Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Dolce TV
30 324 vizualizări
448 răspunsuri
Linkuri topic "Dolce TV"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
4901 mesaje
din 07/07/2007
Nokia6080
A costat 1,4 euro!.
MW Addicted
1882 mesaje
din 29/01/2006
17 decembrie 2007, 16:51:59
mi-am facut si eu cerere online..mi-e lene sa sun
astept sa ma contacteze si sa vina ingineru lu peste sa-mi zica daca merge pus..parca vad ca nu se poate
)
..la altii nu ma duc...au si preturi la echipamente si instalare
...daca nu se poate bag upc-ul din nou...sau tai copacii aia...pun niste golani din cartier bineinteles..dar is cam multi..ma vedeti la tv la stiri
) nebunul care a taiat copacii ca sa aiba dolce pe tv
)
astept sa ma contacteze si sa vina ingineru lu peste sa-mi zica daca merge pus..parca vad ca nu se poate
)..la altii nu ma duc...au si preturi la echipamente si instalare
...daca nu se poate bag upc-ul din nou...sau tai copacii aia...pun niste golani din cartier bineinteles..dar is cam multi..ma vedeti la tv la stiri
) nebunul care a taiat copacii ca sa aiba dolce pe tv
) MW Addicted
4901 mesaje
din 07/07/2007
Nokia6080
Şi ți-ai lăsat datele personale? Ai optat pentru pachetu de baza? Şi sa știi ca nu au obiceiul sa verifice înainte! Vin și gata! Chiar ieri au fost la noi în comuna, și au instalat la 2 persoane!
MW Addicted
1882 mesaje
din 29/01/2006
17 decembrie 2007, 17:51:29
da pachetul de baza...pt abonati...se cerea nume...cod abonat si nr telefon..am dat pe ala de mobil ca sa ma poata gasi
MW Addicted
848 mesaje
din 15/08/2006
18 decembrie 2007, 09:09:57
stiti ceva de serviciul de internet de la dolce?au macar in proiect asa ceva?
Opera Mini
nu cred pt ca romtelecomul are clicknet pt net!
MW Addicted
1882 mesaje
din 29/01/2006
19 decembrie 2007, 14:07:15
...s-au miscat asa repede
dar degeaba..nu pot avea dolce pt ca trebuia sa locuiesc pe latura opusa a blocului
spre sud est parca...deci
(
...solutia: ma mut
)
dar degeaba..nu pot avea dolce pt ca trebuia sa locuiesc pe latura opusa a blocului
spre sud est parca...deci
(...solutia: ma mut
) MW Addicted
4901 mesaje
din 07/07/2007
Nokia6080
Îmi pare rău! Ți-am spus că se mișcă repede! La mine este o adevărată nebunie, toată lumea își pune dolce! Pentru ca la digi sunt probleme cu semnalu! Şi la dolce nu au fost probleme niciodată!
Începător
3 mesaje
din 24/10/2005
Nokia6630
Se pot folosi 2 receivere, ba chiar 10, cu o singura cartela Dolce. Doar ca acea cartela nu va fi pusa in receptorul oficial, ci intr.un receptor Echosmart 791 de exemplu. Celelalte receptoare pot fi si Echosmart 771 (sunt mai ieftine) . Si pentru cei ce nu stiu : pachetul didi tv este 'spart' de app 4 luni.
Se decodeaza absolut toate canalele din pachet, inclusiu Hbo, Cinemax,Discovery (pachet full), Private Spice. Toate la un pret de 200. Atat costa receptorul.
Si ca bonus se mai decodeaza vrea 300 programe premium. )b
Se decodeaza absolut toate canalele din pachet, inclusiu Hbo, Cinemax,Discovery (pachet full), Private Spice. Toate la un pret de 200. Atat costa receptorul.
Si ca bonus se mai decodeaza vrea 300 programe premium. )b MW Addicted
4901 mesaje
din 07/07/2007
Nokia6080
@druydul, și daca află aia de șmecheriile noastre? Ai spus ca mai sunt 300 de canale, dar unde sunt? Ca nu se prind nici cu banii nici fara banii! Tu ai verificat aceste chestii? Ai dolce?
Începător
3 mesaje
din 24/10/2005
Nokia6630
Verificat si merge. Am folosit 1 cartela Dolce la 6 receivere Echosmart. Pe fiecare receiver se vedea un alt program
/ pune 100 canale frantuzesti, 100 nemtesti, vreo 80 poloneze, si tot atatea arabe si vezi ce iese.
aici nu am inclus pachetul digi (peste 100 programe). Toate acestea se pot decoda cu un receiver ordinar ce nu depaseste 180 lei. / Legal nu e, dar atat timp cat nu bati toba nu are nimeni ce sa.ti faca.
/ pune 100 canale frantuzesti, 100 nemtesti, vreo 80 poloneze, si tot atatea arabe si vezi ce iese.
aici nu am inclus pachetul digi (peste 100 programe). Toate acestea se pot decoda cu un receiver ordinar ce nu depaseste 180 lei. / Legal nu e, dar atat timp cat nu bati toba nu are nimeni ce sa.ti faca. MW Addicted
4901 mesaje
din 07/07/2007
Nokia6080
Eu am deja 2 receivere, Adica atatea cate îmi sunt necesare! Şi oricum nu aș ști sa le decodez! Dar nu prea ma intereseaza.
MW Luver
151 mesaje
din 23/06/2005
Windows CEdruydul 19-12-2007 15:46:13
Verificat si merge. Am folosit 1 cartela Dolce la 6 receivere Echosmart. Pe fiecare receiver se vedea un alt program
aici nu am inclus pachetul digi (peste 100 programe). Toate acestea se pot decoda cu un receiver ordinar ce nu depaseste 180 lei. / Legal nu e, dar atat timp cat nu bati toba nu are nimeni ce sa.ti faca.MW Addicted
1882 mesaje
din 29/01/2006
19 decembrie 2007, 16:58:20
ma duc la upc...tot is mai buni decat cablul asta ordinar pe care-l am...
Începător
3 mesaje
din 24/10/2005
Nokia6630
Stor, iti dau dreptate doar in privinta sistemului de codare folosit de cei 2 operatori. Dar , ca tema de studiu...merge cartela Dolce pe un alt receptor.
si daca sunt puse mai multe receptoare in sharing , prin rs232, merge si pe celelalte receptoare. Si ca sa te lamuresti intra pe www.Rdi-sat.Com sau www.sateliti.Org . Bafta si spor la studiu )b
si daca sunt puse mai multe receptoare in sharing , prin rs232, merge si pe celelalte receptoare. Si ca sa te lamuresti intra pe www.Rdi-sat.Com sau www.sateliti.Org . Bafta si spor la studiu )b
Înapoi la DTH/Televiziune digitală
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter