Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Orange SPV C600
39 524 vizualizări
2 637 răspunsuri
Linkuri topic "Orange SPV C600"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
940 mesaje
din 07/03/2006
Windows CE
Nu cred ca se poate eu am incercat toate posibilitatile. pun o mel scurta altceva nu stiu poate stie cineva pe forum.
Începător
32 mesaje
din 15/05/2006
Windows CE
fa o inregistrare mp3 cu liniste deplina,salveaz-o in storage card/my documents si seteaz-o ca sunet de apel pt. mesaje
si ai rezolvat problema :-P!
si ai rezolvat problema :-P!
MW Lurker
259 mesaje
din 10/11/2006
06 decembrie 2006, 15:36:43
Sunt programe cu care poti taia o bucata dintr-o melodie mp3(wav,midi).Eu am 13.000 de sunete de apel(mmf,midi,mp3,wav).Mai incolo le voi incarca pe site.
MW Addicted
940 mesaje
din 07/03/2006
Windows CE
cu ce deschizi .mmf? nu stiu un prog care sa le deschida.
MW Addicted
1882 mesaje
din 29/01/2006
06 decembrie 2006, 20:57:38
stie cineva spv c600 suporta java 1.4?
Începător
19 mesaje
din 13/02/2006
06 decembrie 2006, 21:24:00
am un C600 cu ROM de Qtek 8310 - vreau sa trec inapoi la ROM-ul de Orange, dar vreau sa imi fac backup la SMS-uri si MMS-uri, adica as vrea un program cu care dupa ce ii pun ROM-ul de Orange inapoi sa transfer SMS-urile si MMS-urile inapoi in tel. Exista asa ceva ?
Începător
16 mesaje
din 02/12/2006
06 decembrie 2006, 21:26:49
exista niste emulatoare java mai "sanatoase" ca cel stock?
Începător
7 mesaje
din 25/11/2006
06 decembrie 2006, 23:52:01
Bimm3r 06-12-2006 21:24:00
am un C600 cu ROM de Qtek 8310 - vreau sa trec inapoi la ROM-ul de Orange, dar vreau sa imi fac backup la SMS-uri si MMS-uri, adica as vrea un program cu care dupa ce ii pun ROM-ul de Orange inapoi sa transfer SMS-urile si MMS-urile inapoi in tel. Exista asa ceva ?PS: daca citeai cateva pagini inainte gaseai aceasta informatie
eu tot de aici am aflat de jeyo
08 decembrie 2006, 01:27:18
Am o problema si ma sacaie la cap ! Tasta dreapta sus nu merge decat daca dau o combinatie exemplu : home + tasta dreapta sus ...
( e cam stresant si enervant , ce pot face ? am pe el os : Imate SP 5
( e cam stresant si enervant , ce pot face ? am pe el os : Imate SP 5 Începător
7 mesaje
din 25/11/2006
08 decembrie 2006, 19:04:41
ceva impresii si din partea mea legat de c600....cursorul e un pic nebunel (dupa cum au remarcat si altii)...ieri mi s-a intamplat sa mearga foarte greu in jos (in rest mergea bine), iar astazi si-a revenit singur!
am folosit intr-un tarziu si eu displex si chiar face lucruri magice cu ecranul. ca nou nu poate fi, dar imaginea va fi incredibil de clara. am folosit acest displex si pe ecranul exterior al unui LG C2100. aveam o zgarietura destul de adanca provocata de frecarea cu un perete cu calciu. dupa operatii repetate de smirgheluire si frecare cu displex a disparut acel mic santulet de parca nu ar fi fost niciodata!
recomand cu incredere displex. l-am luat cu 16 ron de la domo. daca il comandati de pe net costa 15.2 ron
problema e ca mai avea doar la tineretului
am folosit intr-un tarziu si eu displex si chiar face lucruri magice cu ecranul. ca nou nu poate fi, dar imaginea va fi incredibil de clara. am folosit acest displex si pe ecranul exterior al unui LG C2100. aveam o zgarietura destul de adanca provocata de frecarea cu un perete cu calciu. dupa operatii repetate de smirgheluire si frecare cu displex a disparut acel mic santulet de parca nu ar fi fost niciodata!
recomand cu incredere displex. l-am luat cu 16 ron de la domo. daca il comandati de pe net costa 15.2 ron
problema e ca mai avea doar la tineretului
MW Lurker
259 mesaje
din 10/11/2006
08 decembrie 2006, 22:20:45 • actualizat 09 decembrie 2006, 22:00:31 (1 ori)
Pentru formate .mmf http://www.rogepost.com/dn/ueju
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
08 decembrie 2006, 22:49:44
bau_bau646 06-12-2006 21:37:01
TI OMAP 850 are 200mhz, nu 180 
... dar e fain ca il poti duce cam pana la 264MHz cu TIomapClockpt java & stuff.. vezi topicul Java pe Windows Smartphones. este un topic separat pt discutii in legatura cu platforme java, tweak-uri si altele
@Addix mai face probleme netu (adica sa nu se conecteze... stii tu eraorea aia)? ca am gasit care e buba
(traiasca google
) )@lenzexe, platforma java default suporta java midp 1.0 si java midp 2.0
@Reinhardt probabil home hiff este tema curenta compilata.. or?
mie nu imi face din astea, doar daca inchid procesul home.exe. pt a putea afisa homescreenul tre sa ii dau ori restart ori new task si sa scriu "home"
Iar daca am inchis din greseala taskul Start, tre rulat un nou task "home start". Se poate folosi CeleTask pt asta
@rnihai in cazu asta.. cica ultimul rom de la oraneg uk fixeaza problema asta (cu joystiku). dar problema e ca se decertifica mai greu.
@valmotor2 ce programe ruleaza in background? cumva right menu? incearca alta versiune a acestui program
in legatura cu sms inca nu am gasit (si nici cautat ) o solutie pt a opri din redare sunetul cand primest un mesaj. ca o sugestie foloseste ceva sunet scurt sau vibra
iar eu tin conectat destul de des telefonul la pc (deci se incarca prin usb) si nu am probleme. telu il am de peste 6 luni. oricum dupa un timp tot se duce (uzeaza) bateria.. deci..
08 decembrie 2006, 23:25:34
DSF - nu ruleaza nimic ... am dat restart la software si tot acelasi lucru face ..
tot combinatia home +right menu = ca sa functioneze right menu
ma gandesc ca e ceva pe la registry ?
tot combinatia home +right menu = ca sa functioneze right menu
ma gandesc ca e ceva pe la registry ? zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
08 decembrie 2006, 23:32:00 • actualizat 08 decembrie 2006, 23:35:54 (1 ori)
ciudat..nu am avut probleme de genu.. probabil o fi de la registry. nu stiu ce sfat sa-ti dau.. daca ai chef poti sa-i dai un hard reset
apropo.. sa vezi chestie ciudata. eu am setat in registrii sa-mi stocheze mailurile pe storage card. mai aveam 0,1MB liberi pe Storage Card si cand sa trimit mesaje imi dadea eroare ca nu pot trimite si primi mesaje
. Am facut rost de ceva memorie si dupa aia mi-a mers.. insa nu stiu ce am facut dar la un restart imi sterge tot din mesaje. a mai avut cineva problema asta?
si pt cei care au probleme cu internetu (dupa deconectare nu se pot conecta* primind eroarea 'The remote party has ended this connection.')
* - nu se pot conecta in conditii normale. daca primesc bip/apel de pe alt nr sau daca dau flight mode off/on merge
Problema e.... VITO Audio Notes cu optiunea de inregistrare automata a apelurilor. Am incercat eu si chiar asa e.. cand am deschis Audio Notes (cu optiunea amintita mai sus) imi face probleme.. si eu credeam ca e de vina oranj
apropo.. sa vezi chestie ciudata. eu am setat in registrii sa-mi stocheze mailurile pe storage card. mai aveam 0,1MB liberi pe Storage Card si cand sa trimit mesaje imi dadea eroare ca nu pot trimite si primi mesaje
. Am facut rost de ceva memorie si dupa aia mi-a mers.. insa nu stiu ce am facut dar la un restart imi sterge tot din mesaje. a mai avut cineva problema asta?si pt cei care au probleme cu internetu (dupa deconectare nu se pot conecta* primind eroarea 'The remote party has ended this connection.')
* - nu se pot conecta in conditii normale. daca primesc bip/apel de pe alt nr sau daca dau flight mode off/on merge
Problema e.... VITO Audio Notes cu optiunea de inregistrare automata a apelurilor. Am incercat eu si chiar asa e.. cand am deschis Audio Notes (cu optiunea amintita mai sus) imi face probleme.. si eu credeam ca e de vina oranj
08 decembrie 2006, 23:50:48
Am dat un hard reset , la fel ...
acum cateva zile , asa instanteneu mi s-a intamplat ... sa nu mai functioneze tasta aia decat cu combinatie
(( cine ma ajuta si pe mine ca e destul de stresant
(
acum cateva zile , asa instanteneu mi s-a intamplat ... sa nu mai functioneze tasta aia decat cu combinatie
(( cine ma ajuta si pe mine ca e destul de stresant
(
Înapoi la HTC Windows Smartphone
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter