Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Gheorghe si cu Ion ierau vecini buni. Gheorghe âl strigă pe Ion si âl ântreabă: mă Ioane vaca ta fumează mă? Da de ce mă ânt rebi mă? Păi ti-a luat foc sura mă!
de ce crocodilul este mai mult verde decat lung? pentru ca lung este doar pe lungime, dar verde este si pe lungime si pe latime! ) care este diferenta dintre un porc si o rama? porcul rama dar rama nu porc. ) imparatul verde traia peste 9 mari si 9 tari. intr-o dimineata, se trezeste, si privind de la geamul castelului, exclama: bai da ce departe stau! ) )
10 februarie 2006, 11:27:50 • actualizat 10 februarie 2006, 11:29:42 (1 ori)
La examenul de bacalaureat,profesorul ii zice unei blonde: -Imi pare rau dar nu esti destul de pregatita si va trebui sa te pic. -Dar dupa ce ma picati,ma puteti trece?zice blonda..
Un cioban ardelean statea pe iarba, în apropierea unei fântâni. Un om se duce la fântâna cu intentia de a bea. - Nu bea, omule, e otravita ! - Nem to dom. - Apoi bea, dar încet, ca-i rece.
un om disperat se taraia pe nisipul din Sahara mormaind incontinuu: apa... apa... apa... Vede o fantana si cand ajunge la ea exclama: APA! APA! dintr-o data scoate capul din fantana un om prafuit si spune: UNDE?!?!
Colonelul vizitează infirmeria regimentului, curios să vadă cum sunt îngrijiti bolnavii. Lângă unul din paturi, colonelul intreaba: - Ce ai soldat? - Hemoroizi, să trăiti! - Si cum te tratează? - Badijonări cu albastru de metil. - Ai vreo dorintă? - Nu, să trăiti! Dupa alti 5-6 pacienti cu aceeasi boală, tratati la fel si fără dorinte speciale de formulat, vine rândul lui Bula: - Tu de ce suferi? - De amigdalită, să trăiti! - Si cum te tratează? - Badijonări cu albastru de metil. - Ai vreo dorintă? - Da, să trăiti! Sa schimbe shomoiogul!
Cica un popa zbura cu avionul. Cheama stewardesa si-i zice: - Un whisky,te rog! Dupa un moment de gandire o intreaba: - La ce inaltime zburam acum? - La 16.000 m altitudine. - Hmm,prea aproape sunt de Sefu'. Adu-mi un ceai. :-)
un om se plimba prin padure si dintr-un copac ii cade o broasca pe cap. a doua zi, omul merge la doctor si cand intra in cabinetul de consultatii, broasca spune: ia uite domnule doctor ce mi-a crescut din fund!