Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Orange SPV C600
39 524 vizualizări
2 637 răspunsuri
Linkuri topic "Orange SPV C600"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
01 decembrie 2006, 22:41:40
Singur... rulezi o aplicatie si gata... nu e mare filozofie.
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
01 decembrie 2006, 23:03:36
Scuze, acum am vazut cateva posturi in urma.
Da, Windows Media Player de pe telefon poate sa deschida streamuri asx. Eu lucrez la o aplicatie de streaming pentru mobile si desktopuri numita Star Media Center. Puteti vedea o demonstratie de streaming de aici - http://www.fightersoft.ro/smcenter/index.htm (toate informatiile necesare si pentru schimbarea canalului).
Pentru a vedea streamul de pe telefon, deschideti Windows Media Player - Open URL - http://193.93.142.95:8080/* . Daca bitrateul la care se conecteaza este prea mare, mergeti in setari la networking si alegeti 56 kbps si debifati auto detect.
Da, Windows Media Player de pe telefon poate sa deschida streamuri asx. Eu lucrez la o aplicatie de streaming pentru mobile si desktopuri numita Star Media Center. Puteti vedea o demonstratie de streaming de aici - http://www.fightersoft.ro/smcenter/index.htm (toate informatiile necesare si pentru schimbarea canalului).
Pentru a vedea streamul de pe telefon, deschideti Windows Media Player - Open URL - http://193.93.142.95:8080/* . Daca bitrateul la care se conecteaza este prea mare, mergeti in setari la networking si alegeti 56 kbps si debifati auto detect.
MW Luver
143 mesaje
din 02/09/2006
01 decembrie 2006, 23:41:29
exista vreo solutie pt eroarea "persoana aflata in exterior a terminat conectarea", sau ceva de genul asta...?
cand navighez pe net cu ie si intru in orice alta aplicatie dupa care intru iarasi in ie dar imi apare aceasta eroare. a mai patit cineva? isi revine dupa un soft reset..
dar e stresant..."de la ei" nu are cum sa fie... poate un hard reset, ca si asa nu i-am mai dat de cateva luni:-(
cand navighez pe net cu ie si intru in orice alta aplicatie dupa care intru iarasi in ie dar imi apare aceasta eroare. a mai patit cineva? isi revine dupa un soft reset..
dar e stresant..."de la ei" nu are cum sa fie... poate un hard reset, ca si asa nu i-am mai dat de cateva luni:-(
Începător
33 mesaje
din 01/12/2006
02 decembrie 2006, 00:09:36
Va deranjez si eu cu cateva probleme ... sunt posesor de spv c600, am decodat si decertificat telefonul ==> de la un timp imi da o eroare ceva de genu "imposibil de deschis autoprof ... memorie insuficienta" si telefonul incepe sa se miste foarte incet. O alta problema ar fi ca nu mai merge cum trebuie difuzorul, cateodata merge cateodata nu, pe casti functioneaza fara prb... Am "formatat" tel si degeaba .... Astept sugestiile voastre ...
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
02 decembrie 2006, 21:16:59
@Addix ai cumva pus la disconnect idle: never?
mie cu ala pus la never nu-mi mai merge. inainte mergea.. cred ca e de cand au facut modificari cei de la orange la serverele wap
@rnihai pai temele care folosesc pluginiuri pt a functiona corect trebuiesc instalate plugin-urile respective. e recomandat sa le instalezi pe Storage.
@stargate multumesc. tie iti merg adresele cu mms:// in fata?
@-=DyK=- ciudat.. nu am avut nici una din problemele tale si am telefonu de cateva luni. Ce programe ai instalate? Vezi ca daca apesti tasta # in WMP pui telefonul pe mute
mie cu ala pus la never nu-mi mai merge. inainte mergea.. cred ca e de cand au facut modificari cei de la orange la serverele wap
@rnihai pai temele care folosesc pluginiuri pt a functiona corect trebuiesc instalate plugin-urile respective. e recomandat sa le instalezi pe Storage.
@stargate multumesc. tie iti merg adresele cu mms:// in fata?
@-=DyK=- ciudat.. nu am avut nici una din problemele tale si am telefonu de cateva luni. Ce programe ai instalate? Vezi ca daca apesti tasta # in WMP pui telefonul pe mute
MW Luver
143 mesaje
din 02/09/2006
02 decembrie 2006, 22:01:29
dsf, unde gasesc setarea asta? ca am cautat de nebun prin tel:-)
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
02 decembrie 2006, 22:06:14
Start > Settings > Connections > Menu > Advanced > Menu > Options ..
si mie imi facea asa, i-am dat un hard reset si acum merge ok..
am pus sa se deconecteze la 60min (din registrii), dar cred ca pun pe la vreo 20-30min pt ca oricum serveru orange wap nu mai raspunde daca esti idle prea mult timp si tre sa te reconecetzi
si mie imi facea asa, i-am dat un hard reset si acum merge ok..
am pus sa se deconecteze la 60min (din registrii), dar cred ca pun pe la vreo 20-30min pt ca oricum serveru orange wap nu mai raspunde daca esti idle prea mult timp si tre sa te reconecetzi
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
03 decembrie 2006, 00:20:01
Yep, merg toate http, mms si rtsp. Daca nu iti merge incearca sa adaugi * la sfarsit. De exemplu ca sa ma conectez la serverul meu SMC trebuie sa scriu mms://193.93.142.95:8080/* daca nu pun /* nu merge.
Începător
7 mesaje
din 25/11/2006
03 decembrie 2006, 08:29:16
DSF 02-12-2006 21:16:59
@rnihai pai temele care folosesc pluginiuri pt a functiona corect trebuiesc instalate plugin-urile respective. e recomandat sa le instalezi pe Storage.dar legat de incarcarea bateriei la conectarea telefonului la calculator ce imi puteti spune? dauneaza? de ce unele persoane au cerut acel programel care sa dezactiveze acest lucru??
Începător
16 mesaje
din 02/12/2006
03 decembrie 2006, 12:58:20
am si eu o problema cu LCD plug-in: in primele zile el merge foarte bine pe teme, dar daca vreau sa schimb tema nu mai pot ajunge la homescreen si trebuie sa restartez telefonul. mentionez ca este instalat pe storage card, si n-as vrea sa-l instalez pe telefon(spatiul e de vina).
help:D
help:D
Începător
14 mesaje
din 03/12/2006
03 decembrie 2006, 13:13:04 • actualizat 03 decembrie 2006, 13:15:49 (1 ori)
Salut all,
exact asta patesc si eu la HTC Meteor. pun o tema si dupa ce intru in start menu (ca s-o schimb sau efectiv ca sa folosesc un program) nu mai revine la home screen.
uneori cu restart se rezolva dar acum nu am mai reusit nici asa.
sa fie de la vreun plug-in? tema de acum foloseste LCD plugin...da, normal ca le-am instalat.
exact asta patesc si eu la HTC Meteor. pun o tema si dupa ce intru in start menu (ca s-o schimb sau efectiv ca sa folosesc un program) nu mai revine la home screen.
uneori cu restart se rezolva dar acum nu am mai reusit nici asa.
sa fie de la vreun plug-in? tema de acum foloseste LCD plugin...da, normal ca le-am instalat.
MW Addicted
940 mesaje
din 07/03/2006
Windows CE
daca va da erori din trastea incercati sa il salvati pe storage si stergeti dupa eroarea propriuzisa homehiff din aplication data-home-homehiff daca va apare.
Începător
14 mesaje
din 03/12/2006
03 decembrie 2006, 13:38:07
ce reprezinta home hiff ala?
macar daca fac ceva sa stiu de ce...
nu de alta, dar eu am vreo 4 home hiff-uri de astea
macar daca fac ceva sa stiu de ce...
nu de alta, dar eu am vreo 4 home hiff-uri de astea
MW Addicted
940 mesaje
din 07/03/2006
Windows CE
stergele si dai rastart si schimba home scrinul.
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
05 decembrie 2006, 16:28:34 • actualizat 05 decembrie 2006, 16:30:13 (1 ori)
am si eu o problema cu spv-ul as vrea sa stiu si eu cum se poate (daca se poate) opri tonul de apel cand primesc un mesaj am apasat pe toate tastele ba am schimbat si profilul pe silentios si nimic mp3-ul merge pana la capat fara al putea opri mentionez ca in cazul in care ma suna cineva apas pe tasta volum + sau - si se opreste dar in cazul mesajelor nu se intampla nimic astept o solutie daca se poate multumesc anticipat
Înapoi la HTC Windows Smartphone
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter