Autentificare
facebook MW pe Facebook
twitter MW pe Twitter
© Mobilewave.ro
versiunea desktop
Inițiator acum 21 ani
3dWARd
MW Addicted
Ultimul acum 8 ani
audculori
MW Addicted
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!

Bancuri?!?!?!

58 086 vizualizări
2 721 răspunsuri
eug
Începător
27 mesaje
din 22/01/2006
04 februarie 2006, 13:39:12
super@anda lollllllll
Publicitate
Publicitate
Anda
MW Addicted
904 mesaje
din 15/12/2005
LG/U8138
04 februarie 2006, 13:40:25
Culmea frigiditatii: ea sa ii spuna lui: draga ma trezesti si pe mine dupa ce termini,da? :)
eug
Începător
27 mesaje
din 22/01/2006
04 februarie 2006, 13:43:19 • actualizat 04 februarie 2006, 13:45:21 (1 ori)
un cersetor bate la o usa>ii deschide cineva iar el zice:nu aveti o felie de tort?respectivu e uimit de tupeu si intreaba dac n-ar fi mai potrivita o bucata de paine ;la care cersetorul ii motiveaza ca: stiu dar azi e ziua mea!!!!!!!!
drumul catre cimitir- sens unic

Note: Posts were merged
Brunetzica17
MW Lurker
255 mesaje
din 23/09/2005
Nokia3100
04 februarie 2006, 16:09:55
Trei betivi mergeau in patru labe pe calea ferata.
-Aoleu! Ce de scari in blocul asta!
-Si ce rece e balustrada!
-Ia, ssst! Tu auzi? Vine liftul! :))

Mama si copilul la bazinul de inot:
-Mamico, imi dai voie in bazinul mare?
-Nu, pentru ca apa e prea adanca.
-Dar tata de ce are voie?
-Tata este asigurat.

Sotul, pe patul de moarte:
-Iubito, trebuie sa stii ceva!
-Ce, draga?
-Te-am inselat.
-Stiu, iubitule, de-aia te-am otravit.

Doua babe citeau ziarul:
-Auzi tu, zice una, doua babe violate in Ferentari!
-Si noi stam ca proastele in Titan! :))
Katy75
MW Liker
60 mesaje
din 03/02/2006
SonyEricssonT230
04 februarie 2006, 16:26:34
Ziceti ma un banc bun!
MARU
MW Addicted
2121 mesaje
din 13/12/2005
1 aprecieri
04 februarie 2006, 16:39:18
"un banc bun" :lol:
Cint
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
04 februarie 2006, 20:33:14
1 bun: erau 3 pisoiasi si se laudau care e cel mai lenes. Primul pisoias zice... mai eu sunt asa de lenes ca imi pune stapanu laptic in farfuriuta si mi-e lene sa pap. Al doilea... a pai esti mic copil. mie imi pune stapanu laptic in farfuriuta si ma baga cu boticu in laptic si de lene nu iau nici o gurita. al treilea... ma... voi sunteti mici pe langa mine. tineti minte ca aseara se auzeau miorlaituri si gemete? aia:Da,da nu am putut sa dormim deloc. ala:Ma, eu eram...ma asezasem pe un coi da mi-era lene sa ma ridic
Asasin
MW Addicted
1055 mesaje
din 12/11/2005
Nokia6170
04 februarie 2006, 21:22:24
@katy75 ce intelegi tu prin banc bun :lol: da-ne un exemplu :roll:
Bannvir
MW Liker
85 mesaje
din 04/02/2006
Nokia6230i
04 februarie 2006, 21:33:52
De ce trebuie sa stea o bruneta intre doua blonde?ca sa le traduca ceea ce vorbesc barbatii. :))
Cint
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
04 februarie 2006, 22:33:09
- Cum se enuntă principiul lui Arhimede?
- Un corp scufundat în apa este împins de jos în sus cu o fortă de două ori mai
mare decât cea cu care îl apăsăm noi pe individul respectiv.
Anda
MW Addicted
904 mesaje
din 15/12/2005
LG/U8138
04 februarie 2006, 22:49:26
Care e asemanarea dintr-o blonda la volan si o piersica?? Pe ambele le culegi din copac! :)
Laur
MW Addicted
1317 mesaje
din 24/09/2005
1 aprecieri
Nokia6170
04 februarie 2006, 22:52:06
:roll: anda! De unde le scoti?! :lol: Tine-o tot asa, ca n-am mai ras de mult! :lol:
Cint
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
04 februarie 2006, 22:54:32
- De ce moare un neuron in capul unei blonde? - De singuratate.

- Cum masori inteligenta unei blonde? - Prin introducerea unui manometru in ureche.

- Cum tii o blonda ocupata toata ziua? - O pui intr-o camera rotunda si-i spui sa stea in colt. - Scrii pe ambele fete ale unei coli "Citeste pe verso".

- O blonda merge la Londra cu avionul; cum poti sa-i furi locul de la geam? - Ii spui ca locurile care merg la Londra sint cele din centru.

- De ce sint blondele asa usor de luat in pat? - Cui ii pasa?

- Ce-i dai unei blonde care are de toate? - Penicilina.

- De ce sint blondele incurcate in baie? - Trebuie sa-si dea singure pantalonii jos.

- Care este diferenta intre blonde si semnele de circulatie? - Unele semne spun stop.

- Care este diferenta intre o blonda si un bec? - Becul este mai destept, dar pe blonda o aprinzi mai repede.

- Cum aprinde o blonda lumina dupa ce a facut sex? - Deschide usa masinii.

- How do you confuse a blonde? - You don't. They're born that way.

Q: Cum asezi 4 blonde pe un scaun?A: Intorci scaunul invers.

- Ce zice o blonda cand atinge momentul orgasmului?- "Urmatorul, va rog"

- Ce se intampla daca scoti creierul unei blonde?- Ii creste coeficientul de inteligenta!

Q: Cum iti dai seama ca o blonda nu e virgina?A1: Creioanele sunt lipicioase! A2: Foloseste Pampers!

- De ce se spune ca blondele n-au simtul masurii?- Pentru ca li se spune ca atata |........................| inseamna 20 cm.

- Cum se cheama copilul unei blonde cu un italian?- Retardo!

- Cum convingi o blonda sa se casatoreasca cu tine?- Ii spui ca e insarcinata. - Ce te va intreba? "E al meu?"

- De ce blondele sunt asa de usor de adus in pat?- Cui pasa?

- Ce faci cand o blonda arunca cu un cui in tine?- Fugi cat poti... are o grenada in gura!

- Ce faci cand o blonda arunca cu o grenada in tine?- Ii scoti cuiul si o arunci inapoi.

- De ce blondele sunt confuze cand sunt la toaleta?- Trebuie sa-si dea jos propriii chiloti.

- Ce mananca o blonda virgina?- Mancare pentru bebelusi.

- Cum faci o blonda sa rada sambata?- Ii spui o gluma miercuri.

- De ce si-a pus blonda degetul peste cui cand il batea cu ciocanul? - Zgomotul ii provoca dureri de cap.

- Care e diferenta intre o blonda si un bec? - Becul e mai destept, dar blonda e mai usor de 'aprins'.

- Care e diferenta intre o blonda si o curva? - Blonda se culca cu toata lumea, curva se culca cu toata lumea in afara de tine.

- Care e diferenta intre o blonda si o masa de calcat? - E mai greu sa desfaci picioarele mesei de calcat.

Q: De ce nu poate minca o blonda o banana?A: Pentru ca nu-i poate gasi fermoarul.

I: De ce se imbraca blondele in pantaloni foarte stramti?R: Ca sa li se citeasca pe buze.

O blonda, catre instructorul de inot:- Chiar e-adevarat ca daca-mi scoateti degetul dintre picioare ma scufund?

Q: Stii care e asemanarea dintre o blonda si o halba de bere ?A: Amandoua sunt blonde si fac spume.

Q: Data nasterii?A: 24 iulie.Q: In ce an?A: In fiecare an.

Directorul apeleaza la psihologul firmei ca sa-l ajute la alegerea unei noi secretare. Psihologul profita de ocazie pentru a demonstra eficacitatea metodei sale moderne. Aceasta se rezuma la a pune candidatelor o simpla intrebare: "Cat fac doi si cu doi?" Prima fata raspunse promt:- Patru.A doua se gandi o clipa inainte de a raspunde:- Cred ca douazeci si doi.A treia raspunse imediat:- Poate sa fie patru sau poate sa fie douazeci si doi.Dupa ce candidatele iesira, psihologul se intoarse triumfgator catre boss:- Acum puteti vedea si dumneavoastra cate ati putut afla de la fiecare dintre candidate in urma intrebarii mele. Prima fata a dat raspunsul evident fara sa mai stea prea mult pe ganduri. A doua este mai subtila, insa a avut ezitari. A treia a actionat cu hotarare si s-a gandit la ambele posibilitati. Si-acum, pe care o preferati?Bossul m-a stat mult sa se gandeasca:- O angajez pe blondina inalta cu fusta mini.
Anda
MW Addicted
904 mesaje
din 15/12/2005
LG/U8138
04 februarie 2006, 22:59:20
Lool cint. O sa zica lumea ca avem ceva cu blondele. :)
Publicitate
Publicitate
Cint
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
04 februarie 2006, 23:08:31
eu-s baiat.nu mi-e frica daca zice lumea asa ceva... dar de tine... nu stiu...tu ai ceva cu blondele? :lol:
Înapoi la Free zone
Topicuri similare
Ing3ras
acum 13 ani
18
1 633 vizualizări
Aplicatie de Bancuri în Software iPhone  
Deschis de Ing3ras ⋅ acum 15 ani 1 2
Hotoman
acum 14 ani
1
391 vizualizări