Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Aplicatia este o interfata de comunicare a ta cu un server , Introduci o adresa de server un username si o parola primita de la ei si te conectezi
Pe Windows stiu ca merge , insa acum as vrea daca se poate sa ruleze si pe Linux din motive de licente. Dezvoltatorul acestei aplicatii nu are suport pentru LINUX si ma gandeam ca prin folosirea unui emulator sau cum naiba ii spune sa pot sa o utilizez si sub LINUX
01 februarie 2011, 21:16:51 • actualizat 01 februarie 2011, 21:43:11 (1 ori)
mosul 01-02-2011 20:35:30
..cine stie sa-mi raspunda , cine nu sa taca pls...nu sunt chiar asa batut in cap si pot face foarte bine diferenta intre Windows si Linux
1. Ubuntu nu vine cu WINE instalat default, prin era urmare era normal sa-ti reamintesc ca linux nu-i o versiune de windows. 2. Poate era mai bine sa tac, si sa nu-mi pierd timpul cu tot felul de prostii. 3. Era mai indicat sa deschizi un terminal, sa cd-uiesti sper folderul in care ai setup.exe, si sa rulezi "wine setup.exe", sa vezi eventualele erori. 4. Google is your friend.
Prietene JokerBoy se pare ca nu ai cei 7 ani de acasa si eu am rugat sa fiu ajutat , daca stii asa de multe nu ezita sa ne impartasesti din cultura ta vasta ...solutia spusa de tine a fost incercata...altceva!!!!
01 februarie 2011, 21:39:35 • actualizat 01 februarie 2011, 21:40:00 (1 ori)
ai rulat "wine setup.exe" in terminal, si ai vazut eventualele erori pe care le-ai cautat apoi pe google?
esti doar un idiot care a preferat sa dea warn si sa jigneasca cand a vazut ca un pusti stie mai multe ca el si care i-a inchis gura.. si nu ce putea altceva sa faca, decat sa jigneasca..
01 februarie 2011, 23:26:17 • actualizat 01 februarie 2011, 23:29:50 (2 ori)
Edit: Problema rezolvata cu CrossOver si .NET Framework 2.0 pentru cine o sa mai aiba nevoie....
Scuze daca am "deranjat" insa este bine sa fim civilizati si sa ajutam pe altii mai "idioti" draga JokerBoy desi sunt sigur ca datorita varstei tale ti-a scapat asa... fara sa te gandesti....vezi "varstele diferite" au avantaje si dezavantaje...orcum eu astept scuze...si poate facem pace.
02 februarie 2011, 06:45:32 • actualizat 02 februarie 2011, 06:47:19 (1 ori)
Daca este nevoie sa accesam un server Windows de pe o statie Linux, eu consider mai practic sa apelam la o aplicatie nativa Linux, cum ar fi rdesktop ( = remote desktop ).
vreau să renunț la windows pentru ubuntu. dar, pe mai toate forumurile am găsit oameni, useri foarte reci care dau răspunsuri parțiale, am rulat câteva ore ubuntu ptr netbook și mi-a plăcut, dar "cmd"-ul m-a speriat. am renunțat... și totuși, vreau să revin, nu înțeleg partiționarea asta a hdd- ului. aici sunt blocat... mă ajută cineva
având un hdd de 160gb, cât ar trebui alocat lui ubuntu? la prima încercare aveam doar o singură partiție, în această partiție era și /home ceea ce poate nu era prea indicat. cât despre swap, am considerat că nu e necesar dacă am 2gb ram, iar din alte surse informațiile sunt variabile, da și nu. așa că am creat și swap- sistemul ia alocat doar 3,xgb. aici m-am înpotmolit, nu am știut cum să reduc din gb aceștia. cum să procedez?
uitate pe videotutoriale.ro, si iti arata pas cu pas ce ai de facut..Mentionez ca nu am nici o legatura cu acest site, nu de alta dar ma trezesc cu warn cu motivul ca a_si fi facut spam
09 aprilie 2011, 11:46:23 • actualizat 09 aprilie 2011, 11:51:45 (1 ori)
eu am partionat de cateva ori asa dupa cum mia trecut prin cap si am avut probleme cam dese..(ma refer la tot felul de erori..)partitionarea lui @bunyan e una foarte corecta, si la drept vorbind nu am avut niciodata partitionat asa laptopul..Diseara cred ca o sa il reinstalez asa cum e corect...
09 aprilie 2011, 14:01:16 • actualizat 09 aprilie 2011, 14:02:27 (1 ori)
Linux este in stare sa booteze si de pe o partitie logica. Totusi, lasa partitia / sa fie primara: sda1 restul logice: sda5 sda 6 sda7 sda8 sda9 Sitemul de operare se va instala in sda1 6 7 8