Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Dolce TV
30 324 vizualizări
448 răspunsuri
Linkuri topic "Dolce TV"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Symbian
o sa merg numai sa ma intalnesc cu el ca nu stiu exact unde sta si nu i-am luat nici nr de tel, dar il gasesc eu prin oras si cum aflu ceva va anunt.
MW Addicted
2713 mesaje
din 07/02/2006
8 aprecieri
Opera Mini
La Digi se poate cauta aceste fregvente sau numai la Dolce?
Symbian
cred ca se poate dar nu stiu exact cum ca eu am dolce nu am digi dar imi spunea cineva mai demult cand a aparut digi ca a reusit sa prinda si alte programe in afara de alea oferite de ei. O sa ma mai interesez.
MW Addicted
4901 mesaje
din 07/07/2007
Nokia6080osama6680 12-02-2008 22:32:46
o sa merg numai sa ma intalnesc cu el ca nu stiu exact unde sta si nu i-am luat nici nr de tel, dar il gasesc eu prin oras si cum aflu ceva va anunt.
apropo cine vrea sa aiba canalul, travel, subtitrat sa dea pe teletext la pagina 893. MW Addicted
2713 mesaje
din 07/02/2006
8 aprecieri
Opera Mini
Ok mai asteptam imformatii
Symbian
v-a tin la curent cu tot ce mai aflu. Mai incercati si voi. In revista satelit sunt toate frecventele free, daca o are cineva sa le puna aici sa incercam.
MW Luver
145 mesaje
din 18/10/2006
13 februarie 2008, 17:46:47
LoooooL se vede ca traim in ROmania ...nu se pot prinde si alte canale deoarece acelea nu sunt decriptate de cardul reciver-ului in functie de abonament.
se vor intoduce si canale noi si serv pay-per-view dar mai in functie de planul de marketing si analizele de pe piata
se vor intoduce si canale noi si serv pay-per-view dar mai in functie de planul de marketing si analizele de pe piata
MW Addicted
4901 mesaje
din 07/07/2007
Nokia6080
TNTMAN, cred ca pana în 2015 vom avea ce S-a promis ca vom avea în 2007.
eu am dat telefon de mai multe ori pentru viasat history! Şi mi S-a spus foarte politicos, ca cererea mea a fost înregistrată! Şi ca daca vor fi și alte cereri, se va introduce acest canal. Surpriza, ultima data cand am dat telefon mi S-a spus ca nu S-a înregistrat nici macar o singura cerere pentru acest canal! Deși 2 vecini au dat telefon chiar în față mea pentru acest canal. Concluzia? Romtelecom minte cu nerușinare.
eu am dat telefon de mai multe ori pentru viasat history! Şi mi S-a spus foarte politicos, ca cererea mea a fost înregistrată! Şi ca daca vor fi și alte cereri, se va introduce acest canal. Surpriza, ultima data cand am dat telefon mi S-a spus ca nu S-a înregistrat nici macar o singura cerere pentru acest canal! Deși 2 vecini au dat telefon chiar în față mea pentru acest canal. Concluzia? Romtelecom minte cu nerușinare. MW Luver
145 mesaje
din 18/10/2006
14 februarie 2008, 16:59:27 • actualizat 14 februarie 2008, 17:00:09 (1 ori)
ce cerere sa fie inregistrata pentru introducere Viasat?
) tu te auzi ce spui:-? ...poate a fost inregistrata sugestia ...dar doar atat ...
introducerea de noi canale necesita o analiza de piata ..deoarece pt a se introduce noi canale trebuie inchiriat pe "gazduirea satelitului" mai multe pachete de emisie ......ceea ce inseamna o investitie.......deci .....mai asteapta ...sau cauta-ti un job sa nu mai stai toata ziua la TV
)
)
apropo romtelecom nu minte...cum sa minta cu ceva ce nu exista
)
) tu te auzi ce spui:-? ...poate a fost inregistrata sugestia ...dar doar atat ...introducerea de noi canale necesita o analiza de piata ..deoarece pt a se introduce noi canale trebuie inchiriat pe "gazduirea satelitului" mai multe pachete de emisie ......ceea ce inseamna o investitie.......deci .....mai asteapta ...sau cauta-ti un job sa nu mai stai toata ziua la TV
)
)apropo romtelecom nu minte...cum sa minta cu ceva ce nu exista
) MW Addicted
4901 mesaje
din 07/07/2007
Nokia6080
TNTMAN, ești prea deștept' pentru MOBILEWAVE! Mi S-a spus ca S-a înregistrat sugestia mea! Daca vrei sa te erijezi în avocatul romtelecom vino și cu argumente! Romtelecom minte cu NERUŞINARE! Şi asta poți sa constați daca citești ghidul dolce, unde scrie clar ca în 2007 vom avea, radio, interactiv și pay_per_wiev! Şi ce avem? NIMIC! Sa îmi iau un job? Puțin respect pentru clienți! Nu uita ca din banii noștri îți ei SALARIUL.
MW Luver
145 mesaje
din 18/10/2006
15 februarie 2008, 14:00:42 • actualizat 15 februarie 2008, 14:04:21 (2 ori)
cu cat suflet ai scris asta aliiin,
) mai respira sa nu cumva sa faci vre-un infarct.
am zis eu ceva de avocat sau ti se pare de foame? ,,,repet ideea ia-ti un job
) si vei avea bani sa iti cumperi un radio sa poti asculta ...app la ce iti trebuie radio pe TV ? tv e sa te uiti la el nu sa asculti,,,,,sau tipic romanesc cat mai mult pe cat mai putini bani
mare problema a romtelecomului daca tu renunti la dolce ...ce e un abon de 4,2E pe langa milioanele de E incasate lunar
)..
) mai respira sa nu cumva sa faci vre-un infarct.am zis eu ceva de avocat sau ti se pare de foame? ,,,repet ideea ia-ti un job
) si vei avea bani sa iti cumperi un radio sa poti asculta ...app la ce iti trebuie radio pe TV ? tv e sa te uiti la el nu sa asculti,,,,,sau tipic romanesc cat mai mult pe cat mai putini bani mare problema a romtelecomului daca tu renunti la dolce ...ce e un abon de 4,2E pe langa milioanele de E incasate lunar
).. MW Addicted
4901 mesaje
din 07/07/2007
Nokia6080
0TNTMAN0, am sistem audio performant! Şi prind o grămadă de canale radio! Şi am 7 feluri de sunet! De ce vreau radio pe tv? Pentru ca vreau ca romtelecom sa își onoreze promisiunile! Şi sa nu ne mai ia de proști! Apropo eu nu plătesc 4 euro. Am toate pachetele la tv. Şi confort nelimitat la telefon. Şi vine în curand și netul! Pustiule o sa mori de foame dacă te vei purta așa cu, clienți!
ai pierderi de memorie? De ce întreb? Pentru ca ai uitat sa amintești de pay_per_wiev și de interactiv! Cand o sa fii dat afara de la romtelecom, sa îmi trimiți un pm, cu adresa ta! Ca sa îți trimit un pachet lunar! Ca doar suntem oameni!
ai pierderi de memorie? De ce întreb? Pentru ca ai uitat sa amintești de pay_per_wiev și de interactiv! Cand o sa fii dat afara de la romtelecom, sa îmi trimiți un pm, cu adresa ta! Ca sa îți trimit un pachet lunar! Ca doar suntem oameni! MW Luver
145 mesaje
din 18/10/2006
15 februarie 2008, 21:18:09 • actualizat 15 februarie 2008, 21:19:56 (1 ori)
vorbeam de anumite servicii.....nu de statutul social al fiecaruia.......asa si la ce te ajuta scandalul asta cu posturile de radio:-? romanul cand nu are ce manca urla ...cam asta faci tu ..;) ..tocmai m-am angajat ca manager pe canalele de vanzare ...asa ca nu o sa fiu dat afara decat cand vei ajunge tu inginer de proiect la NASA ...dar totusi sa nu aberam .....rabdare pustiule.......or sa vina toate in curand ....iar pay_per_view si interactiv nu stiu la ce iti as=juta daca zici ca vine netu
..have fun si am incheiat discutia
PS: ai 7 feluri de sunet:-? ...daca le ai tu sistemul ce mai are ....
catot ne dam in sisteme ...eu am Logitech z500 ...;) nice sound of the underground.
PS 2 : tu o sa mori de foame daca mai esti asa analfabet ...... in contextul tau de mai sus , clienti se scrie cu 2 de i ...dar hai sa o lasam balta ..asta e forum despre serviciul dolce nu de morala si etica
..have fun si am incheiat discutiaPS: ai 7 feluri de sunet:-? ...daca le ai tu sistemul ce mai are ....
catot ne dam in sisteme ...eu am Logitech z500 ...;) nice sound of the underground.
PS 2 : tu o sa mori de foame daca mai esti asa analfabet ...... in contextul tau de mai sus , clienti se scrie cu 2 de i ...dar hai sa o lasam balta ..asta e forum despre serviciul dolce nu de morala si etica
MW Addicted
4901 mesaje
din 07/07/2007
Nokia6080
Nu ești în măsura sa vorbești despre mine! Pentru ca nu ma cunoști! Nu sunt muritor de foame! Analfabet nici atat, ( aici ai depasit măsură! Ți-aș putea răspunde la fel, dar nu vreau sa facem circ! Unii oamenii se asteaptă sa vada informații, cand citesc acest topic. Şi tu ai fi în măsură sa le oferi. ) orice om poate greși cand scrie. De ce vreau pay_per_wiev? Pentru ca ar fi util sa pot da' 1 sau 2 euro pentru un concert live sau pentru un eveniment sportiv. Apropo și boom și digi au acest serviciu. Azi au sunat cei de la dolce și l-au întrebat pe tatăl meu daca ar fi dispus sa plateasca un euro și ceva pentru un posibil canal, care ar putea difuza meciurile de fotbal din campionatul intern! Despre asta ce ne poți spune? Are romtelecom în vederile sale sa deschida un astfel de canal?
MW Luver
145 mesaje
din 18/10/2006
16 februarie 2008, 11:39:03
dar tu esti in masura sa vorbesti de mine:-? ma cunosti cumva si nu stiu?..... stai in Bucuresti in Piata Unirii? poate esti vecinul meu si nu stiu eu ..
in primul rand evenimentele pay_per_view se platesc cu peste 3E.... dar concerte live nu o sa vezi , dar tu asteapta pana atunci
)
in al doilea rand analfabet esti ...nu ai acordat la plural substantivul "clienti"
de ce trebuie sa faci tot timpul comparatie cu digi sau boom? noi suntm dolce si asta e politica noastra , nu o facem in comparatie cu nimeni ...se vor mai introduce cateva posturi pe viitor si probabil de aceea ai fost sunat.
GATA PUNCT!!! astept intrebari si de la altcineva, daca mai vrei lamuriri sa suni la 930 aliiin ...ok;) mersi de intelegere!
in primul rand evenimentele pay_per_view se platesc cu peste 3E.... dar concerte live nu o sa vezi , dar tu asteapta pana atunci
)in al doilea rand analfabet esti ...nu ai acordat la plural substantivul "clienti"
de ce trebuie sa faci tot timpul comparatie cu digi sau boom? noi suntm dolce si asta e politica noastra , nu o facem in comparatie cu nimeni ...se vor mai introduce cateva posturi pe viitor si probabil de aceea ai fost sunat.
GATA PUNCT!!! astept intrebari si de la altcineva, daca mai vrei lamuriri sa suni la 930 aliiin ...ok;) mersi de intelegere!
Înapoi la DTH/Televiziune digitală
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter