Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Bancuri?!?!?!
58 086 vizualizări
2 721 răspunsuri
Linkuri topic "Bancuri?!?!?!"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
904 mesaje
din 15/12/2005
LG/U8138
Culmea frigiditatii: ea sa ii spuna lui: draga ma trezesti si pe mine dupa ce termini,da?
Începător
27 mesaje
din 22/01/2006
04 februarie 2006, 13:43:19 • actualizat 04 februarie 2006, 13:45:21 (1 ori)
un cersetor bate la o usa>ii deschide cineva iar el zice:nu aveti o felie de tort?respectivu e uimit de tupeu si intreaba dac n-ar fi mai potrivita o bucata de paine ;la care cersetorul ii motiveaza ca: stiu dar azi e ziua mea!!!!!!!!
drumul catre cimitir- sens unic
Note: Posts were merged
drumul catre cimitir- sens unic
Note: Posts were merged
MW Lurker
255 mesaje
din 23/09/2005
Nokia3100
Trei betivi mergeau in patru labe pe calea ferata.
-Aoleu! Ce de scari in blocul asta!
-Si ce rece e balustrada!
-Ia, ssst! Tu auzi? Vine liftul!
)
Mama si copilul la bazinul de inot:
-Mamico, imi dai voie in bazinul mare?
-Nu, pentru ca apa e prea adanca.
-Dar tata de ce are voie?
-Tata este asigurat.
Sotul, pe patul de moarte:
-Iubito, trebuie sa stii ceva!
-Ce, draga?
-Te-am inselat.
-Stiu, iubitule, de-aia te-am otravit.
Doua babe citeau ziarul:
-Auzi tu, zice una, doua babe violate in Ferentari!
-Si noi stam ca proastele in Titan!
)
-Aoleu! Ce de scari in blocul asta!
-Si ce rece e balustrada!
-Ia, ssst! Tu auzi? Vine liftul!
)Mama si copilul la bazinul de inot:
-Mamico, imi dai voie in bazinul mare?
-Nu, pentru ca apa e prea adanca.
-Dar tata de ce are voie?
-Tata este asigurat.
Sotul, pe patul de moarte:
-Iubito, trebuie sa stii ceva!
-Ce, draga?
-Te-am inselat.
-Stiu, iubitule, de-aia te-am otravit.
Doua babe citeau ziarul:
-Auzi tu, zice una, doua babe violate in Ferentari!
-Si noi stam ca proastele in Titan!
) MW Liker
60 mesaje
din 03/02/2006
SonyEricssonT230
Ziceti ma un banc bun!
MW Addicted
2121 mesaje
din 13/12/2005
1 aprecieri
04 februarie 2006, 16:39:18
"un banc bun"
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
1 bun: erau 3 pisoiasi si se laudau care e cel mai lenes. Primul pisoias zice... mai eu sunt asa de lenes ca imi pune stapanu laptic in farfuriuta si mi-e lene sa pap. Al doilea... a pai esti mic copil. mie imi pune stapanu laptic in farfuriuta si ma baga cu boticu in laptic si de lene nu iau nici o gurita. al treilea... ma... voi sunteti mici pe langa mine. tineti minte ca aseara se auzeau miorlaituri si gemete? aia:Da,da nu am putut sa dormim deloc. ala:Ma, eu eram...ma asezasem pe un coi da mi-era lene sa ma ridic
MW Addicted
1055 mesaje
din 12/11/2005
Nokia6170
@katy75 ce intelegi tu prin banc bun
da-ne un exemplu
da-ne un exemplu
MW Liker
85 mesaje
din 04/02/2006
Nokia6230i
De ce trebuie sa stea o bruneta intre doua blonde?ca sa le traduca ceea ce vorbesc barbatii.
)
) 好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
04 februarie 2006, 22:33:09
- Cum se enuntă principiul lui Arhimede?
- Un corp scufundat în apa este împins de jos în sus cu o fortă de două ori mai
mare decât cea cu care îl apăsăm noi pe individul respectiv.
- Un corp scufundat în apa este împins de jos în sus cu o fortă de două ori mai
mare decât cea cu care îl apăsăm noi pe individul respectiv.
MW Addicted
904 mesaje
din 15/12/2005
LG/U8138
Care e asemanarea dintr-o blonda la volan si o piersica?? Pe ambele le culegi din copac!
MW Addicted
1317 mesaje
din 24/09/2005
1 aprecieri
Nokia6170
anda! De unde le scoti?!
Tine-o tot asa, ca n-am mai ras de mult!
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
04 februarie 2006, 22:54:32
- De ce moare un neuron in capul unei blonde? - De singuratate.
- Cum masori inteligenta unei blonde? - Prin introducerea unui manometru in ureche.
- Cum tii o blonda ocupata toata ziua? - O pui intr-o camera rotunda si-i spui sa stea in colt. - Scrii pe ambele fete ale unei coli "Citeste pe verso".
- O blonda merge la Londra cu avionul; cum poti sa-i furi locul de la geam? - Ii spui ca locurile care merg la Londra sint cele din centru.
- De ce sint blondele asa usor de luat in pat? - Cui ii pasa?
- Ce-i dai unei blonde care are de toate? - Penicilina.
- De ce sint blondele incurcate in baie? - Trebuie sa-si dea singure pantalonii jos.
- Care este diferenta intre blonde si semnele de circulatie? - Unele semne spun stop.
- Care este diferenta intre o blonda si un bec? - Becul este mai destept, dar pe blonda o aprinzi mai repede.
- Cum aprinde o blonda lumina dupa ce a facut sex? - Deschide usa masinii.
- How do you confuse a blonde? - You don't. They're born that way.
Q: Cum asezi 4 blonde pe un scaun?A: Intorci scaunul invers.
- Ce zice o blonda cand atinge momentul orgasmului?- "Urmatorul, va rog"
- Ce se intampla daca scoti creierul unei blonde?- Ii creste coeficientul de inteligenta!
Q: Cum iti dai seama ca o blonda nu e virgina?A1: Creioanele sunt lipicioase! A2: Foloseste Pampers!
- De ce se spune ca blondele n-au simtul masurii?- Pentru ca li se spune ca atata |........................| inseamna 20 cm.
- Cum se cheama copilul unei blonde cu un italian?- Retardo!
- Cum convingi o blonda sa se casatoreasca cu tine?- Ii spui ca e insarcinata. - Ce te va intreba? "E al meu?"
- De ce blondele sunt asa de usor de adus in pat?- Cui pasa?
- Ce faci cand o blonda arunca cu un cui in tine?- Fugi cat poti... are o grenada in gura!
- Ce faci cand o blonda arunca cu o grenada in tine?- Ii scoti cuiul si o arunci inapoi.
- De ce blondele sunt confuze cand sunt la toaleta?- Trebuie sa-si dea jos propriii chiloti.
- Ce mananca o blonda virgina?- Mancare pentru bebelusi.
- Cum faci o blonda sa rada sambata?- Ii spui o gluma miercuri.
- De ce si-a pus blonda degetul peste cui cand il batea cu ciocanul? - Zgomotul ii provoca dureri de cap.
- Care e diferenta intre o blonda si un bec? - Becul e mai destept, dar blonda e mai usor de 'aprins'.
- Care e diferenta intre o blonda si o curva? - Blonda se culca cu toata lumea, curva se culca cu toata lumea in afara de tine.
- Care e diferenta intre o blonda si o masa de calcat? - E mai greu sa desfaci picioarele mesei de calcat.
Q: De ce nu poate minca o blonda o banana?A: Pentru ca nu-i poate gasi fermoarul.
I: De ce se imbraca blondele in pantaloni foarte stramti?R: Ca sa li se citeasca pe buze.
O blonda, catre instructorul de inot:- Chiar e-adevarat ca daca-mi scoateti degetul dintre picioare ma scufund?
Q: Stii care e asemanarea dintre o blonda si o halba de bere ?A: Amandoua sunt blonde si fac spume.
Q: Data nasterii?A: 24 iulie.Q: In ce an?A: In fiecare an.
Directorul apeleaza la psihologul firmei ca sa-l ajute la alegerea unei noi secretare. Psihologul profita de ocazie pentru a demonstra eficacitatea metodei sale moderne. Aceasta se rezuma la a pune candidatelor o simpla intrebare: "Cat fac doi si cu doi?" Prima fata raspunse promt:- Patru.A doua se gandi o clipa inainte de a raspunde:- Cred ca douazeci si doi.A treia raspunse imediat:- Poate sa fie patru sau poate sa fie douazeci si doi.Dupa ce candidatele iesira, psihologul se intoarse triumfgator catre boss:- Acum puteti vedea si dumneavoastra cate ati putut afla de la fiecare dintre candidate in urma intrebarii mele. Prima fata a dat raspunsul evident fara sa mai stea prea mult pe ganduri. A doua este mai subtila, insa a avut ezitari. A treia a actionat cu hotarare si s-a gandit la ambele posibilitati. Si-acum, pe care o preferati?Bossul m-a stat mult sa se gandeasca:- O angajez pe blondina inalta cu fusta mini.
- Cum masori inteligenta unei blonde? - Prin introducerea unui manometru in ureche.
- Cum tii o blonda ocupata toata ziua? - O pui intr-o camera rotunda si-i spui sa stea in colt. - Scrii pe ambele fete ale unei coli "Citeste pe verso".
- O blonda merge la Londra cu avionul; cum poti sa-i furi locul de la geam? - Ii spui ca locurile care merg la Londra sint cele din centru.
- De ce sint blondele asa usor de luat in pat? - Cui ii pasa?
- Ce-i dai unei blonde care are de toate? - Penicilina.
- De ce sint blondele incurcate in baie? - Trebuie sa-si dea singure pantalonii jos.
- Care este diferenta intre blonde si semnele de circulatie? - Unele semne spun stop.
- Care este diferenta intre o blonda si un bec? - Becul este mai destept, dar pe blonda o aprinzi mai repede.
- Cum aprinde o blonda lumina dupa ce a facut sex? - Deschide usa masinii.
- How do you confuse a blonde? - You don't. They're born that way.
Q: Cum asezi 4 blonde pe un scaun?A: Intorci scaunul invers.
- Ce zice o blonda cand atinge momentul orgasmului?- "Urmatorul, va rog"
- Ce se intampla daca scoti creierul unei blonde?- Ii creste coeficientul de inteligenta!
Q: Cum iti dai seama ca o blonda nu e virgina?A1: Creioanele sunt lipicioase! A2: Foloseste Pampers!
- De ce se spune ca blondele n-au simtul masurii?- Pentru ca li se spune ca atata |........................| inseamna 20 cm.
- Cum se cheama copilul unei blonde cu un italian?- Retardo!
- Cum convingi o blonda sa se casatoreasca cu tine?- Ii spui ca e insarcinata. - Ce te va intreba? "E al meu?"
- De ce blondele sunt asa de usor de adus in pat?- Cui pasa?
- Ce faci cand o blonda arunca cu un cui in tine?- Fugi cat poti... are o grenada in gura!
- Ce faci cand o blonda arunca cu o grenada in tine?- Ii scoti cuiul si o arunci inapoi.
- De ce blondele sunt confuze cand sunt la toaleta?- Trebuie sa-si dea jos propriii chiloti.
- Ce mananca o blonda virgina?- Mancare pentru bebelusi.
- Cum faci o blonda sa rada sambata?- Ii spui o gluma miercuri.
- De ce si-a pus blonda degetul peste cui cand il batea cu ciocanul? - Zgomotul ii provoca dureri de cap.
- Care e diferenta intre o blonda si un bec? - Becul e mai destept, dar blonda e mai usor de 'aprins'.
- Care e diferenta intre o blonda si o curva? - Blonda se culca cu toata lumea, curva se culca cu toata lumea in afara de tine.
- Care e diferenta intre o blonda si o masa de calcat? - E mai greu sa desfaci picioarele mesei de calcat.
Q: De ce nu poate minca o blonda o banana?A: Pentru ca nu-i poate gasi fermoarul.
I: De ce se imbraca blondele in pantaloni foarte stramti?R: Ca sa li se citeasca pe buze.
O blonda, catre instructorul de inot:- Chiar e-adevarat ca daca-mi scoateti degetul dintre picioare ma scufund?
Q: Stii care e asemanarea dintre o blonda si o halba de bere ?A: Amandoua sunt blonde si fac spume.
Q: Data nasterii?A: 24 iulie.Q: In ce an?A: In fiecare an.
Directorul apeleaza la psihologul firmei ca sa-l ajute la alegerea unei noi secretare. Psihologul profita de ocazie pentru a demonstra eficacitatea metodei sale moderne. Aceasta se rezuma la a pune candidatelor o simpla intrebare: "Cat fac doi si cu doi?" Prima fata raspunse promt:- Patru.A doua se gandi o clipa inainte de a raspunde:- Cred ca douazeci si doi.A treia raspunse imediat:- Poate sa fie patru sau poate sa fie douazeci si doi.Dupa ce candidatele iesira, psihologul se intoarse triumfgator catre boss:- Acum puteti vedea si dumneavoastra cate ati putut afla de la fiecare dintre candidate in urma intrebarii mele. Prima fata a dat raspunsul evident fara sa mai stea prea mult pe ganduri. A doua este mai subtila, insa a avut ezitari. A treia a actionat cu hotarare si s-a gandit la ambele posibilitati. Si-acum, pe care o preferati?Bossul m-a stat mult sa se gandeasca:- O angajez pe blondina inalta cu fusta mini.
MW Addicted
904 mesaje
din 15/12/2005
LG/U8138
Lool cint. O sa zica lumea ca avem ceva cu blondele.
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
04 februarie 2006, 23:08:31
eu-s baiat.nu mi-e frica daca zice lumea asa ceva... dar de tine... nu stiu...tu ai ceva cu blondele?
Înapoi la Free zone
Topicuri similare
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter