Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Orange SPV C100 (HTC Oxygen)
54 357 vizualizări
2 272 răspunsuri
Linkuri topic "Orange SPV C100 (HTC Oxygen)"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Windows CE
agile chiar costa.merge pe apn internet
MW Lurker
415 mesaje
din 08/07/2006
Windows CE
Blasis atentie ca te taxeaza si daca accesezi situri web indiferent de wap unlimited. Da un search aici pe topicul "SETARI WAP..." si foloseste setarile postate acolo. Astfel nu te va mai taxa suplimentar pt trafic pe situri web. Bafta!
Începător
15 mesaje
din 16/01/2007
17 ianuarie 2007, 21:21:53
unde se instaleaza aplicatiile java pe c100 ca nu le gasesc
MW Addicted
924 mesaje
din 11/03/2006
11 aprecieri
17 ianuarie 2007, 22:25:13
IN APPLICATON DATA-TAO-INTENT-APP-JAM-MIDLETS
MW Lurker
317 mesaje
din 20/12/2006
Opera Mini
nu mai imi merge IE.ce pot sa fac?wap-ul merge ca merge si OM.O fi vreo alta setare?eu am sters ceva din microsoft......care cred ca avea legatura.reset nu ii mai dau ca e decertificat si nu vreau sa ma chinui iar sa il decertific.nu am incercat metoda lui dsf ca momentan nu am calculator.pm pt o solutie.
MW Addicted
1101 mesaje
din 31/08/2005
Windows CE
Multe Multumiri lui Stargate pentru ajutor. Astazi mi-a sosit aplicatia de decertificare de la orange. Dupa vreo 60 de mailuri mi-au trimis un formular pe care la-m completat si dupa vreo 6 zile mi-au trimis si aplicatia de decertificare.
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
Windows CE
just f*ck*ng nice! mi-a disparut tot din \Application Data! tooot! inclusiv home! cum naiba? nu am nici cea mai mica idee! iar trebuie sa ii dau hard reset! of! are cineva idee de la ce poate fi?
MW Addicted
7608 mesaje
din 26/01/2006
38 aprecieri
Opera Mini
Merge sa faci screenshoturi la c100?Daca da,merge inclusiv in jocuri,aplicatii,etc sau doar in meniu?
MW Addicted
2144 mesaje
din 31/03/2006
5 aprecieri
Windows CE
merge și in jocuri,app,etc....oriunde in tel
Începător
3 mesaje
din 18/01/2007
18 ianuarie 2007, 12:44:28
Salutare tuturor! Mi-am luat si eu un SPV C100 acum 2 zile, si totul ar fi fost perfect, doar ca...nu pot sa copiez nici un fisier de pe el. Ma conectez prin cablul usb cu ActiveSync, copiez fisiere de pe calculator pe telefon, dar invers imi arata mesaj cum ca se copie insa nu se intampla nimic! Gresesc eu ceva sau chiar nu se poate? Eventual as folosi wm5storage dar nici acest program nu merge pentru ca telefonul nu este decertificat (evident ca cei de la Orange nici nu m-au bagat in seama la aceste intrebari-importanta este ca le-am dat bani )
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
Windows CE
fabian, uite! sper ca astea sa te ajute!
java pe card 1
java pe card 2
java pe card 3
java cu wap si modificare de font
cum adaugi keyuri cu total comander
nu prea am reusit cu screenshoturi! sper sa poti asa! sa nu uiti sa stergi arhiva si folderul dezarhivat din \my documents! sunt inutile!
stie cineva cu ce pot sterge fisiere din rom?
java pe card 1
java pe card 2
java pe card 3
java cu wap si modificare de font
cum adaugi keyuri cu total comander
nu prea am reusit cu screenshoturi! sper sa poti asa! sa nu uiti sa stergi arhiva si folderul dezarhivat din \my documents! sunt inutile!
stie cineva cu ce pot sterge fisiere din rom?
MW Lurker
415 mesaje
din 08/07/2006
Windows CE
Merci mult Blandu
o sa reincerc metoda asta cand o sa am putin mai mult timp liber la dispozitie. apropo sper ca sa fie mai buna calitatea filmelor avi ca sa se inteleaga...(inca nu le-am descarcat)
dar ce e interesant e ca ieri, am incercat de capul meu sa mut directorul tao in 'Application Data' pe sim+ si am reusit. m-am uitat si la memorie si mi-o eliberase de pe dispozitiv, insa stupoare(sau nu) meniul 'Aplicatii Java' era gol
si nici din sim+ nu se puteau deschide... iar incercarea ulterioara de a descarca java mi-o facea tot in memoria telef. cu toate ca modificasem si unele key-uri in registri in legatura cu asta!
o sa reincerc metoda asta cand o sa am putin mai mult timp liber la dispozitie. apropo sper ca sa fie mai buna calitatea filmelor avi ca sa se inteleaga...(inca nu le-am descarcat)
dar ce e interesant e ca ieri, am incercat de capul meu sa mut directorul tao in 'Application Data' pe sim+ si am reusit. m-am uitat si la memorie si mi-o eliberase de pe dispozitiv, insa stupoare(sau nu) meniul 'Aplicatii Java' era gol
si nici din sim+ nu se puteau deschide... iar incercarea ulterioara de a descarca java mi-o facea tot in memoria telef. cu toate ca modificasem si unele key-uri in registri in legatura cu asta!
MW Addicted
903 mesaje
din 21/05/2005
18 ianuarie 2007, 21:24:40
Blandu 18-01-2007 07:37:26
just f*ck*ng nice! mi-a disparut tot din \Application Data! tooot! inclusiv home! cum naiba? nu am nici cea mai mica idee! iar trebuie sa ii dau hard reset! of! are cineva idee de la ce poate fi?
MW Luver
111 mesaje
din 13/01/2007
Windows CE
intrebare de 10 puncte: traficul facut de MTS e taxabil daca am wap unlimited?
MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
18 ianuarie 2007, 21:39:21
@xyboox Daca ai setarile facute asa cum s-a explicat aici nu.
Înapoi la HTC Windows Smartphone
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter