de ce fac comparația între ceilalți operatori dth și dolce? Pentru ca nu am cerut nimic în plus fața de ce s-a promis! Tu chiar nu ai citit ghidul dolce? Un eveniment pay_per_wiev costa între 1 și 2 euro la digi! Şi stai liniștit ca sunt și concerte. Şi sa știi ca eu inca consider dolce, cea mai buna varianta de pe piața! Şi cam toți vecini mei au dolce! Şi pe mulți i-am îndrumat chiar eu. Ps cei interesați de religie au un motiv de bucurie! Aseara în grila dolce, a intrat și programul trinitas. Program care difuzeaza doar emisiuni și documentare religioase!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Dolce TV
30 324 vizualizări
448 răspunsuri
Linkuri topic "Dolce TV"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
4901 mesaje
din 07/07/2007
Nokia6080
TNTMAN, daca eu sunt analfabet, tu ești prost crescut și ai carențe în educație! Daca vrei sa îmi răspunzi sa o faci în privat! Ca ceilalți useri nu sunt obligați sa asiste la certurile noastre.
de ce fac comparația între ceilalți operatori dth și dolce? Pentru ca nu am cerut nimic în plus fața de ce s-a promis! Tu chiar nu ai citit ghidul dolce? Un eveniment pay_per_wiev costa între 1 și 2 euro la digi! Şi stai liniștit ca sunt și concerte. Şi sa știi ca eu inca consider dolce, cea mai buna varianta de pe piața! Şi cam toți vecini mei au dolce! Şi pe mulți i-am îndrumat chiar eu. Ps cei interesați de religie au un motiv de bucurie! Aseara în grila dolce, a intrat și programul trinitas. Program care difuzeaza doar emisiuni și documentare religioase!
de ce fac comparația între ceilalți operatori dth și dolce? Pentru ca nu am cerut nimic în plus fața de ce s-a promis! Tu chiar nu ai citit ghidul dolce? Un eveniment pay_per_wiev costa între 1 și 2 euro la digi! Şi stai liniștit ca sunt și concerte. Şi sa știi ca eu inca consider dolce, cea mai buna varianta de pe piața! Şi cam toți vecini mei au dolce! Şi pe mulți i-am îndrumat chiar eu. Ps cei interesați de religie au un motiv de bucurie! Aseara în grila dolce, a intrat și programul trinitas. Program care difuzeaza doar emisiuni și documentare religioase! MW Addicted
2891 mesaje
din 27/04/2006
24 aprecieri
17 februarie 2008, 10:57:01
Bine ca a dat trinitas. Dar SperantaTv de ce nu adauga?
multi vecini de-ai mei vor speranta. Si eu vreau...
multi vecini de-ai mei vor speranta. Si eu vreau...
NokiaE61i-1
se merita sa ma duc la Dolce?
MW Addicted
2891 mesaje
din 27/04/2006
24 aprecieri
17 februarie 2008, 12:06:36
Eu nu ma plang. Merge bine dolce-ul. Cred ca se merita. Nu am vazut celelalte televiziuni prin satelit(max, digi, etc)
MW Addicted
4901 mesaje
din 07/07/2007
Nokia6080Catalinho 17-02-2008 11:20:07
se merita sa ma duc la Dolce?MW Addicted
2891 mesaje
din 27/04/2006
24 aprecieri
17 februarie 2008, 12:32:31
E un program (ceva in genu` ca trinitas) crestin adventist.
MW Addicted
4901 mesaje
din 07/07/2007
Nokia6080
Este suficient trinitas! Deși nu am nimic împotriva unui canal pentru adventisti! Eu mi-aș dori foarte mult sa am canalele viasat history, viasat explorer și zone reality! Şi aș fi dispus sa plătesc pentru ele.
MW Addicted
2891 mesaje
din 27/04/2006
24 aprecieri
17 februarie 2008, 13:19:29
Pai si eu as vrea speranta
trinitas nu ma intereseaza.
trinitas nu ma intereseaza. MW Addicted
4901 mesaje
din 07/07/2007
Nokia6080
O sa ai mult de așteptat! Pentru ca ăștia de la dolce opereaza foarte greu schimbări în grilă de programe!
MW Addicted
2891 mesaje
din 27/04/2006
24 aprecieri
17 februarie 2008, 13:40:32
Pai daca nu pun, dupa ce se termina contractu` renunt si pun cablu
MW Addicted
4901 mesaje
din 07/07/2007
Nokia6080
Da' și tu telefon și expuneti parerile! La mine nu trece o luna fara sa dau telefon!.
MW Addicted
2144 mesaje
din 31/03/2006
5 aprecieri
Windows CE
emmy&allin,trinitas si speranta ce programe au?...inmormantari live,dedicatii live(vesnica pomenire) si alte deastea?....
nu inteleg cum ar putea cineva sa urmareasca asemenea posturi.....eu daca as avea dintre astea si minimax as alege MINIMAX-UL!!!
nu inteleg cum ar putea cineva sa urmareasca asemenea posturi.....eu daca as avea dintre astea si minimax as alege MINIMAX-UL!!!
MW Addicted
4901 mesaje
din 07/07/2007
Nokia6080
Voxxx, programul trinitas, difuzeaza emisiuni și documentare religioase! Eu nu îl urmaresc. În legatura cu minimax, nu ai gusturi rele!
nepoata mea, urmărește doar acel canal de desene animate! Sunt mai educative.
nepoata mea, urmărește doar acel canal de desene animate! Sunt mai educative. MW Luver
145 mesaje
din 18/10/2006
Symbian
aliiin eu am terminat-o de mult..vad ca tu tot dai dovada de proasta crestere. PUNCT!!! Ai inteles!!Punct.
MW Addicted
4901 mesaje
din 07/07/2007
Nokia6080
TNTMAN, eu am încetat de mult! Vad ca tu nu te înduri sa renunți! Deja te faci de ras! Eu te-am rugat sa continuam în privat! Dar vad ca nu poți sa înțelegi!
Înapoi la DTH/Televiziune digitală
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter