Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Bancuri?!?!?!
58 086 vizualizări
2 721 răspunsuri
Linkuri topic "Bancuri?!?!?!"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
1352 mesaje
din 29/01/2006
MOT-C975
un cal era pe o pasune. ii intra o musca in gura. musca da sa iasa, dar calul era plecat...
MW Addicted
904 mesaje
din 15/12/2005
LG/U8138
Trei tipe discutau: -Sa vedeti ce am gasit in buzunar la barbatul meu! -Ce?intreaba celelalte. -Niste poze xxx. -Si ce ai facut cu ele? -Le-am aruncat in foc. -Asta nu-i nimic,zice a doua tipa.eu am gasit prezervative in buzunar la sot. -Si ce ai facut cu ele?le-ai aruncat in foc si tu? -A,nu.le-am gaurit si i le-am pus inapoi. Cea de-a treia tipa lesina.
MW Addicted
1352 mesaje
din 29/01/2006
MOT-C975
accident rutier in scotia: un taxi se prabuseste intr-o prapastie... 32 de morti...
MW Addicted
4287 mesaje
din 08/12/2005
1 aprecieri
SonyEricssonK500i
- Uite ce scrie aici in ziar,ca in capitala un om e calcat de masina la fiecare jumatate de ceas. Ce-or fi avand cu bietul om?
MW Lurker
255 mesaje
din 23/09/2005
Nokia3100
-De ce sta Trabantul la semafor desi s-a facut verde?... -S-a lipit intr-o guma de mestecat.
-De cati muncitori ai nevoie sa construiesti un Trabant?... -Doi. Unul decupeaza, celalalt lipeste.
-De ce nu are Trabantul centuri de siguranta?... -Pt ca ar putea fi confundat cu usurinta cu un rucsac.
-Cum poti dubla valoarea unui Trabant?... -Ii faci plinul!
-De cati muncitori ai nevoie sa construiesti un Trabant?... -Doi. Unul decupeaza, celalalt lipeste.
-De ce nu are Trabantul centuri de siguranta?... -Pt ca ar putea fi confundat cu usurinta cu un rucsac.
-Cum poti dubla valoarea unui Trabant?... -Ii faci plinul!
MW Addicted
1317 mesaje
din 24/09/2005
1 aprecieri
Nokia6600
-Bula, ai invatat tabla inmultirii?
-Mai am o strofa!
-Mai am o strofa!
MW Addicted
1317 mesaje
din 24/09/2005
1 aprecieri
Nokia6600
Culmea somnului:
-Sa visezi ca dormi.
-Sa visezi ca dormi.
MW Addicted
4121 mesaje
din 21/08/2005
1 aprecieri
11 februarie 2006, 14:51:18
promotie!!!! razuieste trei lumanari si trimite codul gasit prin sms la nr 1424 si poti castiga o excursie pe lumea cealalta!
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
SIE-CX65
Cati somalezi intra intr-un autobuz? Toti!
MW Lurker
255 mesaje
din 23/09/2005
Nokia3100
Merge Bula la bunica-sa si-i cere 200 de mii imprumut.
-Bunica, da-mi 200 mii imprumut.
-Pana cand?
-Pana nu-ti dau una!
Cum prinzi un iepure?
-Te ascunzi intr-un tufis si faci ca morcovul.
)
-Bunica, da-mi 200 mii imprumut.
-Pana cand?
-Pana nu-ti dau una!
Cum prinzi un iepure?
-Te ascunzi intr-un tufis si faci ca morcovul.
) MW Addicted
4287 mesaje
din 08/12/2005
1 aprecieri
SonyEricssonK500i
Mircea era mai lunga aia,dar n-o mai stiu. Ceva cu TRIMITE 3 CAPACE DE SICRIU LA 666... Poate o stie cineva
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
11 februarie 2006, 17:52:54
T: Te-ai distrat bine în vacantă?
A: Da! Am fost cu mama si prietenul ei la mare.
T: Si ce-ai făcut? Te împăcai bine cu el?
A: Da! Mă ducea în fiecare dimineată cu barca la vre-o 5Km de mal si eu înotam până pe plajă!
T: Si nu era greu?
A: Nu, era mai greu să ies din sac!
A: Da! Am fost cu mama si prietenul ei la mare.
T: Si ce-ai făcut? Te împăcai bine cu el?
A: Da! Mă ducea în fiecare dimineată cu barca la vre-o 5Km de mal si eu înotam până pe plajă!
T: Si nu era greu?
A: Nu, era mai greu să ies din sac!
MW Addicted
4287 mesaje
din 08/12/2005
1 aprecieri
SonyEricssonK500i
Mosul tigan,citind ziarul,exclama catre baba:
- Fa,aci scrie ca o bomba atomica costa 2 milioane de dolari.
- Doamne da,fa,sa cada una la noi in gradina!
- Fa,aci scrie ca o bomba atomica costa 2 milioane de dolari.
- Doamne da,fa,sa cada una la noi in gradina!
MW Addicted
1352 mesaje
din 29/01/2006
MOT-C975
doua baloane prin desert... unul zice: uite un cactussssss...
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
11 februarie 2006, 19:59:31
Un grup de baietani de liceu isi iau inima-n dinti si-i fac o vizita "frumoasei" cartierului. La plecare se scotocesc prin buzunare toti si constata, nefericiti, ca tot le mai lipsesc 20 de lei.- Lasati, baieti, zice frumoasa, voi sa fiti sanatosi.Studentul cheama supraveghetorul laboratorului:- Te rog, ajuta-ma, programul meu se incarca, dar nu face nimic.Supraveghetorul studiaza cazul facind ochii din ce in ce mai mari.- Pai, cum sa mearga daca ai pus totul in comentariu.- Stiu, zice studentul cu amaraciune, dar daca altfel nu s-a lasat compilat..Cuplu de tineri insuratei veseli si tandri in compartiment cu un ciufut.Trece vremea, cei doi scot o sticla de suc. Ca sa mai imbuneze mutra neagra din fata lor ii ofera de baut.- Nu beau.cei doi se retrag usor dezamagiti. Dupa un alt timp. Fata scoate pachetelul de mincare si, gratios, ofera calatorului incruntat.- Nu maninc.cei doi ies un pic pe culoar si, dupa o scurta sfatuiala, ajung la concluzia ca poate vecinul s-a suparat ca nu s-au facut nici un fel de prezentari. Reintra in compartiment, iar sotul, plin de complezenta, zice:- Sotia mea..- Nu f...
Înapoi la Free zone
Topicuri similare
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter