Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Dolce TV
30 324 vizualizări
448 răspunsuri
Linkuri topic "Dolce TV"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
SonyEricssonS500i
Pai daca se vede super bine pe televizoare normale de ce nu s-ar vedea la fel de bine și pe lcd?
MW Addicted
924 mesaje
din 11/03/2006
11 aprecieri
Windows CE
sorry de oftopic Reanu da unde stai in vaslui ca eu stiam ca peste tot ai interne daca nu fibra modem
MW Addicted
4901 mesaje
din 07/07/2007
Nokia6080Reanu 06-12-2007 13:30:16
Cit ajunge rata? Ca m.ar tenta. Eu am cablu in poarta de la rds dar au bagat tata de instalare pt case de 150lei...Si e doar cablu fara net sau tel . Ah. Dar pt ca nu e fibra optica. .se prind toate posturile extra+. Dar taxa e mare de instalare. Asa ca. ..dolceee
merita nu mai sta pe gânduri! @lenzexe daca se vede perfect pe un tv normal! Îți dai seama cum se vede pe un lcd.
MW Addicted
1882 mesaje
din 29/01/2006
06 decembrie 2007, 16:30:03
sambata sau duminica imi iau lcd (acum nu stiu daca de 66cm sau 82cm...12mp camera
)..si apoi vorbesc pt dolce....doar Romania are meciuri importante la europene..chiar daca o sa o ia pe coaja
)
...sper sa fiu la fel de multumit de serviciile RTC ca si pana acum (clicknetul a fost o afacere reusita pt mine
)
..sa nu uit sa-mi iau si stand cu 2-3 polite..ca va veni si receiverul...
)..si apoi vorbesc pt dolce....doar Romania are meciuri importante la europene..chiar daca o sa o ia pe coaja
)...sper sa fiu la fel de multumit de serviciile RTC ca si pana acum (clicknetul a fost o afacere reusita pt mine
)..sa nu uit sa-mi iau si stand cu 2-3 polite..ca va veni si receiverul...
MW Addicted
4901 mesaje
din 07/07/2007
Nokia6080
@lenzexe, ai grija cand faci cererea! Ca eu am facut cerere pentru un vecin, vineri seara, și duminica dimineața au venit sa îi instaleze antena. Cand dai telefon, sa ai și buletinu la tine, pentru ca îți cere cnp-ul.
MW Addicted
1882 mesaje
din 29/01/2006
08 decembrie 2007, 19:35:24
@aliin - s-ar putea sa nu-mi aprobe dolce pt ca vecinul a vrut si el iar expertul trimis de ei a a zis ca nu poate avea semnal bun din cauza unor copaci...acum intrebarea este: exista numai o anumita pozitie de orientare a aantenei=farfuriei? de ex sud-est?
SonyEricssonS500i
Cât costă pachetul cu CinemaX,CinemaX 2 si HBO Comedy?
MW Addicted
4901 mesaje
din 07/07/2007
Nokia6080lenzexe 08-12-2007 19:35:24
@aliin - s-ar putea sa nu-mi aprobe dolce pt ca vecinul a vrut si el iar expertul trimis de ei a a zis ca nu poate avea semnal bun din cauza unor copaci...acum intrebarea este: exista numai o anumita pozitie de orientare a aantenei=farfuriei? de ex sud-est?
SonyEricssonS500i
Partea proasta e că eu deja am HBO! Cred ca îl scot,si bag pachetul max pack
MW Addicted
4901 mesaje
din 07/07/2007
Nokia6080
Așa sa faci! Am impresia ca plătești 2,9 euro pentru hboo, nu? În 3,9 euro le ai pe toate!
și pe hboo comedy și cinemax sunt filme tari!
și pe hboo comedy și cinemax sunt filme tari!
MW Addicted
4901 mesaje
din 07/07/2007
Opera Mini
Azi S-a mai introdus un program în pachetul de baza! Movies 24! Un canal care difuzează filme 24 din 24!
acum avem 6 canale de filme în pachetul de baza! Eu am și pachetul max pack, și astfel am 10 canale de filme!
acum avem 6 canale de filme în pachetul de baza! Eu am și pachetul max pack, și astfel am 10 canale de filme!
MW Addicted
4477 mesaje
din 09/08/2007
20 aprecieri
Symbian
Radio cand baga astia?
MW Addicted
4901 mesaje
din 07/07/2007
Opera Mini
Am întrebat și au spus ca or sa bage și radio! Dar mai durează un timp! Daca m-au mințit, va mint și eu! Oricum eu sunt mulțumit ca a venit și acest canal.
MW Addicted
4901 mesaje
din 07/07/2007
Nokia6080
Incepand cu luna ianuarie, telesport va costa doar 0,5 euro!
SonyEricssonS500i
Dar pana acum cat a costat?
Înapoi la DTH/Televiziune digitală
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter