hmmm... ciudat. ce rom ai? sp5 sau sp5m?
tre sa fie sp5. sorry, dar nu mai am idei. in afara de a reinstala/instala alt rom..
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Orange SPV C600
39 524 vizualizări
2 637 răspunsuri
Linkuri topic "Orange SPV C600"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Luver
143 mesaje
din 02/09/2006
09 decembrie 2006, 08:51:27
@dsf am dezinstalat vito audio notes si nu imi mai da eroarea dupa ce ma conectez!:-D
eu ii dadusem si un hard reset dar tot asa pt ca am instalat iar vito audio notes...
dar acuma cu ce inregistrez convorbirile automat? cu pm recorder merge?
eu ii dadusem si un hard reset dar tot asa pt ca am instalat iar vito audio notes...
Windows CEAddix 09-12-2006 08:51:27
09 decembrie 2006, 12:52:08
Ma intereseaza si pe mine cum s-ar instala din nou sistemul de operare ca nu stiu
... un tutorial pentru mine de prost
... este vorba de un spv c600 care are sistemul : i-mate_SP5_NRE_2.5.331.2
Se poate ?
... un tutorial pentru mine de prost
... este vorba de un spv c600 care are sistemul : i-mate_SP5_NRE_2.5.331.2 Se poate ?
MW Addicted
2253 mesaje
din 26/07/2005
Windows CE
Citește topic-ul Spv C600 Rom Update și te vei lămuri cum poți schimba softul.
09 decembrie 2006, 22:12:55
Dar noul update de la orange AUK 2 de unde il pot lua ?
Multumesc adioperator pentru informatie
sunt si eu mic dar ma fac mare mai tarziu
Multumesc adioperator pentru informatie
sunt si eu mic dar ma fac mare mai tarziu
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
09 decembrie 2006, 22:42:43
de pe situl orange.co.uk 
mai exact.. aici
Addix nu am incercat cu pm recorder.. nu era necesar sa dezinstalezi vito audio notes. doar sa dezactivezi functia aia de inregistrare automata sau in cel mai rau caz sa inchizi aplicatia..

mai exact.. aici
Addix nu am incercat cu pm recorder.. nu era necesar sa dezinstalezi vito audio notes. doar sa dezactivezi functia aia de inregistrare automata sau in cel mai rau caz sa inchizi aplicatia..
MW Luver
143 mesaje
din 02/09/2006
09 decembrie 2006, 22:53:09
@dsf faza e ca si cu vito audio notes dezinstalat a inceput sa-mi dea iar eroarea.:-( a mers cateva ore bine... nu stiu ce draq are... tre sa mai fac un pic de curatenie prin programele instalate(peste 50)...sa las doar esentialul sa vad daca tot asa...
09 decembrie 2006, 22:59:56
Am reinstalat sistemul de operare de la i-mate la noul orange uk ... si tot nu imi merge butonul dreapta sus decat cu combinatie
(( ... ce sa fac ? ? ca asa dintr-o data nu stiu ce a patit ?
ma ajuta careva ?
( ziceti-mi si mie unde m-as putea duce cu telefonul pentru o verificare ?? in bucuresti desigur
(( ... ce sa fac ? ? ca asa dintr-o data nu stiu ce a patit ?
ma ajuta careva ?
( ziceti-mi si mie unde m-as putea duce cu telefonul pentru o verificare ?? in bucuresti desigur zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
09 decembrie 2006, 23:10:21
Addix, poate mai sunt ceva aplicatii care nu-i convine
. folosesti ceva pt traffic wap?
valmotor2 chiar e ciudat. sa fie de la praf? (desi nu cred.. daca zici ca merge perfect daca folosesti combinatia aia de taste). mai poti incerca la service-ul cetelec..
. folosesti ceva pt traffic wap?valmotor2 chiar e ciudat. sa fie de la praf? (desi nu cred.. daca zici ca merge perfect daca folosesti combinatia aia de taste). mai poti incerca la service-ul cetelec..
MW Luver
143 mesaje
din 02/09/2006
10 decembrie 2006, 00:18:50
@dsf nu folosesc nimic pt trafic...
MW Addicted
2253 mesaje
din 26/07/2005
Windows CE
Mă gândesc că e ceva mizerie pe acel contact și nu face contact decât prin acea combinație de taste, încearcă la un service să-ți curețe contactele.
10 decembrie 2006, 13:08:01
La ce service sa ma pot duce pentru o curatare ?? o adresa ceva ?!
Celtec asta unde este mai precis ?
Celtec asta unde este mai precis ?
MW Addicted
2253 mesaje
din 26/07/2005
Windows CE
Dacă telefonul nu mai este în garanție poți încerca și un alt service decât Cetelec.
10 decembrie 2006, 13:30:53 • actualizat 10 decembrie 2006, 13:40:23 (1 ori)
Telefonul nu mai este in garantie ... Ce serviciuri imi recomandati ?
Am iar o problema ..
( am instalat rom-ul aku 2 de la orange ...
si acum am o chestie ciudata : tin apasat pe home mult timp , apare Comm Manager , inainte era pe butonul de sus de langa volum,si acum nu mai pot folosi combinatia home + right , ca cum apare meniul mi se duce direct in Comm Manager . Unde pot sa modific comenziile
ca Comm Manager sa il pun in locul favorite(butonul de langa volum ) si favorite , sa dispara ca nu il folosesc ... multumesc
Note: Posts were merged
Am iar o problema ..
( am instalat rom-ul aku 2 de la orange ...
si acum am o chestie ciudata : tin apasat pe home mult timp , apare Comm Manager , inainte era pe butonul de sus de langa volum,si acum nu mai pot folosi combinatia home + right , ca cum apare meniul mi se duce direct in Comm Manager . Unde pot sa modific comenziile
ca Comm Manager sa il pun in locul favorite(butonul de langa volum ) si favorite , sa dispara ca nu il folosesc ... multumesc Note: Posts were merged
Înapoi la HTC Windows Smartphone
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter