Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Ba merge instalat. Eu il am instalat si merge. Momentan se poate DECERTIFICA DAR NU TOTAL CU SDA_APPLICATION UNLOCK. NUMAI DE PE PC CU spv-ul conectat la Pc.Va merge si Opera PPC cu decertificarea asta. Va modifica registii dar nu se poate face Sim Unlock din cauza unei erori legate de Invalid Storage Manage SAFE
cam cat de greu ar fi sa fac o pereche de casti (HF)pt modelul asta? miniUSB-ul pare obisnuit,difuzoare stereo se gasesc pe la alte HF-uri....lipseste numai o schema pt lipirea corecta a cablului la mufa/casca....are cineva o idee? tare m-ar interesa un HF custom build...
1.mulțam soryn pt program 2.lângă usb mai sunt 2orificii...pt ce sunt? 3.ce repede face upload-ul cu opera mini...se mișcă kb-iții de parcă ar fi sutimele de la un cronometru.iar la mesaje dacă scrii cu diacritice,nu ia mai multe caractere pt un diacritic
ajutooor! am instalat un program de tweakuri si i-am dat sa imi modifice meniul din grila in lista! normal ca nu a facut asta! in schimb mi-a facut ceva la butonul pentru contacte! cand deschid telefonul imi apar niste patratele[caractere] dupa cuvantul contacte. apas pe el, dispar caracterele si imi apar contactele! dupa un timp apar iar caracterele si cand apas butonul imi da eroare cum ca nu gaseste contactele! rog mult pe cineva cu c100 sa imi faca un export din registrii, de acolo de unde se afla informatiile pentru tasta soft contacte si sa ii puna un link aici! multumesc anticipat!