Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Orange SPV C600
39 524 vizualizări
2 637 răspunsuri
Linkuri topic "Orange SPV C600"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
1372 mesaje
din 10/10/2006
Windows CE
Pe langa programele pe care le aveam in stalate in tel.din fabrica am mai instalat Total Commander,Automatic Keylock,DivX Player,Spybot S&D,SmartExplorer En si PMrecorder.Care din astea consuma mai mult din energia bateriei?Ca am observat ca se cam duce bateria.
MW Addicted
2253 mesaje
din 26/07/2005
Windows CE
Posibil ca Automatic Keylock să fie cel mai mare consumator de energie, rulează tot timpul.
MW Addicted
940 mesaje
din 07/03/2006
26 decembrie 2006, 21:32:15
Spybot S&D ce face prog asta si unde il gasim
MW Addicted
1372 mesaje
din 10/10/2006
Windows CE
Spybot S&D e un anti virus si il gasesti in topicul acesta in postarile anterioare.Scuze am gresit eu il gasesti in topicul Jocuri si aplicatii SPV C 600.
Începător
33 mesaje
din 01/12/2006
27 decembrie 2006, 22:31:04
Salutare tuturor & sarbatori fericite!
Sunt posesor de spv c600 luat de la orange, am decertificat si decodat telefonul, iar de la o vreme am probleme cu el ... cred k ramane blocat in Profilu "Casti" sau nuj ce are k nu mai pot vb la telefon, asculta muzica sau auzi orice alt sunet decat dak imi conectez castile... Am incercat cu "Golire memorie" si degeaba... 99% sunt sigur k difuzorul nu e stricat, knd ma suna cineva se aude soneria da la volum mic k si atunci cand ai castile conectate si te suna cineva .... Am nevoie urgent de o sugestie ...
Va multzumesc !
Sunt posesor de spv c600 luat de la orange, am decertificat si decodat telefonul, iar de la o vreme am probleme cu el ... cred k ramane blocat in Profilu "Casti" sau nuj ce are k nu mai pot vb la telefon, asculta muzica sau auzi orice alt sunet decat dak imi conectez castile... Am incercat cu "Golire memorie" si degeaba... 99% sunt sigur k difuzorul nu e stricat, knd ma suna cineva se aude soneria da la volum mic k si atunci cand ai castile conectate si te suna cineva .... Am nevoie urgent de o sugestie ...
Va multzumesc !
MW Addicted
1162 mesaje
din 09/08/2006
27 decembrie 2006, 22:46:39
Da o fuga pe la service si intreaba-i pe aia de acolo...poate e de la soft...
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
27 decembrie 2006, 22:52:21
no da cine sti ce cheie tre sa modifin in registri ca sa imi caute tonurile de apel(mp3) in ce folder vreau eu ... gasisem ceva pe net sa creez o cheie in HKCU\ControPanel\Sound am creat cheia respectiva si nu a mers vreau si eu sfatul cuiva care a incercat si reusit sa puna ton de apel o melodie din ce folder vrea el 10x
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
27 decembrie 2006, 22:54:59
man incearca sa ii dai un hard reset soft key 1 + soft key 2 (tinute apasate) apoi tasta power apas-o mai putin de o secunda apoi apasa 0 , dupa formatare incearca din nou sa vezi daca iti merge , nu instala nimic pe telefon nici macar nu il conecta la pc ..... eu asa am patit de fiecare data dupa ce il sincronizam cu activesync se ducea draq telul trebuia sa il formatez iara. e doar o sugestie incearca si zi-mi ce ai reusit
MW Addicted
4121 mesaje
din 21/08/2005
1 aprecieri
SonyEricssonW800i
Care dif nu se aude? Ala micu' sau loudspeaker-ul?
CleanUP Crew
2448 mesaje
din 10/03/2006
195 aprecieri
Windows CE
poate ai volumul dat încet și vezi că la media player tasta # e mute...
doar o parere dar merită încercat ...
doar o parere dar merită încercat ...
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
Windows CE
sau poate ai luat ceva ce ti-a modificat registrii...
MW Addicted
1372 mesaje
din 10/10/2006
Windows CE
Am si eu o intrebare:de ce imi afiseaza mesajul acesta pe tel.cand incerc sa instalez un anumit program "......nu este o aplicatie Windows CE corecta"?Tel.e decertificat.Sau la unele pagini de wap sau web imi scrie ca aceasta pagina nu poate fi vizualizata pe dispozitiv.Stie cineva de ce?A mai patit cineva asa si daca da care ar fi solutia?
MW Addicted
2616 mesaje
din 28/09/2005
31 decembrie 2006, 12:05:29
nu este o aplicatie Windows CE corecta- s-ar putea sa fie pt ppc sau pc
MW Addicted
1372 mesaje
din 10/10/2006
Windows CE
Pai de unde le-am descarcat(am incercat mai multe) specifica ca sunt pt.WM.Erau fisiere exe.Se descarcau si cand sa le instalez imi aparea mes.ala.
MW Addicted
1372 mesaje
din 10/10/2006
Windows CE
Si inca o intrebare mai am
.Cum pot sa creez un link in Start Menu la un anumit program pe care il am instalat?Am resetat tel.si mi s-au sters link-urile,programele sunt pe card deci nu le-am sters.
.Cum pot sa creez un link in Start Menu la un anumit program pe care il am instalat?Am resetat tel.si mi s-au sters link-urile,programele sunt pe card deci nu le-am sters.
Înapoi la HTC Windows Smartphone
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter