in soft ,ma refer pe monitor imi apare o casuta cu rezolutia pe care i `ar trebui fixata...si se tot misca pe monitor ace4a chestie nu pot sa fac nimic... ce sa fie?? de trei ori l`am instalat corect! cred...