Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
multumesc dsf! merge acum! in loc de contacte scrie persoane de contact! merge bine! ce nu inteleg e de ce imi facea figura aia! calea din folderul ala era corecta!
16 ianuarie 2007, 17:56:46 • actualizat 16 ianuarie 2007, 17:57:35 (1 ori)
Mi s-a intamplat o chestie ciudata azi...de fapt e a doua oara de cand am telefonul. Mi s-au sters toate cuvintele pe care le salvasem in T9 si totodata mi s-a schimbat marimea fontului in IE. Nu stiu daca au legatura una cu alta dar e super ciudata si enervanta faza asta Anyone else had this problem ? La IE am rezolvat imediat dar la T9 nu mai stau eu ore in sir sa scriu n cuvinte.
Ress cum ai schimbat fontul pe IE Ca pe unele siteuri e scrisu asa mic si n-ai optiunea 'panoramare' 2 exemple: wox.try.hu (chat-ul extreme) si mopilot.com
16 ianuarie 2007, 18:16:16 • actualizat 16 ianuarie 2007, 18:20:40 (1 ori)
vladc 16-01-2007 16:35:13
Mi-am luat si eu spv c100 e mai greu la inceput da sper sa ma obisnuiesc repede
te obisnuiesti felicitari pt alegere // acum o mare rugaminte. ajutati-ma si pe mine careva, cum sa fac sa descarc aplicatiile java pe sim+. stiu ca trebuie sa mut un director (tao parca) dar nu cunosc amanunte. si pls explicati ca la clasa 1 :-D lol
IP-XCENTRIC 16-01-2007 18:15:40
in dreapta ecranului ai menu.dai pe el,apoi zoom si alegi font size.
asta stiam ip-x dar incearca tu pe una din adresele date de mine si spune-mi daca esti multumit de cum se vede scrisu. eu NU! tot e prea mic
16 ianuarie 2007, 18:38:37 • actualizat 16 ianuarie 2007, 18:41:13 (1 ori)
faci un folder "Application Data" pe card sau sim+ si in el copiezi folderul Tao din telefon. Vezi ca fisierul "roofs_target.zip" nu te va lasa sa il copiezi! incearca sa-i schimbi atributul read only! dupa ce ai facut asta intri in registrii la HKLM/Software/Tao/JMM si creezi key-ul "DataPath" daca nu exista! la key value (dai click pe datapath) pui \SIM+\Application Data\Tao\intent sau in loc de sim+ \Storage Card\ Ar trebui sa mearga!
Dacă veți întâmpina vreodată probleme cu ștergerea unui fișier rămas în urma ștergerii unui program încercați sa-l ștergeți cu files managerul de la opera mini. Eu am șters un program și a rămas un fișier cu extensia .db imposibil de șters cu Resco Explorer, Total Commander, managerul inclus din fabricație și încă două explorere pe care le am, chiar și după restartare. Am încercat apoi cu OM și am avut succes!
faci un folder "Application Data" pe card sau sim+ si in el copiezi folderul Tao din telefon. Vezi ca fisierul "roofs_target.zip" nu te va lasa sa il copiezi! incearca sa-i schimbi atributul read only! dupa ce ai facut asta intri in registrii la HKLM/Software/Tao/JMM si creezi key-ul "DataPath" daca nu exista! la key value (dai click pe datapath) pui \SIM+\Application Data\Tao\intent sau in loc de sim+ \Storage Card\ Ar trebui sa mearga!
daca dau hard reset tao revine la path-ul(adica la origine/pozitia) original sau tre sa tin minte sa-l mut inainte de schimbarea cardului?